Įkraunama...
Įkraunama...

Vyresnių mamyčių jaukus 149 kampelis

QUOTE(*Bj* @ 2019 07 18, 08:27)
dar su anūkais teks tą išgyvent biggrin.gif
Atšilo jau pagaliau ax.gif
labas rytas 4u.gif

nu sako anūkus labai seneliai myli biggrin.gif,. tai gal viska dovanosime tongue.gif

https://scontent.fvn...amp;oe=5DBCF059

va mano grožis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lyžuka @ 2019 07 18, 07:46)
nu sako anūkus labai seneliai myli biggrin.gif,. tai gal viska dovanosime tongue.gif

https://scontent.fvn...amp;oe=5DBCF059

va mano grožis smile.gif

aš būtent šitą spalvą sekmadienį mieste prisiskyniau, nes jau pas mus jos baigiasi, likučiai tik buvo, visos jau be žiedų ax.gif
Atsakyti
QUOTE(*Bj* @ 2019 07 18, 08:58)
aš būtent šitą spalvą sekmadienį mieste prisiskyniau, nes jau pas mus jos baigiasi, likučiai tik buvo, visos jau be žiedų ax.gif

iš miesto kliombų? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Lyžuka @ 2019 07 18, 08:14)
iš miesto kliombų? biggrin.gif

jo, čia normalu taip, nueini ir prisiskini ax.gif
Atsakyti
Sakoma, anūkai jiems atkeršys ax.gif Aš buvau su charakteriu, bet tėvų žodis buvo svarus ir galutinis. Nu bus kaip bus...
Apie gėlių skynimą iš kliombų tai ką aš žinau... Jei visi nusiskintų, tai ten nebeturėtų jų likt greitai tose kliombose. ax.gif
Savaitgalį šiltą prognozuoja, labai gerai. Grįžo lietuviškas klimatas: palyja, pašildo, palyja, pašildo wub.gif
Atsakyti
pas mus uz klombu geliu skynima ir bauda ipliusintu.

Labas

Lyzuka, labai grazu ir as tokios noriu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(žollia @ 2019 07 18, 16:06)
Sakoma, anūkai jiems atkeršys ax.gif  Aš  buvau su charakteriu, bet tėvų žodis buvo svarus  ir galutinis.  Nu  bus kaip bus...
Apie gėlių skynimą iš kliombų tai ką aš žinau... Jei visi nusiskintų, tai ten nebeturėtų jų likt greitai tose kliombose. ax.gif
Savaitgalį šiltą prognozuoja,  labai gerai. Grįžo lietuviškas klimatas: palyja, pašildo, palyja, pašildo wub.gif

QUOTE(sapniukass @ 2019 07 18, 16:47)
pas mus uz klombu geliu skynima ir bauda ipliusintu.

Labas

Lyzuka, labai grazu ir as tokios noriu biggrin.gif

aš pirmą kart, kai buvau paskutinėj šeimoj, tai pasakė, kad galima skintis, pasirodo specialiai ten užaugina skintis. Nėra jų mažai, ilgos tokios eilės gal keturios, nu kaip, kad pas mus vagos bulvių gėlėm užvarytos, lelijos jau baigėsi, dabar kardeliai, ir dar buvo tokios gana įdomios gėlės, lyg rožės, bet ne rožės ax.gif Gale vagos ant dėžės padėta peiliai, žirklės, popieriaus ir dėžutė pinigams, tokia taupyklė, grąžos nepasiimsi atgal biggrin.gif Žodžiu, nusiskini, susiriši į popierių ir susimoki ax.gif

Bulves ir kiaušinius irgi taip perku, nueinu iki ūkininko, namie nieko nėra, dirba visi matyt, ant gonkų padėta kiaušinių, bulvių, kaina ant lapuko ir šalia dėžutė ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Bj*: 18 liepos 2019 - 20:02
QUOTE(*Bj* @ 2019 07 18, 21:00)
aš pirmą kart, kai buvau paskutinėj šeimoj, tai pasakė, kad galima skintis, pasirodo specialiai ten užaugina skintis. Nėra jų mažai, ilgos tokios eilės gal keturios, nu kaip, kad pas mus vagos bulvių gėlėm užvarytos, lelijos jau baigėsi, dabar kardeliai, ir dar buvo tokios gana įdomios gėlės, lyg rožės, bet ne rožės ax.gif Gale vagos ant dėžės padėta peiliai, žirklės, popieriaus ir dėžutė pinigams, tokia taupyklė, grąžos nepasiimsi atgal biggrin.gif Žodžiu, nusiskini, susiriši į popierių ir susimoki ax.gif

Bulves ir kiaušinius irgi taip perku, nueinu iki ūkininko, namie nieko nėra, dirba visi matyt, ant gonkų padėta kiaušinių, bulvių, kaina ant lapuko ir šalia dėžutė ax.gif

Kažin ar pas mus taip ilgai būtų? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(IngridaB @ 2019 07 18, 21:28)
Kažin ar pas mus taip ilgai būtų? bigsmile.gif

Pirmiausia dėžutė dingtų biggrin.gif
Atsakyti
BJ, kai parašei kokios kliombos, tai viskas aišku patapo 4u.gif Kai speCialiai tam skynimui yra prisodinta, kitas reikalas .

o aš galvoju. kad ir pas mus jau daug daugiau sąmoningumo ir sąžiningumo yra, nei anksčiau. Kažkur rsu mačiusi obuolių padėta pirkimui pakelėj ir dėžutė pinigams. Tik neprisimenu kuriam mieste, pravažiuodami pastebėjom.
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Atsakyti
QUOTE(žollia @ 2019 07 18, 22:10)
BJ, kai parašei kokios kliombos, tai viskas aišku patapo 4u.gif  Kai speCialiai tam skynimui yra prisodinta, kitas reikalas .

o aš galvoju. kad ir pas mus jau daug  daugiau sąmoningumo ir sąžiningumo yra, nei anksčiau. Kažkur rsu mačiusi obuolių padėta pirkimui pakelėj ir dėžutė pinigams. Tik neprisimenu kuriam mieste, pravažiuodami pastebėjom.

aš irgi esu mačius, beto rašė, kad kažkas darė ekspermentą tokį, tokį, tai panašiai ir rado pinigu smile.gif

ir geliu dabar jau taip nevagia iš kliombu pas mus, na tik kapai vis dar girdejau problema, beto pas mus žiema privise bomzu, kurie susrenka tas žvakutes o paskui jomis šildosi unsure.gif
Atsakyti