Įkraunama...
Įkraunama...

Vyresnių mamyčių jaukus 149 kampelis

Sveikos, o aš sulėtinau tempus, matau kažko nepasidariau ir nesuku galvos, žiūriu, kad niekam nereik to mano drąskymosi. Namiškiai tiesiai,be skrupulų pasako, mol kas čia prašo, kad krapštytumeis nuo ryto iki vakaro. Ir tikrai žiūriu,kad galiu ir kitaip darbus dėlioti, ir visiem vienodai padariau ar nepadariau kažką irnesakyk.gif
Sūnus įstojo į policijos mokyklą, atranka didžiulė, netikėjau, kad viskas taip sustiprinta, 4-5žmonės į vieną vietą, bet ruošėsi atsakingai, išlaikė visus testus, surinko neblogus balus ir pavyko. Vėl išeis 9mėn.iš namų.
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Burbuline,o tai mokytis tik 9 mėnesius?Sveikinimai įstojus. 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas.
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif
Nelabai dar ką žinau, su praktika lyg metai gaunas.
Atsakyti
burbuliuk, tai turesi asmeniska policininka ax.gif

as niekada nesistengiau visu namo kerciu laikyt ir mamutu namo tyst. Tegu vyras vyru jauciasi, o ne teliuku.

Labas
Atsakyti
Kiti vyrai nesugeba net patys cigarečių nueit nusipirkt, žmoną siunčia, o tos paskui burba ant savųjų biggrin.gif
Dar gera savaitė ir studentija suvažiuos, miestas atgys,o tai kur pažvegsi, vien bobutės ir diedukai smile.gif
Pasodinau dekoratyvinę smilgą tarp ežiuolių, jau kaip dera, gerai padariau, džiaugiuosi.
Atsakyti
pacios kaltos, jei eina tai ner ko burbet. Na seip tai man vyras iklotu nupirkdavo, nenustresuodavo krautuvej prie kasos.

Pas mus miestas pilnas jaunimo ir vaiku. Toks jausmas, kad vietiniai visi like, o vaikai su anukais pas tevus sugrize.Vakare prie fontano, kai dainuoja fontanai tris nemokamas dainas, visi suoliukai apsesti. Kaip kokiam teatre.
Atsakyti
Atsakyti
Labas rytas.
Oi įklotai čia menkniekis,man porą kartų yra liemenukų nupirkęs mb.Pirmą kartą,kai buvo deficitas ,moterys užleido kažkiek pastovėjųs eilėje,o antrą kartą visai neseniai,nesupratęs nupirko sportavimui porą,jam pasirodė gražūs. biggrin.gif biggrin.gif Kažkokia proga buvo ar ne Valentivkė? bigsmile.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif

tai jei moteris vyrui gali viska nupirkti, tai ko jau jie kitokie yra smile.gif
Atsakyti
Labas,
kartą vaistinėj, dar paketai tada vaistinėj buvo, stoviu eilėj. Prieš mane jaunas vyriškis. perka įklotus. Vaistininkė klausia-su spsrneliais, ans neišgirdo, ta garsiai perklausia.....pasigirsta atsakymas-Aš NESKRAIDAU. biggrin.gif
Atsakyti
Labas rytas.
Atsakyti