Labukas.
Nu jo jei ne nusikaltimas,tai aš tada jau rami.
Grįžome į civilizaciją.
Bet braškes vakar susitvarkiau sodyboje,atvažiavo sūniukas,tai praplepėjome visą pusdienį.Šiandien atsiėmėme ,pjovimu žolės,bet liko dar vis. Iki rudens gal įveiksime?
\Grįžome miestan,kad atsigavę agurkai,pusę kibirioko priskyniau,nei į turgų vežti,nei patiems suvalgyti?Paraugtų jau yra,o švieži man neskanu.
Prikroviau skalbiankę,viskas eisiu ilsėtis,nusimaudžius,pamegzti kokį filmą pažiūrėti.
Labas rytas.
QUOTE(IngridaB @ 2020 06 28, 16:34)
Labukas.
Grįžome į civilizaciją.
Bet braškes vakar susitvarkiau sodyboje,atvažiavo sūniukas,tai praplepėjome visą pusdienį.Šiandien atsiėmėme ,pjovimu žolės,bet liko dar vis. Iki rudens gal įveiksime?
\Grįžome miestan,kad atsigavę agurkai,pusę kibirioko priskyniau,nei į turgų vežti,nei patiems suvalgyti?Paraugtų jau yra,o švieži man neskanu.
Prikroviau skalbiankę,viskas eisiu ilsėtis,nusimaudžius,pamegzti kokį filmą pažiūrėti.
Grįžome į civilizaciją.
bet tai kol viena krašta žoles nupjasuite kitas vel atžels, kaip suprantu sodybos plotai dideli, o kur nupjautą žolę dedate? Ar taip ir paliekate suputi?
QUOTE(Lyžuka @ 2020 06 29, 07:52)
bet tai kol viena krašta žoles nupjasuite kitas vel atžels, kaip suprantu sodybos plotai dideli, o kur nupjautą žolę dedate? Ar taip ir paliekate suputi?
Tai mb eina su trimeriu aš su žoliapjove zūlinu.Žoliapjovė susmulkina ir išspjauna.Dabar,kai jau nupjauname nespėja ataugti.Visą priekį tai nuskutau tiesiog. Sūnus siūlo nupirkti traktoriuką,bet pas mus taip nelygu,reiktų sufrezuoti visą sodą,o tam iš viso kiek reikia jėgų ir laiko.Aš tik bijau pavasarį atvažiuoji ir vėl pilną kurmiarausių,kžkuriais metais buvome išlyginę priekį ir kas?Vėl kalnai kalneliai.
Dabar žiūrime kiek reiktų išpjauti slyvų,vyšnių.Apdžiūvę,nusenę,jokios naudos. Kaip mb sako ten darbo visą vasarą būtų nuo ryto iki vakaro.
Labas rytas.
Labas rytas.
Mes tai su kaimynais suvienijome pajegas ir išgaudeme kurmius , tai šiemet tik keli bande užeiti, bet ir iš tu vienas kaip sakoma šaukštą padėjo...
Joa, kurmiarausiai yra blogis Parėjo šiemet vienas iš laukų į braškes , spąstais vis nepagaunu, kažkaip neapskaičiuoju spąstų lokacijos teisingai... Nu bet kažkaip vistiek gal atitaikysiu. Kad jis nesiplėstų teritorijos į daržą, galėtų gyvent, bet knisa vis naujai, neužtenka jau esamų takų ir pievos Gaila būtų braškių, jei išsivartaliotų, tokios vykusios veislės pernai iš frigo sodintos
Labas rytas.
Mano šiųmetinės frigo žydi,tikiuosi vėliau braškių.
Be kurmio dar pelėnų turiu,varinėja per daržą visur.
QUOTE(žollia @ 2020 07 01, 17:27)
Joa, kurmiarausiai yra blogis Parėjo šiemet vienas iš laukų į braškes , spąstais vis nepagaunu, kažkaip neapskaičiuoju spąstų lokacijos teisingai... Nu bet kažkaip vistiek gal atitaikysiu. Kad jis nesiplėstų teritorijos į daržą, galėtų gyvent, bet knisa vis naujai, neužtenka jau esamų takų ir pievos Gaila būtų braškių, jei išsivartaliotų, tokios vykusios veislės pernai iš frigo sodintos
Sako jie šeimynomis gyvena, ne po vieną, tai bus kur ir likusi gimines dalis pasikasus pogrindyje , o plotai ju keli ha, taip tik atrodo, kad jie keliuose kvadratuose rausias...bet ir nujaučia jie va mes dveji gretimi sklypai išsigaudeme, o kitas kaimynas ne tai kokie pas ji kurmiarausiai p-avasari buvo, kaip arimas
Taip taip, šeimomis jie Užtat ir noriu pagaut, kol takai matomi aiškiai. Buvau išgaudžius, dešimtimis net skaičiavau sezoną Nu bet yra laukai aplink, pareina karts nuo karto. Pernai jau pamačiau, kad pas kaimyną kurmiarausių daugėja, o jis negaudo. Tai šiemet jau pas mane atkeliauja.
oras nusimato gražus šiandien, saulutė. Kad tik labai neįkaistų .
oras nusimato gražus šiandien, saulutė. Kad tik labai neįkaistų .
Labas rytas.
Planuose buvo mėlynių važiuoti,bet mb vėl važiuoja sostinėn pas odontologą,tai rausiu jau žirnius lauk.Taip greitai peraugo.