Nu va, kas netikit Saulutė šviečia ir pas mus, ir jau šalčio nebėr . bet 7 val. ryte buvo ...
zemaiciai,matyt, ber Uzgavenes mazai blynu valge
maniskis vakar pas mergaite pica kepesi. Apibariau, bet kas is to, neklauso.
maniskis vakar pas mergaite pica kepesi. Apibariau, bet kas is to, neklauso.
Labas rytas.
QUOTE(ate42 @ 2020 03 21, 14:44)
Laba, dabar morčius prasidėjęs, jaunimą išlaikyto iššūkis.
Kad sakyčiau visiems judantiems senukams dar didesnis morčius , bent kiek iš nuotraukų parkų eina susidaryt įspūdį, pilna visur ir pardese sake grudasi jokiu atstumu net nežada laikytis
Sveikos
pas mus sniegu nebuvo užtat šiandien ryte net kelis kart termometra peržiurejau...-8
Važiuoju į paštą,reiks šalkia į IKI užsukti mamai supirkti.Mūms kaip nereiktų,bet mama net į lauką neina.Nors sakau išeik bent aplink namą apeik.Neturi kaukės ir neina.Sakau lauke gi niekas neapkrės?
Ingrida, as kaip tavo mama Sedziu ir niekur neinu. Tvakymosi daug, bet negaliu saves priverst.
Labas
Labas
QUOTE(Lyžuka @ 2020 03 23, 08:18)
Kad sakyčiau visiems judantiems senukams dar didesnis morčius , bent kiek iš nuotraukų parkų eina susidaryt įspūdį, pilna visur ir pardese sake grudasi jokiu atstumu net nežada laikytis
Aš galvoju, kad jie nori greičiau į Dausas Su medijomis nedraugauja gal. Bet nu teliką tai nors žiūri? Gi informuoja, kad senimui pavojingiausia. Tai turi apsispręst . Gyvent jie nori ar mirt. Tai taip išeina, kad jie eina mirties ieškot. Nerado vienam prekybcentry, eina į kitą. Nu čia juokas pro ašaras...
Priešą reik pažint
man jau stogas čiuožia, nepratus aš taip sėdėt, o jei dar iki gegužės reiks
Ir filmai, ir mezgimas, ir skaitymas...viskas varo nuobodulį
namai tokios tvarkos senai nematę, vakar užuolaidas net išsitraukiau, dukra sako, ale tikrai ta korona stebuklus daro
Ir filmai, ir mezgimas, ir skaitymas...viskas varo nuobodulį
namai tokios tvarkos senai nematę, vakar užuolaidas net išsitraukiau, dukra sako, ale tikrai ta korona stebuklus daro
Nu yra tokia teorija, kad šis virusas atėjo perkainuot mūsų vertybes... Galima tikėt, galima ne, bet kad mokomės sustot nuo lėkimo tai tikrai .
O aš ir taip kažkokia sulėtėjusi esu jau kurį laiką - man kad tik namie pasėdėt ir nelėkt. Jei ne pergyvenimas dėl dukrų , tai sakyčiau , geras laikas pamąstyt, paskaityt, paanalizuot .
BJ, tai gal į kokį mišką pavaikščiot, kur žmonių nėr, nuvažiuok.
O aš ir taip kažkokia sulėtėjusi esu jau kurį laiką - man kad tik namie pasėdėt ir nelėkt. Jei ne pergyvenimas dėl dukrų , tai sakyčiau , geras laikas pamąstyt, paskaityt, paanalizuot .
girdejau i as apie ta vertybiu perkainavima. Tikrai gyvenom baisuliniam pertekliuj.
As jau prisiminiau a.a. mamytes kalbas is Karalienes Mikaldos knygos, Naujaji tastamenta...
As jau prisiminiau a.a. mamytes kalbas is Karalienes Mikaldos knygos, Naujaji tastamenta...
QUOTE(žollia @ 2020 03 23, 10:44)
Nu yra tokia teorija, kad šis virusas atėjo perkainuot mūsų vertybes... Galima tikėt, galima ne, bet kad mokomės sustot nuo lėkimo tai tikrai .
Kleboniškis palei nosį , bet savaitgalį ten žmoinių net tiršta buvo, o į parką kalniečių nuėjau, maniau šuo sau be pavaduko pasilakstys, tuščia bus. Kur tau, teko ieškotis vietos pavaikščiot, apie izoliaciją kalbos net nėra
QUOTE(sapniukass @ 2020 03 23, 13:08)
girdejau i as apie ta vertybiu perkainavima. Tikrai gyvenom baisuliniam pertekliuj.
čia tikra tiesa, nevertinome tos laisves eiti kur nori, visi atsiputę buvo , pajamos, darbai yra, perki ką nori, eini kur nori ...na beveik , o dabar einam link to, kad žmogus žmogaus bijos artyn prisileisti...
kažkaip ir tas velykų laukimas dingo...per šitą zaraza pasaulis pamirš ir apie kiaušiniu dažymus