Paskutinio BJ sakinio jau nebeiššifruoju Nu bet taip man ir reikia
Pjoviau dalgiu tokias aukštas žoles, visokie kiečiai ir blabla, tai dabar baimė , kad erkių nebūč pripjovus Šokau po dušu, drabužiai į skalbyklę, gal gerai bus. Mano šunės pasigavo erkių kažkur po lazdynais, buvo iš kiemo išsprukusios . O aplink pastoviai pjaunam žolę. Tik po tais lazdynais lieka tokios retos silpnos žolės.
Labas rytas.
Aš šiemet dvi erkes pasigavau.gAL LAIMINGAI?
Erkiu visur gali pasigauti, nebutinai šabakštynuose , bet gi ne visos jos ligas nešioja, gal dar yra likusių ir "sveikųjų" , pas mus iš 5 kaimynu sklypo vieni tik karta metuose teikias apsišienauti tai stengiamesnuo ju puses bent metra nupjauti arba nusipurkšti žoles kad mažiau visokiu zarazu lystu pas mus...jei tas padeda kiek , beje usniu ir varnalešu jokie roundapai neima
Lyžuka, tas metras tai gal ne kliūtis zarazoms patekt toliau, nors lieka gal mieliau tose ilgose žolėse .
Graži diena ateina Gal nebus jau taip karšta.
Pasigirsiu, vis dar braškių po stiklinę kas antrą trečią dieną paskinu , remontantinės ir kelios Malwinos užvėlavusios paskutines uogas atiduoda .
Graži diena ateina Gal nebus jau taip karšta.
Pasigirsiu, vis dar braškių po stiklinę kas antrą trečią dieną paskinu , remontantinės ir kelios Malwinos užvėlavusios paskutines uogas atiduoda .
nu jei ir nebus tai bent dagiai ant musu tujų neguls
o pas mus jau rudenines avietes startuoja, kažkaip anksti šiemet, braškes apkasus, kuom labai džiaugiuosi nes tiek kiek mes ju suvalgom nevertos įdėto darbo ...ir dar kažkaip paskutiniais metais, tai žiedai nųušaldavo, tai vel kuom nepatenkintos...
Žolia ar tiesa, kad ten kur augo pomidorai, na buvo šiltnamis negalima braškiu sodinti poto?
o pas mus jau rudenines avietes startuoja, kažkaip anksti šiemet, braškes apkasus, kuom labai džiaugiuosi nes tiek kiek mes ju suvalgom nevertos įdėto darbo ...ir dar kažkaip paskutiniais metais, tai žiedai nųušaldavo, tai vel kuom nepatenkintos...
Žolia ar tiesa, kad ten kur augo pomidorai, na buvo šiltnamis negalima braškiu sodinti poto?
Na specai sako, kad braškės, bulvės ir pomidorai serga panašiomis ligomis, tai dėl ligų plitimo. Bet sėja garstyčias ar serenčiustoje vietoje, tuo dezinfekuoja žemę. Aš tai nebandžius taip , žemės sočiai, tai tiesiog kaitalioju .
Labas rytas.
Gal spėsiu šiandien apravėti šiemet pasodintas braškes,nors baigia nustelbti jas agurkai. Mačiau irgi mėto po kelias uogas.
Labas rytas.
Kaip man gražu narcizai
Mano kai kurios ankstyvos veislės braškių sudurnavojo - po kelis žiedus žydėt pradėjo , o jų ūsų vaikai tai aplamai apsipylė žiedais . Ką čia su jais daryt? Palikau, kad geriau įsišaknytų, o tie žiedus sukrovė Gal palauksiu derliaus ir tada persodinsiu
Mano kai kurios ankstyvos veislės braškių sudurnavojo - po kelis žiedus žydėt pradėjo , o jų ūsų vaikai tai aplamai apsipylė žiedais . Ką čia su jais daryt? Palikau, kad geriau įsišaknytų, o tie žiedus sukrovė Gal palauksiu derliaus ir tada persodinsiu
tai jei gamta neapsiprendžia ar žiema ar amžinas ruduo tai ką norėt iš augalu
Ir išvis, kažkokia labai karšta vasara. Nors ir lietaus gavom pakankamai, bet tas karštis mane laiko troboj iki vakaro Arba kur pavėsy trinuos. O augalai tai saulėj - nei ravėt, nei ką daugiau daryt, kol atvėsta
Einu pomidorus žiemai kept. Nėr kur dėtis, nemesi gi per tvorą veislinių skanių ... Daug dar iš pernai visokių sulčių yr, bet radau kitokį receptą, labai giriamą. Tai bandysiu.
Einu pomidorus žiemai kept. Nėr kur dėtis, nemesi gi per tvorą veislinių skanių ... Daug dar iš pernai visokių sulčių yr, bet radau kitokį receptą, labai giriamą. Tai bandysiu.
Labas rytas.