Įkraunama...
Įkraunama...

Vyresnių mamyčių jaukus 149 kampelis

QUOTE(žollia @ 2019 07 17, 07:39)
Nu teip smile.gif   Bet matau, tu nepageidauji priimt biggrin.gif

oi pageidauju, pageidauju wub.gif , tik kartais būna kad visškai nepažiatsmas žmogus ypač iš kokiu gėliu grupių ar šiaip turintis kelis pažistamus užsuka į svečius, nežinau del ko smile.gif

o šiaip pagal veltinukus nuspejau smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyžuka: 17 liepos 2019 - 06:52
Žolia, tavo pana jau mokyklą baigė? Man rodos, ji su mano mažiuke panašaus amžiaus lyg ax.gif
Mačiau ir aš veltinukus FB, galvoju ir kur tiek kantrybės biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Bj*: 17 liepos 2019 - 07:32
Mačiau visur fb verda klausimas rauti ar ne česnakus biggrin.gif, tai ar čia kuri auginate jau nurovet? smile.gif
Atsakyti
nenuroviau, bet reik apie tai jau mastyt. Nugelto stiebai.

Labas
Atsakyti
BJ, maniškei rugsėjo mėn bus 16, 2-a gimnazijos klasė. Sunkus laikas man dabar labai su ja ir su savim...
Aš dar neroviau česnakų, nes labai žali stiebai, o ir žiedynkotis dar neišsitiesė. Visad palieku vieną nenuskintą orientacijai. Pradžioj būna susiraitę, o paskui išsitiesia, tada ir yr tas ženklas rovimui.
Atsakyti
aš dar esu skaičiuisi, kad tipo ne tik išsitiesti, bet ir išsiskleisti turi unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(žollia @ 2019 07 17, 11:07)
BJ, maniškei rugsėjo mėn bus  16, 2-a  gimnazijos klasė.  Sunkus laikas man dabar labai  su ja ir su savim...

tai dar porą metų turi iki abituros ax.gif na, maniškei panašiai jau tas sunkus laikas tokio amžiaus į pabaigą buvo..vėl į normaliai sukalbamą atvirto biggrin.gif
Atsakyti
Oi, laukiu nesulaukiu, kol į sukalbamą atvirs. rolleyes.gif BJ, kiek laiko truko taviškių, kiek man dar čia ruoštis kankinimams? unsure.gif Jau man pačiai pabėgt norisi kur toli toli...
Nulijo maršiuką. Nors ką tik braškes palaisčiau bigsmile.gif Frigo daigų sodinau šiemet biskiuką, tai dar turėsim derliaus už poros savaičių. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(žollia @ 2019 07 17, 18:04)
Oi, laukiu nesulaukiu, kol į sukalbamą atvirs.  rolleyes.gif  BJ, kiek laiko  truko taviškių, kiek man dar čia ruoštis kankinimams? unsure.gif  Jau  man pačiai  pabėgt norisi kur toli toli...
Nulijo maršiuką.  Nors ką tik braškes palaisčiau  bigsmile.gif  Frigo daigų sodinau  šiemet biskiuką, tai dar turėsim derliaus už poros savaičių.  ax.gif

su vyreniąja nebuvo jokių fokusų, o su mažiuke tai davė ir dar pridėjo, atkentėjau už abi, kažkur nuo dvylikos iki penkiolikos šešiolikos košmaras buvo, nenoriu net prisiminti doh.gif
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Aš sunki paauglė buvau tėvams. ax.gif
Atsakyti
man su dukra kažkaip ramiai,nieko išskirtinio nepastebejau, užtat su sunumi unsure.gif , jau net nepamenu kiek kartu ir mokykla norejo mesti ir t.. doh.gif
Atsakyti
dar su anūkais teks tą išgyvent biggrin.gif
Atšilo jau pagaliau ax.gif
labas rytas 4u.gif
Atsakyti