Labas rytas.
Labas rytas.
Labas rytas.
rutaxas, tai kad čia panų nelabai yr Reik skaityt temų antraštes
Kaip sekasi, panašu maisto pilnos burnos, nėr ką šnekėt
BJ, kaip tau sekasi?
Įsirašiau mokytis pagaliau anglų k., senjorų univere . Nu gal pajudėsiu iš to akmens būvio. Ir vokiečių knietėjo atnaujint, bet pagalvojau, kad mano galva gali nepatempt jau tokio tempo. O kai apie vokiečių kalbą pagalvoju, tai ir apie BJ tuoj pamąstau, kaip jai sekas Čia ir iš namų išeit proga bus. O tai tose savo sultyse baigiu visai apkerpėt...
BJ, kaip tau sekasi?
Įsirašiau mokytis pagaliau anglų k., senjorų univere . Nu gal pajudėsiu iš to akmens būvio. Ir vokiečių knietėjo atnaujint, bet pagalvojau, kad mano galva gali nepatempt jau tokio tempo. O kai apie vokiečių kalbą pagalvoju, tai ir apie BJ tuoj pamąstau, kaip jai sekas Čia ir iš namų išeit proga bus. O tai tose savo sultyse baigiu visai apkerpėt...
Labas
zolia, ruosiausi ir as i senjorinius anglu klb. kursus vaiksciot, bet su mamos ligoninem ir ryskiu sveikats pablgejimu, si reikala uzmeciau. Net sporte visa savaite nebuvau. Isvargstu juodai.
zolia, ruosiausi ir as i senjorinius anglu klb. kursus vaiksciot, bet su mamos ligoninem ir ryskiu sveikats pablgejimu, si reikala uzmeciau. Net sporte visa savaite nebuvau. Isvargstu juodai.
Sapniuk, na tavo situacija sunkesnė, nepasirinksi. Pradžia tik spalio mėn., tai net nežinau kokiu laiku bus užsiėmimai. Kadangi univeras senjorų, tai turbūt dienomis- senjorai gi per dienas neturi ką veikt Dieninis, tskant
pernai pas mus buvo pirmadieniais, kaip siemet nezinau. Gal reiks nueit i vieta ir susizinot.
QUOTE(žollia @ 2019 09 19, 08:16)
rutaxas, tai kad čia panų nelabai yr Reik skaityt temų antraštes
BJ, kaip tau sekasi?
BJ, kaip tau sekasi?
laba...dirbu... dirbu
Labas rytas.
Labas rytas.
Labas rytas.
Labas rytas.