Įkraunama...
Įkraunama...

Vyresnių mamyčių jaukus 149 kampelis

vakar išeiginę turėjau, mieste pririjau bulvyčių, kažkaip nesveiko kako uzsimaniau. Naktį prastai miegojau, gerti kėliausi ir kėliausi. Atsidarau langą ir pusryčių bulvytės biggrin.gif
Sveikos 4u.gif
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
BJ,nekereipiu dėmesio į sveika-nesveika.Jei aš noriu čia ir dabar ir valgau. mirksiukas.gif
Kepiau trečią partiją kūčiukų.Kad skanūs gavosi,tokie traškūs.Gal kad su Speltos miltais?O vaikams sudėjau tokius neskanius. ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IngridaB: 22 gruodžio 2019 - 07:20
QUOTE(IngridaB @ 2019 12 22, 07:18)
BJ,nekereipiu dėmesio į sveika-nesveika.Jei aš noriu čia ir dabar ir valgau. mirksiukas.gif
Kepiau trečią partiją kūčiukų.Kad skanūs gavosi,tokie traškūs.Gal kad su Speltos miltais?O vaikams sudėjau tokius neskanius. ax.gif

o aš pastebėjau, kad jau ne viską ka noriu galiu valgyt. Anksčiau kugelis ir cepai kas savaigalį būdavo, o dabar kartą per metus. Kugelio užvalgau ir soti būnu iki kitos dienos pietų. Kažkaip stovi viskas, aišku gal anksčiau ir daugiau judėjau, buitis buvo kita. Tik spėk suktis, per tas išeigines leki ir leki, neprisėdi. O dabar pavalgai ir pagulėt traukia biggrin.gif
Papildyta:
Sveikos 4u.gif
Atsakyti
Visai graži ta eglė 4u.gif Tos mūsų didmiesčių dirbtinės iš lempų tai visiškas kičas, kažkokiam pasirodymui projektuotos.
Man kuo toliau, tuo labiau nebetraukia tos visos Kalėdų pompastikos. Nors niekad ir nepatiko tas perdėtas šurmulys, bet kol jaunesnė buvau, tai biški kitaip ir buvo viskas, vaikai maži, o dabar tai tiesiog erzina unsure.gif Šįryt Valkauskas kalbėjo per KK2. Man taip priimtina ta tikroji Šv. Kalėdų elgsena. Tyliai , ramiai ir be isterijų, ir dovanų biggrin.gif . Susitaikyt su Dievu , savim ir artimaisiais, tai didžiausia dovana.
Tai buvo mano sekmadienio pabumbėjimas, amen lotuliukas.gif
Atsakyti
Labas rytas.
Atsakyti
Labas rytas.
Atsakyti
Atsakyti
Ramių,sočių kūčių.
Atsakyti
Labas rytas.
Atsakyti
Šv. Kalėdų laimė ir ramybė telydi jus visus ateinanančius metus!
Atsakyti
Labas rytas.
Atsakyti
Labas rytas.
Atsakyti