Įkraunama...
Įkraunama...

Vyresnių mamyčių jaukus 149 kampelis

vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Na jo vakar užsiimti virimu? bigsmile.gif bigsmile.gif Aš net šiltnamių laistymą atidėjau šiandien. mirksiukas.gif
Atsakyti
alyviniai labai prasti, daug labai mažų, pūsta jau ant obels, o dar paukščiai apkapoja , nieko iš ju nevirsiu

Sveikos smile.gif
Atsakyti
Labas rytas.
Atsakyti
Sveikos gaspadines, nusipirkau čirvinių blynų keptuvę, kokią tešlą darot papasakokit.Aisku galiu lyst į guglą, bet gal kuri patikrint receptą turit. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(burbuline @ 2019 07 31, 18:04)
Sveikos gaspadines, nusipirkau čirvinių blynų keptuvę, kokią tešlą darot papasakokit.Aisku galiu lyst į guglą, bet gal kuri patikrint receptą turit.  4u.gif

Deja nepadesiu šituo klausimu, aš jei kažkada kepdavau tai iš eilinės blynų tešlos o dabar kokie pora gerų metų nevalgom iš miltų nieko biggrin.gif

Ai pamenu anyta kepdavo keistai man taip kiaušiniai, druska, saldi grietinėlė ir miltai, man tai nepatikdavo tokie gana sprangus būdavo mirksiukas.gif
Papildyta:
[
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyžuka: 31 liepos 2019 - 17:32
cia tik visu temu gaspadine gali pagelbeti, Ingrida. Blynu nekepiau daugiau nei tu Lyzuka.

Labas
s
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sapniukass: 31 liepos 2019 - 17:47
Giega, su gimtadieniu !

Orai atvėso, šiltnamio tik langus atidariau šiandien... Rudens kvapą jau galima užuost ax.gif
Burbuline, svarbu riebalo tešloj kad būtų, ar sviesto, ar aliejaus, kad nekibtų prie keptuvės. Naują keptuvę reik pakepint su taukais tuščią, kad neliptų.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo žollia: 31 liepos 2019 - 21:08
Pabudome ir kelkimes 4u.gif Aciū už pasisakymus. Bet tai kaip sveikuolės mergikės, šaunuolės didis.gif O aš karts nuo karto pakepu, tai su obuoliu, tai cukinija, tai su varške pamaišau, žinoma vyrams tai ne maistas, tuoj mėsos prašo, bet nors su arbata vietoj pyrago ax.gif
Atsakyti
Labas rytas.

Oi mergaitės čirvinių blynų keptuvę jau senokai atidaviau mažėliui,dabar kai išvažiavo gal sesei atidavė?Pamenu dėdavau nemažai kiaušinių,kai savo turime ir sviesto.Paskui fantazija įsijungia. mirksiukas.gif
Jau daugiau kaip savaitė nusipirkau burbulinių vaflių keptuvą iš Lidlo.Spėkite ar išbandžiau?Berniukų nebėra LT,o mažoji tai iš viso negrįžta,gerai jai ir sostinėje. ax.gif Tai jokių kepinių.Valgyti nepamenu kada gaminau.Miškai,daržai,turgūs. blink.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
burbuline, as ne del sveikuoliskumo blynu nekepu, o is tingejimo. Man toks liudesys stovet prie keptuves, ziuret, vartyt kad nepridegtu. Siaip miltu nemegstu, makaronu nevirus gal 5 metus, man neskanu.

Eisiu i kavine, drauges gimtadienis, oras vesus, nezinau ne ka rengtis.

Labas rytas
Atsakyti
o aš tiesiog nenoriu smile.gif, beje šiaip blynus kepu kas šeštadienis mamai, su varške ir trupučiu kepimo milteliu, puresni gaunasi, va tik pyragu šiaip nekepu paskutini karta kaledoms kepiau irgi tik mielini del mamos mirksiukas.gif , beto jei jau labai kažkoko užsinoriu tai ir kavineje galiu pavalgyti pvz koki picos gabaliuka nuo jaunimo nugvelbiu biggrin.gif, arba per puse su dukra užsisakome, anakrt pvz užsisakėm čirvini blyna ir ka žinokit visiškai nepatiko verysad.gif jis man

tai va taip smile.gif

Sveikos smile.gif

aš beje turiu ...kažkur... ta senovine širdeliu keptuve, vartomą ant krosnies dar mirksiukas.gif
Atsakyti
oi, pragai, tortai tai visai ne mano sritis, nekepiau, nekepu ir nesiruosiu kepti biggrin.gif

Pasiruosiau eit i sporta, dar laiko turiu, tai su jum pasedesiu.
Atsakyti