QUOTE(Lyžuka @ 2019 08 01, 06:56)
o aš tiesiog nenoriu , beje šiaip blynus kepu kas šeštadienis mamai, su varške ir trupučiu kepimo milteliu, puresni gaunasi, va tik pyragu šiaip nekepu paskutini karta kaledoms kepiau irgi tik mielini del mamos , beto jei jau labai kažkoko užsinoriu tai ir kavineje galiu pavalgyti pvz koki picos gabaliuka nuo jaunimo nugvelbiu , arba per puse su dukra užsisakome, anakrt pvz užsisakėm čirvini blyna ir ka žinokit visiškai nepatiko jis man
tai va taip
Sveikos
aš beje turiu ...kažkur... ta senovine širdeliu keptuve, vartomą ant krosnies dar
tai va taip
Sveikos
aš beje turiu ...kažkur... ta senovine širdeliu keptuve, vartomą ant krosnies dar
turiu ir aš tokią, nors prisipirkus ir elektrinių esu, kažkada belgiškų nupirkau, panos tipo darysis, tai spėk ar nors įsijungė kartą. Aš kelis kart svečiams su vaikais iškepiau, į tešlą apelsino žievės įtarkavau, labai patiko. O kai čirvinių kada užsimanau, išsitraukiu tą seną keptuvę, man joje kažkaip geriau iškepa. Mėtosi kažkur sandeliukę, praeitą kart parvažiavus porą kart gaminau, kai vaikai buvo atėję. Aš darbe valgau, mažoji savo gaminasi Kai pagalvoji, tuoj visai tušti namai liks