Įkraunama...
Įkraunama...

Vyresnių mamyčių jaukus 149 kampelis

QUOTE(sapniukass @ 2019 07 10, 10:59)
gal kavos likeris tonusui pakelt rolleyes.gif Labas

nu gal kad lengviau butų į šaltas bangas niurktelti, nes pagal gėles vazoje matosi kad pavasaris ten dar tik:D
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Atsakyti
Labas rytas.
Atsakyti
Labas rytas.
Atsakyti
O aš pasiūlymą turiu: nebedėt pusryčių nuotraukų 4u.gif
Man kažkodėl atrodo bereikalingas žaidimas , perteklinis (galit mėtyt pomidorus ). Čia buvo mano nuomonė, ką manot jūs?
Kaip gera šiandien buvo saulutės šilumos pagaudyt wub.gif Dalį žolynų apipjovėm, bet dar liko. Tie lietūs atgaivino, tai kaip dėjo augt.
Uodegytės auga, kasa duobes po krūmais ir kur tik nėr žolės. Nežinau, kaip atpratint. Norim palaidas augint, bet tai duobės bus kaip puošmena kiemo. biggrin.gif Labai mėgsta bėgiot po bulvių vagas ir braškes kandžiot smile.gif Nukanda ir nusineša ir žaidžia kur žolyne. Na gal išaugs, kaip ir visi vaikai biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo žollia: 13 liepos 2019 - 21:25
Labas rytas.
Žolyte,palaikau vis temą.Tai nusikeltų kažkur į apačią. mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos, man tai visai nieko, užeinu, akis paganau į gražų pateikimą pusryčių, kartais noras ir pačiai kyla tap gražiai pasidengti pusryčius. Bet greit praeina biggrin.gif
Šalta šita savaitė pas mus, tarpais saulė ir karšta, o kitą pusdienį jau striukės reik, bet nuo trečiadienio vėl karščius rodo, gerai bent, kad palijo pora dienų ax.gif
Atsakyti
Labas visoms

o ko pusryciu nuotraukos trukdo, lai buna. Kaip Ingrida sako, kad nenusimestu tema i gala.

Eisiu ankstyvas bulves nusikasiu, zirniu pavidalu.
Atsakyti
QUOTE(sapniukass @ 2019 07 14, 10:40)
Labas visoms

o ko pusryciu nuotraukos trukdo, lai buna. Kaip Ingrida sako, kad nenusimestu tema i gala.

Eisiu ankstyvas bulves nusikasiu, zirniu pavidalu.

Čia Ingridos žodis lemiamas... Jei ji sutinka tai aišku tada tik už, aplamai kaip aš stebiuosi jis energija wub.gif
Atsakyti
Virsime,kepsime toliau. mirksiukas.gif Jau kai manęs nebe bus,žinokite,kad vilkai užpuolė. biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
greiciau vilku neliks...
Atsakyti
QUOTE(IngridaB @ 2019 07 14, 13:39)
Virsime,kepsime toliau. mirksiukas.gif Jau kai manęs nebe bus,žinokite,kad vilkai užpuolė. biggrin.gif  biggrin.gif

Greičiau tu vilkus ne jie tave bigsmile.gif
Atsakyti