Labas rytas.
Labas rytas.
Kartais prisimenu, kai aštuonis mėnesius nedirbau samdomo darbo, taip gera buvo, niekur sau neskubi, darai pagal norą, niekas nuotaikos negadina, neerzina savo nesąmonėmis, ėt, geras laikas buvo. Vis pasvajoju apie tokią prabangą.
O dabar nieko iki galo normaliai nepabaigiu, viskas apgraibomis arba tiesiog paliekama bus kaip bus, gėda pelėda. Jau tiek ir nepasidaro, nėra anei jėgų, o svarbiausia noro.
Dar porą gerų savaičių ir gryš studentija, moksleiviai, bent darbe nemigdys nuo tuščio sedėjimo, o tai atmerktomis akimis snaudžiu, kaip nėra kas veikt.
O dabar nieko iki galo normaliai nepabaigiu, viskas apgraibomis arba tiesiog paliekama bus kaip bus, gėda pelėda. Jau tiek ir nepasidaro, nėra anei jėgų, o svarbiausia noro.
Dar porą gerų savaičių ir gryš studentija, moksleiviai, bent darbe nemigdys nuo tuščio sedėjimo, o tai atmerktomis akimis snaudžiu, kaip nėra kas veikt.
Labas rytas.
Merri, aš jau nepamenu kada nelėkiau strimagalviais ir tokius tempus vadinu Figaro šen, fogaro ten
gal toks dabar gyvenimo tempas
gal toks dabar gyvenimo tempas
Labas rytas.
Lyžuka,gerai čia parašei.
Ingirda prisminiau kur mane FB kvietei miško grožio pamatyt, tai su tavotempais , turbut tik tavo kulnus pamatyčiau miške ir tiek žiniu butų
Labas rytas.
Suderintume Lyžuka tempus.
Kažin Ingrida
Sveikos
gavome grazuas lietučio, rudeniu jau kvepia ...kažkaip metu laikai pasistumejo. gegužį jau vasara pasidare
Sveikos
gavome grazuas lietučio, rudeniu jau kvepia ...kažkaip metu laikai pasistumejo. gegužį jau vasara pasidare
QUOTE(Lyžuka @ 2019 08 07, 07:49)
rudeniu jau kvepia ...kažkaip metu laikai pasistumejo. gegužį jau vasara pasidare
ir man tokia mintis jau senai.
Labas rytas.
Labas rytas.