Labas rytas.
Labas rytas.
Labas rytas.
Labas rytas.
Labas rytas.
Su naujais ziurkytes metais visas
pas mane ziurke neuzsukt gali.Katinu issigas
Sveikatos ir pasisekimo visuose darbuose. Svajoniu issipildymo, tad svajokit atsakingai.
pas mane ziurke neuzsukt gali.Katinu issigas
Sveikatos ir pasisekimo visuose darbuose. Svajoniu issipildymo, tad svajokit atsakingai.
Labas rytas.
QUOTE(žollia @ 2019 12 22, 12:57)
Visai graži ta eglė Tos mūsų didmiesčių dirbtinės iš lempų tai visiškas kičas, kažkokiam pasirodymui projektuotos.
Man kuo toliau, tuo labiau nebetraukia tos visos Kalėdų pompastikos. Nors niekad ir nepatiko tas perdėtas šurmulys, bet kol jaunesnė buvau, tai biški kitaip ir buvo viskas, vaikai maži, o dabar tai tiesiog erzina Šįryt Valkauskas kalbėjo per KK2. Man taip priimtina ta tikroji Šv. Kalėdų elgsena. Tyliai , ramiai ir be isterijų, ir dovanų . Susitaikyt su Dievu , savim ir artimaisiais, tai didžiausia dovana.
Tai buvo mano sekmadienio pabumbėjimas, amen
Man kuo toliau, tuo labiau nebetraukia tos visos Kalėdų pompastikos. Nors niekad ir nepatiko tas perdėtas šurmulys, bet kol jaunesnė buvau, tai biški kitaip ir buvo viskas, vaikai maži, o dabar tai tiesiog erzina Šįryt Valkauskas kalbėjo per KK2. Man taip priimtina ta tikroji Šv. Kalėdų elgsena. Tyliai , ramiai ir be isterijų, ir dovanų . Susitaikyt su Dievu , savim ir artimaisiais, tai didžiausia dovana.
Tai buvo mano sekmadienio pabumbėjimas, amen
tikra tiesa, pritariu visu 100 proc... dabar aplamai bet kokia švente tuoj padaroma verslininku šou, visi prisiunčia šiukšlių iš kiniečiu ir bando vietinimas prakišti už keliolika kartų didesnę kainą
Ir Jus visas su praėjusiomis , lai šie metai atneša tik gerus dalykus, tiek dvasine tiek ne prasme
Kiek tik i ora išaudoma pinigu su tais pyškalais naujametine nakti, o kur dar visokios tokios girliandos, kur sudega rankose pirmą karta ijungus
Labas rytas.
Labas rytas.
Labas rytas.
Labas rytas.