Sveikos
Kur išsilakstet?
QUOTE(Lyžuka @ 2017 02 08, 18:51)
Kur, kur... Ieskau visu
Labukas
QUOTE(Lyžuka @ 2017 02 08, 18:51)
pas prancūzus buvau, parduotuves šlavėm, nieko gero, tik kelnes nusipirkau Norėjau batelių, paltuko, teks čia pirkti, turiu nusižiūrėjus
Laba
Tai tie agentai gali vaikščiot. Jei butas savivaldybės, tai tik per aukcioną parduos. Merri, tavo sūnus galėtų nusipirkt, grįžęs turėtų savo kampą, o ir prižvelgt patogu, kol užsieny uždarbiauja .
Mano mergina nerimsta Keičia darbą ir nori pirkt kokį butuką LT nebrangų. Su paskola. Sako, vis į priekį. Aš jau apsidžiaugiau, galvoju grįžt planuoja . Bet kol kas tai ne . kaip investiciją į priekį Mūsų mieste tai yra tų nebrangių butų, bet laikyt jį neapsimoka tuščią. O nuomininkus įleist labai jau rizikinga. Kokiam didmiesty tai kitaip - dirbantys žmonės, studentai. Tai nosrs naudos yra.
tapetus klijavau , dabar žinau, kad nugarą turiu
Tai tie agentai gali vaikščiot. Jei butas savivaldybės, tai tik per aukcioną parduos. Merri, tavo sūnus galėtų nusipirkt, grįžęs turėtų savo kampą, o ir prižvelgt patogu, kol užsieny uždarbiauja .
Mano mergina nerimsta Keičia darbą ir nori pirkt kokį butuką LT nebrangų. Su paskola. Sako, vis į priekį. Aš jau apsidžiaugiau, galvoju grįžt planuoja . Bet kol kas tai ne . kaip investiciją į priekį Mūsų mieste tai yra tų nebrangių butų, bet laikyt jį neapsimoka tuščią. O nuomininkus įleist labai jau rizikinga. Kokiam didmiesty tai kitaip - dirbantys žmonės, studentai. Tai nosrs naudos yra.
tapetus klijavau , dabar žinau, kad nugarą turiu
QUOTE(burbuline @ 2017 02 09, 06:06)
Sveikos Keliam ir į darbus,gana drybsot
Nu leisk dar minutėlę pasivartyt
Labas rytas.
Oi miego trūkumas.Užsikabinau vakar per LRT filmą ir miegai išlakstė.Kėliausi pusė dviejų tabletės,šeštą kaimynai prikėlė.
Žolyte,o aš galvoju ir gerai,kad dukriukas investuoja pinigus.Kaip manęs nei vienas neklauso,jiems gerai nuoma.O aš aiškinu visą gyvenimą nenuomuositės.Juk gal kažkada vaikai bus. Tik jau labai gerai tegul renkasi.Kaip maniškiai įrodinėja,atrodo taip gerai išsinuomuoja,o bac ir išlenda kas nors.Tai šalia statybos,tai praskrendantys lėktuvai virš galvos. Tai gerai nuoma,susirenka daiktus ir atia,o jau kai nuosavas bus?
Dabar mažoji jau kelia sparnus ieškotis kito buto,arčiau univero.Pusžentis pradėjo dirbti,jau gali leisti daugiau.O man jų butukas toks mielas ir pigus,tik rajonas,pats namas baisus.
QUOTE(IngridaB @ 2017 02 09, 07:20)
Kaip manęs nei vienas neklauso,jiems gerai nuoma.O aš aiškinu visą gyvenimą nenuomuositės
nu gryn kaip maniškis, sako va nepatiko ir einu lauk, o aš sakau gi visą gyvenima su ryšuliais gi nelakstysi kampas iš kampo
o koks tas blogas rajonas? Stoties koks, Naujininkai?
LAbukas
NA tos nuomos ir gerai ir nelabai Aisku,kas nepatiko,susirinkai ir isejai kitur..Gerai,kai vienas/dviese...O jei vaiku yra...Nelabai kas nori isnuomuot butus seimoms su vaikais...O ir vaikams-darzeliai mokyklos,nesiblaskysi kas pusmeti po rajonus...
Dar reikia paskaiciuot-kartais nuoma yra pigiau,nei moket uz paskola Siuo metu bent Londone,nuomos kainos As uz savo nama paskolos moku dvigubai maziau,nei toki nama nuomuociaus
Del buto pirkimo LT,gyvenant uzsieny,tai pirkciau tik Vilniuj,is bedos Kaune arba Klaipedoj...Ten bent jau kazkokia verte tie butai turi...
NA tos nuomos ir gerai ir nelabai Aisku,kas nepatiko,susirinkai ir isejai kitur..Gerai,kai vienas/dviese...O jei vaiku yra...Nelabai kas nori isnuomuot butus seimoms su vaikais...O ir vaikams-darzeliai mokyklos,nesiblaskysi kas pusmeti po rajonus...
Dar reikia paskaiciuot-kartais nuoma yra pigiau,nei moket uz paskola Siuo metu bent Londone,nuomos kainos As uz savo nama paskolos moku dvigubai maziau,nei toki nama nuomuociaus
Del buto pirkimo LT,gyvenant uzsieny,tai pirkciau tik Vilniuj,is bedos Kaune arba Klaipedoj...Ten bent jau kazkokia verte tie butai turi...
Čia tik be vaikų gali sau leisti šeimos, kas met vietą keisti