Įkraunama...
Įkraunama...

Vyresnių mamyčių jaukus 149 kampelis

vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Atsakyti
Labas rytas.
Atsakyti
Labas rytas.
Atsakyti
Ir vel valgiu sočiai, valgančių nulis :0

Kažin kur Giega prašapo? bigsmile.gif
Atsakyti
Labas

Lyzuka, gal visos socios rolleyes.gif

Lauke oras liuksusinis, tai visos dziaugiasi paskutinem vasaros savaitem. Na pas giega gal prastesnis oras, nezinau.
Atsakyti
Labas rytas.
Atsakyti
Labas rytas.
Atsakyti
Sveikos, apsiravėjau gėlynus, nukirpau nužydėjusias lelijas, bijūnų šakas, rožes, vos ne vos parvilkau kojas namo.Źadejau pomidorus tvarkyt, maksimos maišas priskintas, bet jau niekaip... be jėgų. Pajutau, kad atsitūpus ilgai neišbūnu,tenka klaupt,tokie mano reikalai darosi unsure.gif
Atsakyti
Labas rytas.
Man irgi kažkas su kojomis darosi?Jei pasėdžiu,nebe paeinu,pėdos gelia siaubingai. bigsmile.gif
Atsakyti
Labas rytas.
Atsakyti
QUOTE(burbuline @ 2019 08 18, 20:22)
Sveikos, apsiravėjau gėlynus, nukirpau nužydėjusias lelijas, bijūnų šakas, rožes, vos ne vos parvilkau kojas namo.Źadejau pomidorus tvarkyt, maksimos maišas priskintas, bet jau niekaip... be jėgų. Pajutau, kad atsitūpus ilgai neišbūnu,tenka klaupt,tokie mano reikalai darosi unsure.gif

o lelijas pilnai nukerpi? Aš dar palieku apie 2/3 stiebo smile.gif ir bijunų viskas palikta mirksiukas.gif

pavede šiemet serenčiai jau tokie grazus buvo ant pakelio o žydi eiliniai senoviniai ir dar negana to, vienas aukštas, kitas žemas, gryun kaip iš savu seklu butu mirksiukas.gif
Atsakyti
Labas rytas.
Atsakyti