Įkraunama...
Įkraunama...

Vyresnių mamyčių jaukus 149 kampelis

QUOTE(sapniukass @ 2020 06 26, 09:44)
Labas

manes i miska su kedais nieks neivarytu. Tada tik gyvaciu dairyciausi, o ne grybauciau.As uzaugus, kur gyvaciu daug, pelkynai.

Viena bunu, valgyt nedarau. Apie 11 nueinu i kavine ka nors rimtesnio, o paskui kaip Dievas duos. Koki mesos gabala su pomidoru, braskiu.

Tu kaip kokia kino žvaigzde namuose nevalgai biggrin.gif< skaičiau apie kokią tai zviozdą, kuri kai namus statesi net virtuves neisirenginejo:D
Atsakyti
nu aš irgi panašiai, kai viena, tai mieste bebūdama užkandu kur nors, o namie tai sausas davinys. Kai vaikai ateina, ar antra pusė būna, tada kažką darau ax.gif
Atsakyti
Aš aplamai paskutiniu metu arba stačiom prie spinteles arba su visais bliūdais lovoje biggrin.gif, tik patalynė nukenčia dazniausia dar tongue.gif
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Aš galvojau ir bijojau kam sakyti,kad mb ištisai lovoje valgo. ax.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Ko cia bjiot, as ir lovoj valgau. Baisiai cia, juk ne nusikaltimas.

Labas
Atsakyti
Meri,radau paminėjimą apie tai, kad bazilikas atstato uoslę bigsmile.gif . Nebandei? Senamiestyje prie Rotušės yra gaminamų vaistų vaistinė. neprisimenu pavadinimo. Tai ten gamina homeopatinius baziliko žirnelius. Aš su jais pomidorus purškiu imunitetui stiprint , efektas yra rolleyes.gif kai dukra studijavobuvo parvežusi . Galima ir pasidaryt gal kokius užpilus, bet daug to baziliko reiktų augint turbūt.
Dabar naudoju natūraliam pavidale: sutrinu baziliką su česnaku ir druska ir sumaišau į sviestą. Lapnojam su dukra ant bulkos užtepdamos biggrin.gif
liaudies išmintis pataria
Atsakyti
Labas

laukiu lietaus, tada galesiu eit bulbu ravet. Dabar balandos didziausios, nuo korolado purskalas nesuveike. V.zodziu jei ravesiu, tai su visom bulbom israusiu
, jj
Atsakyti
Nu skaitau daba savo žinutę atsileidus, tai tokia beleberda doh.gif Skubėjau parašyt, kol nepamečiau nuorodos, tai toks jovalas gavosi smile.gif jau nebeištrinsiu, per vėlu ax.gif
Kokia faina liūtis pas mus buvo wub.gif Trumpa, bet papylė gerai.
Atsakyti
QUOTE(IngridaB @ 2020 06 27, 07:52)
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Aš galvojau ir bijojau kam sakyti,kad mb ištisai lovoje valgo. ax.gif  mirksiukas.gif

QUOTE(sapniukass @ 2020 06 27, 10:40)
Ko cia bjiot, as ir lovoj valgau. Baisiai cia, juk ne nusikaltimas.

Labas

Ale kaip malonu kartais nusikalsti biggrin.gif
Atsakyti
Ačiū Žollia, nežinojau kad bazilikas toks gėris, ryt ieškosiu turguje daigelių ir eterinio aliejaus 4u.gif
Mes abu valgome ne prie stalo. Aš dėl skausmingų kojų, kiek įmanoma, namie laikau ištiesus, plius įprotis nuo mažens, kai spraudėmės šeši suaugę dešimties kvadratų kambarėlyje, net ir pamokas ruošdavome susėdę ant lovų.
Pas mus vakar gerai nulijo, draskė vėjas, bet nieko blogo nepadarė. Taip džiaugiuosi, po remonto pagrindinėj gatvelėj, kur į stotelę einu, pagaliau netyvuliuoja ežeras. Kauno tiltai visada žmoniškai suremontuoja, ne taip kaip kiti 4u.gif
Susiskaičiavau prekinę ataskaitą, galėsiu panerti. Siūlų krautuvėlės savininkė kvietė užeiti, sakė gražių spalvų siūlų atsivežė, bet kad dar turiu ko veikti. Per karščius nesimezgė. Gavau pasiūlymą nerti riešines su karoliukais, nesu bandžius.
Atsakyti
Labas

kaimyne saukia i jos siltnami ateit. Ziuriu ir savo akimis netikiu: pomidoru zenkliai sumazejo. Iskasti kokie 15 ir laistituvas nufyrintas. Va cia tai levelis, nebudavo tokiu ciudu. Mano siltnami visi keturi pomidorai vietoj. Ir trys arbuzai. Kaimyne tai du laistytuvus turejo, mano vieninteli butu isnese.
Papildyta:
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sapniukass: 28 birželio 2020 - 12:11
Sapniuk, čia daigus ? Nebent maži dar buvo. O kaip pas mane, tai jau su pomidorais, kur tokius dėt reiktų?

Papildyta:
nu bet mastantys , pasirodo. jei jau imt daigus, tai faktas, kad ir laistytuvas reikalingas
Atsakyti