Įkraunama...
Įkraunama...

Vyresnių mamyčių jaukus 149 kampelis

Paskutinio BJ sakinio jau nebeiššifruoju ax.gif Nu bet taip man ir reikia rolleyes.gif
Pjoviau dalgiu tokias aukštas žoles, visokie kiečiai ir blabla, tai dabar baimė , kad erkių nebūč pripjovus ax.gif Šokau po dušu, drabužiai į skalbyklę, gal gerai bus. Mano šunės pasigavo erkių kažkur po lazdynais, buvo iš kiemo išsprukusios . O aplink pastoviai pjaunam žolę. Tik po tais lazdynais lieka tokios retos silpnos žolės.
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Aš šiemet dvi erkes pasigavau.gAL LAIMINGAI? ax.gif
Atsakyti
Erkiu visur gali pasigauti, nebutinai šabakštynuose mirksiukas.gif , bet gi ne visos jos ligas nešioja, gal dar yra likusių ir "sveikųjų" biggrin.gif, pas mus iš 5 kaimynu sklypo vieni tik karta metuose teikias apsišienauti tai stengiamesnuo ju puses bent metra nupjauti arba nusipurkšti žoles kad mažiau visokiu zarazu lystu pas mus...jei tas padeda kiek , beje usniu ir varnalešu jokie roundapai neima mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyžuka: 12 rugpjūčio 2020 - 07:05
Lyžuka, tas metras tai gal ne kliūtis zarazoms patekt toliau, nors lieka gal mieliau tose ilgose žolėse .
Graži diena ateina wub.gif Gal nebus jau taip karšta. ax.gif
Pasigirsiu, vis dar braškių po stiklinę kas antrą trečią dieną paskinu , remontantinės ir kelios Malwinos užvėlavusios paskutines uogas atiduoda wub.gif .
Atsakyti
nu jei ir nebus tai bent dagiai ant musu tujų neguls smile.gif

o pas mus jau rudenines avietes startuoja, kažkaip anksti šiemet, braškes apkasus, kuom labai džiaugiuosi nes tiek kiek mes ju suvalgom nevertos įdėto darbo smile.gif...ir dar kažkaip paskutiniais metais, tai žiedai nųušaldavo, tai vel kuom nepatenkintos...

Žolia ar tiesa, kad ten kur augo pomidorai, na buvo šiltnamis negalima braškiu sodinti poto?
Atsakyti
Na specai sako, kad braškės, bulvės ir pomidorai serga panašiomis ligomis, tai dėl ligų plitimo. Bet sėja garstyčias ar serenčiustoje vietoje, tuo dezinfekuoja žemę. Aš tai nebandžius taip , žemės sočiai, tai tiesiog kaitalioju .
Atsakyti
Labas rytas.
Gal spėsiu šiandien apravėti šiemet pasodintas braškes,nors baigia nustelbti jas agurkai. bigsmile.gif bigsmile.gif Mačiau irgi mėto po kelias uogas. mirksiukas.gif
Atsakyti
Labas rytas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IngridaB: 14 rugpjūčio 2020 - 04:45
Kaip man gražu narcizai wub.gif
Mano kai kurios ankstyvos veislės braškių sudurnavojo - po kelis žiedus žydėt pradėjo blink.gif , o jų ūsų vaikai tai aplamai apsipylė žiedais . Ką čia su jais daryt? Palikau, kad geriau įsišaknytų, o tie žiedus sukrovė bigsmile.gif Gal palauksiu derliaus ir tada persodinsiu smile.gif
Atsakyti
tai jei gamta neapsiprendžia ar žiema ar amžinas ruduo tai ką norėt iš augalu biggrin.gif
Atsakyti
Ir išvis, kažkokia labai karšta vasara. Nors ir lietaus gavom pakankamai, bet tas karštis mane laiko troboj iki vakaro unsure.gif Arba kur pavėsy trinuos. O augalai tai saulėj - nei ravėt, nei ką daugiau daryt, kol atvėsta smile.gif
Einu pomidorus žiemai kept. Nėr kur dėtis, nemesi gi per tvorą veislinių skanių ... Daug dar iš pernai visokių sulčių yr, bet radau kitokį receptą, labai giriamą. Tai bandysiu.
Atsakyti
Labas rytas.
Atsakyti