Įkraunama...
Įkraunama...

Vyresnių mamyčių jaukus 149 kampelis

vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Atsakyti
Labas rytas.
Atsakyti
Labas rytas.
Atsakyti
Labas rytas.
Atsakyti
Labas rytas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IngridaB: 01 sausio 2020 - 09:15
Su naujais ziurkytes metais visas 4u.gif

pas mane ziurke neuzsukt gali.Katinu issigas biggrin.gif

Sveikatos ir pasisekimo visuose darbuose. Svajoniu issipildymo, tad svajokit atsakingai.
Atsakyti
Labas rytas.
Atsakyti
QUOTE(žollia @ 2019 12 22, 12:57)
Visai graži ta eglė  4u.gif  Tos mūsų  didmiesčių  dirbtinės iš lempų tai visiškas kičas, kažkokiam pasirodymui projektuotos.
Man kuo toliau, tuo labiau nebetraukia tos visos Kalėdų pompastikos. Nors niekad ir nepatiko tas perdėtas šurmulys, bet kol jaunesnė buvau, tai  biški kitaip ir buvo viskas, vaikai maži, o dabar tai tiesiog erzina  unsure.gif  Šįryt Valkauskas kalbėjo per KK2. Man taip priimtina ta tikroji Šv. Kalėdų  elgsena.  Tyliai , ramiai ir be isterijų, ir dovanų  biggrin.gif .  Susitaikyt su Dievu , savim ir artimaisiais, tai didžiausia dovana.
Tai buvo mano sekmadienio pabumbėjimas, amen  lotuliukas.gif

tikra tiesa, pritariu visu 100 proc... dabar aplamai bet kokia švente tuoj padaroma verslininku šou, visi prisiunčia šiukšlių iš kiniečiu ir bando vietinimas prakišti už keliolika kartų didesnę kainą smile.gif

Ir Jus visas su praėjusiomis , lai šie metai atneša tik gerus dalykus, tiek dvasine tiek ne prasme smile.gif

Kiek tik i ora išaudoma pinigu su tais pyškalais naujametine nakti, o kur dar visokios tokios girliandos, kur sudega rankose pirmą karta ijungus biggrin.gif

Atsakyti
Labas rytas.
Atsakyti
Labas rytas.
Atsakyti
Labas rytas.
Atsakyti
Labas rytas.