Įkraunama...
Įkraunama...

Vyresnių mamyčių jaukus 149 kampelis

vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Atsakyti
Labas rytas.
Atsakyti
Kartais prisimenu, kai aštuonis mėnesius nedirbau samdomo darbo, taip gera buvo, niekur sau neskubi, darai pagal norą, niekas nuotaikos negadina, neerzina savo nesąmonėmis, ėt, geras laikas buvo. Vis pasvajoju apie tokią prabangą.
O dabar nieko iki galo normaliai nepabaigiu, viskas apgraibomis arba tiesiog paliekama bus kaip bus, gėda pelėda. Jau tiek ir nepasidaro, nėra anei jėgų, o svarbiausia noro.
Dar porą gerų savaičių ir gryš studentija, moksleiviai, bent darbe nemigdys nuo tuščio sedėjimo, o tai atmerktomis akimis snaudžiu, kaip nėra kas veikt.
Atsakyti
Labas rytas.
Atsakyti
Merri, aš jau nepamenu kada nelėkiau strimagalviais ir tokius tempus vadinu Figaro šen, fogaro ten biggrin.gif

gal toks dabar gyvenimo tempas mirksiukas.gif
Atsakyti
Labas rytas.
Lyžuka,gerai čia parašei. mirksiukas.gif
Atsakyti
Ingirda prisminiau kur mane FB kvietei miško grožio pamatyt, tai su tavotempais biggrin.gif, turbut tik tavo kulnus pamatyčiau miške ir tiek žiniu butų biggrin.gif
Atsakyti
Labas rytas.
Suderintume Lyžuka tempus. mirksiukas.gif
Atsakyti
Kažin Ingrida biggrin.gif

Sveikos smile.gif

gavome grazuas lietučio, rudeniu jau kvepia ...kažkaip metu laikai pasistumejo. gegužį jau vasara pasidare smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lyžuka @ 2019 08 07, 07:49)
rudeniu jau kvepia ...kažkaip metu laikai pasistumejo.  gegužį jau vasara pasidare smile.gif

ir man tokia mintis jau senai.
Atsakyti
Labas rytas.
Atsakyti
Labas rytas.
Atsakyti