ojojoj..., būkim sveikos
Mane čia prieš kelis bisi tr...a buvo aplankius. Buvau išsigandus, o vdrug požymis nebūdingas toks . Bet ačiū Die, kažko tik užvalgius buvau, ant rytojaus po granatų žievės arbatos sveika patapau
BJ, tai kuriam laikui likai namie?
Labas rytas.
QUOTE(žollia @ 2020 03 18, 18:08)
kol sienas atidarys, šiaip perkėlė darbo laiką į balandžio 21 d., bet bus matyti
O, tai neblogas tarpelis gavosi Tik gaila, kad namie reik tupėt. Bet tęs karantiną turbūt. .. Mano dukros mokykla ruošiasi nuotoliniam mokymui. Kolkas atostogos skaitosi. Kaip čia reiks iškentėt - neįsivaizduoju. Šiandien jau iki isterijos buvo. Raunasi į lauką su kažkuo susitikt ir nieko negirdi, ką sakau...
Labas rytas.
Labas rytas.
QUOTE(žollia @ 2020 03 19, 21:35)
O, tai neblogas tarpelis gavosi Tik gaila, kad namie reik tupėt. Bet tęs karantiną turbūt. .. Mano dukros mokykla ruošiasi nuotoliniam mokymui. Kolkas atostogos skaitosi. Kaip čia reiks iškentėt - neįsivaizduoju. Šiandien jau iki isterijos buvo. Raunasi į lauką su kažkuo susitikt ir nieko negirdi, ką sakau...
Laba, dabar morčius prasidėjęs, jaunimą išlaikyto iššūkis.
Labas rytas.
Jau lygtai 1 motera pas mus su karūna 75 metų išvežė į Šiaulius. Kolkas tikslios diagnozės dar nepareiškė, tik įtarimai.
Už lango žiema - sniego šviežaus taip neblogai ir -7 C°
Už lango žiema - sniego šviežaus taip neblogai ir -7 C°
koks sniegas
saulute sviecia. Mano augalai balkone naktavojo, tik agurka inesiau.
Labas
saulute sviecia. Mano augalai balkone naktavojo, tik agurka inesiau.
Labas
Aš jau nebe nešioju iš balkono.Puikiai gyvena augaliukai.Kad atsikėliau saulė kaitina,net norisi langą atsidaryti.
Įsijungiau fb,žiūriu visi trys vaikai žaidė bendrai žaidimus ir skirtingų šalių iki 5 ryto,nu svarbu namie visi.
Įsijungiau fb,žiūriu visi trys vaikai žaidė bendrai žaidimus ir skirtingų šalių iki 5 ryto,nu svarbu namie visi.