Įkraunama...
Įkraunama...

Vyresnių mamyčių jaukus 149 kampelis

QUOTE(*Bj* @ 2019 12 16, 18:43)
savotiškos čia jų šventės ax.gif
Įmesiu fotkę pagrindinės eglės. kur prie rotušės stovi rolleyes.gif

tai jau turbūt kokia stipriai padžiūvus ta eglė biggrin.gif

tai ką paskui su ta bobute darė? Greitaja kviete, i ligonine veže? ar susitvarket patys?
Atsakyti
QUOTE(Lyžuka @ 2019 12 17, 13:01)
tai jau turbūt kokia stipriai padžiūvus ta eglė biggrin.gif

tai ką paskui su ta bobute darė? Greitaja kviete, i ligonine veže? ar susitvarket patys?

nevežė, namie susitvarkė ax.gif
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Baisu kas darosi Australijoje. bigsmile.gif bigsmile.gif Kokie gaisrai. blink.gif
Atsakyti
O mano pusseserės dukros šeima išvykusi pasisvečiuot pas gimines į Australiją. Reiks paklaust, kai sutiksiu apie tai.
Nu ką, prisipirkau Lidle šokolado -akcija. Dažysiu grybukų kepures šokoladu sekančią partiją. Praėjusį kepimą dažiau su savos gamybos glajum, tai dar ir dabar limpa , negaliu krūvon sudėt smile.gif
Atsakyti
Žolyte,praeitą savaitę maximoje buvo šokoladui akcija.Aš perku konditerinį,išlydau ir šiek tiek aliejuas įpyliu.Blizga,puikiai sudžiūna. mirksiukas.gif
Atsakyti
O tas ne konditerinis netiks? Nes aš ne konditerinio prisipirkau ax.gif
Dukra dar tokius sausainius sviestinius kepa su šokolado gabaliukais, tai irgi reik nemažai šokolado. Bet skanūs užtat biggrin.gif
Atsakyti
Labas rytas.
Tinka Žolyte bet koks.Aš žiūriu į kainą. mirksiukas.gif
Atsakyti
o aš buvau kažkokio pirkus ne konditerinio tai nejo ištiprdyti, atrodo atsargiausia pašildau tai jis iš karto skiriasi riebalai, o pats i tokias kruopas sueina unsure.gif

Sveikos smile.gif

Dar labai sunku, bet gražu biggrin.gif baltu šokoladu glazūruoti, o paskui raudonus taškelius uždeti i ji imaišius arba dazu arba burokeliu sulčiu smile.gif
Atsakyti
nusitrucins musmirem sveciai biggrin.gif

Zolia, kur tu mokaisi anglu klb. As tai vel doulinga kamuoju. Bronzinej lygoj antroj vietoj. tongue.gif

Labas
Atsakyti
Sapniuk, TAU ( iššifruok mirksiukas.gif )
Atsakyti
Labas rytas.
Atsakyti
Labas rytas.
Atsakyti