Įkraunama...
Įkraunama...

Vyresnių mamyčių jaukus 149 kampelis

QUOTE(Lyžuka @ 2019 08 01, 06:56)
o aš tiesiog nenoriu smile.gif, beje šiaip blynus kepu kas šeštadienis mamai, su varške ir trupučiu kepimo milteliu, puresni gaunasi, va tik pyragu šiaip nekepu paskutini karta kaledoms kepiau irgi tik mielini del mamos  mirksiukas.gif , beto jei jau labai kažkoko užsinoriu tai ir kavineje galiu pavalgyti pvz koki picos gabaliuka nuo jaunimo nugvelbiu biggrin.gif, arba per puse su dukra užsisakome, anakrt pvz užsisakėm čirvini blyna ir ka žinokit visiškai nepatiko verysad.gif  jis man

tai va taip smile.gif

Sveikos smile.gif

aš beje turiu ...kažkur... ta senovine širdeliu keptuve, vartomą ant krosnies dar  mirksiukas.gif

turiu ir aš tokią, nors prisipirkus ir elektrinių esu, kažkada belgiškų nupirkau, panos tipo darysis, tai spėk ar nors įsijungė kartą. Aš kelis kart svečiams su vaikais iškepiau, į tešlą apelsino žievės įtarkavau, labai patiko. O kai čirvinių kada užsimanau, išsitraukiu tą seną keptuvę, man joje kažkaip geriau iškepa. Mėtosi kažkur sandeliukę, praeitą kart parvažiavus porą kart gaminau, kai vaikai buvo atėję. Aš darbe valgau, mažoji savo gaminasi ax.gif Kai pagalvoji, tuoj visai tušti namai liks unsure.gif
Atsakyti
BJ, aš apie tokia
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
QUOTE(Lyžuka @ 2019 08 01, 08:12)
BJ, aš apie tokia

o blyn, tai namie dar ir pečių turėt reik biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Bj*: 01 rugpjūčio 2019 - 09:36
QUOTE(*Bj* @ 2019 08 01, 10:36)
o blyn, tai namie dar ir pečių turėt reik biggrin.gif

be abejo biggrin.gif arba ant kokios lauko krosnies smile.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyžuka: 01 rugpjūčio 2019 - 10:40
QUOTE(Lyžuka @ 2019 08 01, 10:33)
be abejo biggrin.gif arba ant kokios lauko krosnies smile.gif

misija neįmanoma bigsmile.gif nežinočiau nei ką daryt biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Bj*: 01 rugpjūčio 2019 - 14:13
O aš dar ir dabar prisimenu, kaip vartaliodavau ant krosnies tą keptuvę, pildavau tešlą ir valgydavau paskui tuos neišpasakytai skanius blynus wub.gif Dabar krosnies neturiu. Rietavo turguj mačiau tų keptuvių visokios būklės. Širdiniai blynai kažkaip skaniau susivalgo, nors ir ant vandens būna užmašyti.
Atsakyti
Oi,ta senovinė keptuvė tai svajonė, mano teta ją ir ant dujinės vartydavo, visai skanūs blynai buvo. Aš Aleksoto turguj dairiaus, kad ir dėvėtos tokios, bet neuzmaciau,pirkau elektrinę tada.
Sapniuk,sportuot nusprendei? Žaviuosi thumbup.gif
Pas mus lyja, oras tikras ruduo.
Atsakyti
man toks ruduo čia irgi pasijautė, dienomis lyg ir karšta, bet rytai ir vakarai vėsūs, ir tamsu jau rytais ilgiau, dabar jau irgi su šviesa sėdžiu, o dar nesenai visai nedegdavau, kol miego eidavau ax.gif
Atsakyti
Labas rytas.
Man tokia keptuvė tik ant krosnies kepti,ant dujinės nebe tas.Turėjome kažkada,kai gyvenome be patogumų. ax.gif
O šiaip vafliai tai skaniausi su ta senovine sunkia.Aš savo jau nugyvenųsi buvau,tai mama išlaikė rūsyje supakuotą dar gautą už talonus,atidavė man.Man jie traškūs išeina,senoviniai. ax.gif
Atsakyti
Penktadienis biggrin.gif kaip gera atsikvėpti po darbo savaitės. Visoms linkiu gražaus savaitgalio 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(burbuline @ 2019 08 02, 18:07)
Penktadienis biggrin.gif kaip gera atsikvėpti po darbo savaitės. Visoms linkiu gražaus savaitgalio 4u.gif

Pritariu, aš jau spėjau kambarius išsiliuobti bigsmile.gif tai visai idealiai jaučiuosi bigsmile.gif
Atsakyti
kai man visos dienos sestadieniai ir sekmadieniai.....o jus pailsekit.
Burbuliuk, pati savimi stebiuosi del sporto sales lankymo, nes as is prigimties tokia prie tinginio ax.gif Va siandien prie mariu ant pievutes sportavom. Penktadieniais ten ir bus. Issimaudem mariose, vanduo geras, tik islipant vejas salde.

Labas
Atsakyti