Įkraunama...
Įkraunama...

Vyresnių mamyčių jaukus 149 kampelis

QUOTE(žollia @ 2019 12 13, 22:58)
Aš šiandien kirpykloj buvau, tai kažkaip  kitaip norėjau, kad  nukirptų rolleyes.gif , Nu bet ataugs... ax.gif  Daugiau nieko  tokio lyg ir neaCitiko  ax.gif
Lidle nusipirkau tą mažąjį rankinį plakiklį, didžiojo neberadau. Ai, užteks kolkas ir to. Kol vėl užplauks norėti didžiojo  biggrin.gif
O kas , BJ ?  Tu jau  Merkel  žemėj?

Labas 4u.gif
jo, pirma savaitė vargstu smile.gif
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Žolyte,ale ir dieną išsirinkai kirpyklon? bigsmile.gif
Atsakyti
Dėl kirpyklos, tai aš dažniausiai užsirašau, kai kerpuosi, sekančiam kartui. Nes pas mano kirpėją bele kada nepapulsi. Nu tai ji užrašė, o aš net nesukau galvos, kas per diena, kol jau nereikėjo eit kirptis biggrin.gif . Taip va ir gavosi.
Pro langą žiūriu ir matau, kad drėgna, lyg ir lyja. Nykus oras šiandien. Bet man nesvarbu, nes velt troboj šilta ir oras nebaisus biggrin.gif
Atsakyti
man net ne per pilnati penktadieni sugebejo kazkaip ne taip nukirpt. Vaikstau pas ta kirpeja seniai.

vel ilindau i Duolingo rolleyes.gif Dizainas svetaines pakeistas, matau besimokancius, bet toks jausmas kad tuoj susimoket paprasys biggrin.gif Imete i bronzini lygi. Vaikis su vokieciu sidabriniam. Nesuprantu kada jis spejo mane aplenkt ax.gif

Labas

BJ, tai skaradnas ligoniukas papuole?
Atsakyti
QUOTE(sapniukass @ 2019 12 14, 14:32)
man net ne per pilnati penktadieni sugebejo kazkaip ne taip nukirpt. Vaikstau pas ta kirpeja seniai.

vel ilindau i Duolingo rolleyes.gif Dizainas svetaines pakeistas, matau besimokancius, bet toks jausmas kad tuoj susimoket paprasys biggrin.gif Imete i bronzini lygi. Vaikis su vokieciu sidabriniam. Nesuprantu kada jis spejo mane aplenkt ax.gif
Labas

BJ, tai skaradnas ligoniukas papuole?

kaip ir nieko, gydytojų šeima, inteligentai. Bet babulka sumanė viena atsistoti, po insulto jai pagalbos reik. Nu ir galvą žiauriai susivarė, o operuota ir kaušas imtas buvo, tai per visas siūles kraujai pasipylė. Nesiseka, trečia diena tik atvažiavau ir nukrito, o namie tryse buvom. Aš su valytoja tvarkėmės, o vyras prižiūrėjo ir trumpam išėjo unsure.gif
Atsakyti
Labas rytas.
Eina sau BJ baisus darbas,bent man būtų. bigsmile.gif bigsmile.gif
Vaikštau vieną kartą savaitėje į senelių namus savanoriauti,tai ačiū dievui gaminame tik kalėdinius vainikėlius. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(IngridaB @ 2019 12 16, 08:09)

Labas rytas.
Eina sau BJ baisus darbas,bent man būtų. bigsmile.gif  bigsmile.gif
Vaikštau vieną kartą savaitėje į senelių namus savanoriauti,tai ačiū dievui gaminame tik kalėdinius vainikėlius. ax.gif

jo, pasitaiko visaip unsure.gif
Galvoju jau gal nebevažinėt, bet alternatyvos kitos kol kas neturiu
Sveikos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*Bj* @ 2019 12 16, 09:36)
jo, pasitaiko visaip unsure.gif
Galvoju jau gal nebevažinėt, bet alternatyvos kitos kol kas neturiu
Sveikos 4u.gif

nemalonu, bet gi nei,manoma visko ir numatyti ...tuo labiau ko tas vyras užsižioplino smile.gif

Sveikos smile.gif

Tai šventes DE? pilnumoje mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Lyžuka @ 2019 12 16, 10:51)
nemalonu, bet gi nei,manoma visko ir numatyti ...tuo labiau ko tas vyras užsižioplino smile.gif

Sveikos smile.gif

Tai šventes DE? pilnumoje  mirksiukas.gif

savotiškos čia jų šventės ax.gif
Įmesiu fotkę pagrindinės eglės. kur prie rotušės stovi rolleyes.gif
Atsakyti
BJ, 4u.gif Sunkus darbas, o va po tokių ČP tai dar liūdniau pasidaro unsure.gif
Bet gal neapkaltino tavęs? unsure.gif
Kur ta eglė? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(žollia @ 2019 12 16, 20:21)
BJ,  4u.gif  Sunkus darbas, o va po tokių  ČP tai  dar  liūdniau pasidaro  unsure.gif 
Bet gal  neapkaltino tavęs? unsure.gif 
Kur  ta eglė?  mirksiukas.gif

[QUOTE]
nu ne, diedukas prižiūrėjo tuo metu, tai sako aš ją palikau. Aš virtuvėj tvarkiausi tuo metu ax.gif
Atsakyti
Labas rytas.
Atsakyti