Įkraunama...
Įkraunama...

Vyresnių mamyčių jaukus 149 kampelis

Labukas.
Nu jo jei ne nusikaltimas,tai aš tada jau rami. ax.gif
Grįžome į civilizaciją. mirksiukas.gif
Bet braškes vakar susitvarkiau sodyboje,atvažiavo sūniukas,tai praplepėjome visą pusdienį.Šiandien atsiėmėme ,pjovimu žolės,bet liko dar vis. bigsmile.gif bigsmile.gif Iki rudens gal įveiksime? bigsmile.gif
\Grįžome miestan,kad atsigavę agurkai,pusę kibirioko priskyniau,nei į turgų vežti,nei patiems suvalgyti?Paraugtų jau yra,o švieži man neskanu. mirksiukas.gif
Prikroviau skalbiankę,viskas eisiu ilsėtis,nusimaudžius,pamegzti kokį filmą pažiūrėti. ax.gif
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Atsakyti
QUOTE(IngridaB @ 2020 06 28, 16:34)
Labukas.
Nu jo jei ne nusikaltimas,tai aš tada jau rami. ax.gif
Grįžome į civilizaciją. mirksiukas.gif
Bet braškes vakar susitvarkiau sodyboje,atvažiavo sūniukas,tai praplepėjome visą pusdienį.Šiandien atsiėmėme ,pjovimu žolės,bet liko dar vis. bigsmile.gif  bigsmile.gif Iki rudens gal įveiksime? bigsmile.gif
\Grįžome miestan,kad atsigavę agurkai,pusę kibirioko priskyniau,nei į turgų vežti,nei patiems suvalgyti?Paraugtų jau yra,o švieži man neskanu. mirksiukas.gif
Prikroviau skalbiankę,viskas eisiu ilsėtis,nusimaudžius,pamegzti kokį filmą pažiūrėti. ax.gif

bet tai kol viena krašta žoles nupjasuite kitas vel atžels, kaip suprantu sodybos plotai dideli, o kur nupjautą žolę dedate? Ar taip ir paliekate suputi?
Atsakyti
QUOTE(Lyžuka @ 2020 06 29, 07:52)
bet tai kol viena krašta žoles nupjasuite kitas vel atžels, kaip suprantu sodybos plotai dideli, o kur nupjautą žolę dedate? Ar taip ir paliekate suputi?

Tai mb eina su trimeriu aš su žoliapjove zūlinu.Žoliapjovė susmulkina ir išspjauna.Dabar,kai jau nupjauname nespėja ataugti.Visą priekį tai nuskutau tiesiog. bigsmile.gif Sūnus siūlo nupirkti traktoriuką,bet pas mus taip nelygu,reiktų sufrezuoti visą sodą,o tam iš viso kiek reikia jėgų ir laiko.Aš tik bijau pavasarį atvažiuoji ir vėl pilną kurmiarausių,kžkuriais metais buvome išlyginę priekį ir kas?Vėl kalnai kalneliai. blink.gif blink.gif
Dabar žiūrime kiek reiktų išpjauti slyvų,vyšnių.Apdžiūvę,nusenę,jokios naudos. ax.gif Kaip mb sako ten darbo visą vasarą būtų nuo ryto iki vakaro. mirksiukas.gif
Atsakyti
Labas rytas.
Atsakyti
Labas rytas.
Atsakyti
Mes tai su kaimynais suvienijome pajegas ir išgaudeme kurmius smile.gif , tai šiemet tik keli bande užeiti, bet ir iš tu vienas kaip sakoma šaukštą padėjo...
Atsakyti
Joa, kurmiarausiai yra blogis gun_bandana.gif Parėjo šiemet vienas iš laukų į braškes , spąstais vis nepagaunu, kažkaip neapskaičiuoju spąstų lokacijos teisingai... Nu bet kažkaip vistiek gal atitaikysiu. Kad jis nesiplėstų teritorijos į daržą, galėtų gyvent, bet knisa vis naujai, neužtenka jau esamų takų ir pievos mad.gif Gaila būtų braškių, jei išsivartaliotų, tokios vykusios veislės pernai iš frigo sodintos wub.gif
Atsakyti
Labas rytas.
Mano šiųmetinės frigo žydi,tikiuosi vėliau braškių. ax.gif
Be kurmio dar pelėnų turiu,varinėja per daržą visur. blink.gif
Atsakyti
QUOTE(žollia @ 2020 07 01, 17:27)
Joa, kurmiarausiai yra blogis gun_bandana.gif  Parėjo šiemet vienas iš laukų į braškes , spąstais vis nepagaunu, kažkaip neapskaičiuoju  spąstų lokacijos teisingai... Nu bet kažkaip vistiek  gal atitaikysiu. Kad jis nesiplėstų teritorijos į daržą, galėtų gyvent, bet  knisa vis naujai, neužtenka jau esamų takų  ir pievos mad.gif Gaila būtų braškių, jei išsivartaliotų, tokios vykusios veislės pernai iš frigo sodintos wub.gif

Sako jie šeimynomis gyvena, ne po vieną, tai bus kur ir likusi gimines dalis biggrin.gif pasikasus pogrindyje biggrin.gif, o plotai ju keli ha, taip tik atrodo, kad jie keliuose kvadratuose rausias...bet ir nujaučia jie va mes dveji gretimi sklypai išsigaudeme, o kitas kaimynas ne tai kokie pas ji kurmiarausiai p-avasari buvo, kaip arimas bigsmile.gif
Atsakyti
Taip taip, šeimomis jie biggrin.gif Užtat ir noriu pagaut, kol takai matomi aiškiai. Buvau išgaudžius, dešimtimis net skaičiavau sezoną biggrin.gif Nu bet yra laukai aplink, pareina karts nuo karto. Pernai jau pamačiau, kad pas kaimyną kurmiarausių daugėja, o jis negaudo. Tai šiemet jau pas mane atkeliauja. ax.gif
oras nusimato gražus šiandien, saulutė. Kad tik labai neįkaistų .
Atsakyti
Labas rytas.
Planuose buvo mėlynių važiuoti,bet mb vėl važiuoja sostinėn pas odontologą,tai rausiu jau žirnius lauk.Taip greitai peraugo. bigsmile.gif bigsmile.gif
Atsakyti