Įkraunama...
Įkraunama...

Vyresnių mamyčių jaukus 149 kampelis

Žirnius mačiau pardavineja pasmus , po 70 ct tik ar litras ar kg, nes to litro kas ten yra smile.gif
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Vieną kartą tik ir pabuvau turguje,pardavinėjau tokį kibiriuką,pasvėriau 800 g-4 eurai.Lenkiškus pardavinėjo pradžioje po 7 už kg,paskui po 5.Po kiek dabar net nežinau.
Nerinksiu ir pardavimui ko gero mėlynių,nes lenkai priveža dėžėmis,kainas numuša.Nebent kokia pažystama paprašytų.Sau prisirinksiu. ax.gif
Atsakyti
Labas rytas.
Atsakyti
Labas rytas.
Atsakyti
Kokia graži kiaušinienė wub.gif . Mano žirniai sukirmiję unsure.gif Jau taip anksti sėjau, bet kažko ilgai dygo. Tai daba auga su mėsyte biggrin.gif
Buvom savaitgaly Tervetės parke, Latvijoj. Lietuvių daugiau, nei latvių tam parke biggrin.gif Kojos dar ir dabar skauda smile.gif O, atrodo, vaikštau daug kasdien, neturėtų tos kojos tiek skaudėt.
Atsakyti
Nu aš tai vistiek BJ neatsistebiu iš kur tokių bairių gerų randa, kai paskaitau poto valandą krizenu pati sau biggrin.gif viena, jau darbe sakys kokia prietranka sedi išsišiepus ir į kompą žiuri bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyžuka: 08 liepos 2020 - 11:52
QUOTE(Lyžuka @ 2020 07 08, 11:51)
Nu aš tai vistiek BJ neatsistebiu iš kur tokių bairių gerų randa, kai paskaitau poto valandą krizenu pati sau biggrin.gif viena, jau darbe sakys kokia prietranka sedi išsišiepus ir į kompą žiuri  bigsmile.gif

neturėtum ką veikt, sėdėtum kiaurą dieną FB ir tu tokių rastum biggrin.gif
Atsakyti
Nei vieno kirmyno.Jau rausiu visus žirnius,baigėsi jau. ax.gif
Atsakyti
tai pasidalinkit čia, mes irgi norim juoktis mirksiukas.gif
Atsakyti
užblokuos biggrin.gif
Atsakyti
Labas rytas.
Atsakyti