Įkraunama...
Įkraunama...

Vyresnių mamyčių jaukus 149 kampelis

šituos turiu, https://www.schaffra...3654698300.html lb patenkinta, už 24 vnt., 10 eu mokėjau, desertui šakutes teko dasipirkti, nes nebuvo ax.gif Bet žiauriai patenkinta, dar ir dukrai prigriebiau
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Atsakyti
Laba 4u.gif
Pas mane lyja ir , turbūt, visą savaitę lis. Galėtų su pertraukom lyt, braškės nepūtų. ax.gif Vėlyvos dabar raudonuot pradėjo, o nemulčiuotos, tai po lietaus visos žemėtos.
Sapniuk, almenims tirpsyt labai asiūklis tinka, tik užplikinus 30 sekundžių tereik laikyt ir nukošt. Pati vartoju. Išgėrus, iškart burną skalauju, nes dantis reik saugot. Arba per šiaudelį išgert.
Atsakyti
kaip tik misliau asiukli siltnamy trucit. O tai arbata silpna turi but, jei tik 30 s. laikyt?

Labas
Atsakyti
BJ, kainos kokios geros tokiu dalyku, pas mus min iš 3 k dar padauginti reiketu verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(sapniukass @ 2019 07 04, 11:24)
kaip tik misliau asiukli siltnamy trucit. O tai arbata silpna turi but, jei tik 30 s. laikyt?

Labas

Maria Treben paieškok info. 1 šaukštą reik užplikyt 1 stikline vandensir gert 2 kart dienoj. O jei profilaktiškai, tai tą 1 stiklinę išgert dienos eigoj.
Atsakyti
. žinute susidubliavo smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyžuka: 04 liepos 2019 - 10:42
QUOTE(Lyžuka @ 2019 07 04, 10:26)
BJ, kainos kokios geros tokiu dalyku, pas mus min iš 3 k dar padauginti reiketu verysad.gif

šiandien varysiu ventiliatorių pirkti, dukra nuveš, vakar apsižiūrėjau tik 19 euro, pas mus senukuose nuo 35 eu pastatomi prasideda blink.gif Jo, kainos ir man patinka mirksiukas.gif

QUOTE(žollia @ 2019 07 04, 10:40)
Maria Treben paieškok info. 1 šaukštą reik užplikyt 1 stikline vandensir gert  2 kart dienoj. O jei profilaktiškai, tai tą 1 stiklinę išgert dienos eigoj.

Maria Treben a6 naudoju, perku tokias žolytes https://www.medpex.d...nsatzm-p1554516
Atsakyti
QUOTE(*Bj* @ 2019 07 04, 15:56)
šiandien varysiu ventiliatorių pirkti, dukra nuveš, vakar apsižiūrėjau tik 19 euro, pas mus senukuose nuo 35 eu pastatomi prasideda blink.gif Jo, kainos ir man patinka mirksiukas.gif
Maria Treben a6 naudoju, perku tokias žolytes https://www.medpex.d...nsatzm-p1554516

O nuo ko mišinys žolelių? Bože bože, perskaityt dar galiu, bet jau mažai ką suprantu vokiškai. O mokėjau 5 -tukui, labai patiko mokytis tos kalbos. Reiktų varyt padirbėt, tai mygom atkurčiau įgūdžius biggrin.gif
Gal esi užmačiusi nešiojamą kondicionierių? Kur varysi pirkt? Kažkaip aš nebeįkertu kur veiksmas vyksta ax.gif
Atsakyti
QUOTE(žollia @ 2019 07 04, 20:03)
O  nuo ko mišinys žolelių? Bože bože, perskaityt dar galiu, bet jau mažai ką suprantu vokiškai. O mokėjau 5 -tukui, labai patiko  mokytis tos kalbos.  Reiktų varyt padirbėt, tai mygom atkurčiau įgūdžius  biggrin.gif 
Gal esi užmačiusi nešiojamą kondicionierių?  Kur  varysi pirkt? Kažkaip aš nebeįkertu kur veiksmas vyksta ax.gif

veiksmas DE, nusipirkau vėjelį, paskui babos dukra lėkė pirkti, nes jie pirko ir daug daugiau mokėjo, sako paimsim ir tegu bus papildomas už tokią kainą biggrin.gif
žolelės tipo stiprina imunitetą ar pan., ai geriu dėl mados, pasidariau tuos du litrus, tai gal šimtą gramų per pusmetį ir išgėriau. Darbe darželyje negaliu, o čia pamiršau atsivešti, aną kart irgi pamiršau...žodžiu, taip ir liko nesugerta
Atsakyti
QUOTE(*Bj* @ 2019 07 04, 21:21)
veiksmas DE, nusipirkau vėjelį, paskui babos dukra lėkė pirkti, nes jie pirko ir daug daugiau mokėjo, sako paimsim ir tegu bus papildomas už tokią kainą biggrin.gif
žolelės tipo stiprina imunitetą ar pan., ai geriu dėl mados, pasidariau tuos du litrus, tai gal šimtą gramų per pusmetį ir išgėriau. Darbe darželyje negaliu, o čia pamiršau atsivešti, aną kart irgi pamiršau...žodžiu, taip ir liko nesugerta

ai, tai su babos dukra pirkai. Aš pagalvojau, kad su savo dukra, užtat ir nebesurišu galų. rolleyes.gif
Aš vienais metais ugniažolės sulčių nemažai išsirauginau, tai dar turiu, bet reiktų pasipildyt, kas keli metai suvartoju po dozę profilaktiškai.
Atsakyti
QUOTE(žollia @ 2019 07 04, 20:59)
ai, tai su babos dukra pirkai. Aš pagalvojau, kad su savo dukra, užtat ir nebesurišu galų.  rolleyes.gif
Aš vienais metais ugniažolės sulčių nemažai išsirauginau, tai dar turiu, bet reiktų pasipildyt, kas keli metai suvartoju  po dozę profilaktiškai.

galvoju gal dar ir savo dukrai paimti, bet nepatogi dėžė, o jei dar sau puodus ir servyzą, daug bus tada to vežimo
Papildyta:
aš turiu madą visko prisigaminti, bet retai kada naudoju, pradžioje lyg ir pradedu tvarkingai, bet...kažkada spanguoles su medum dariau ir dar kažkuo, tai išmečiau. Buvau pamiršus, o paskui taip gailėjau, niu blyn galvoju, pirkau , dariau ir še tau unsure.gif
Atsakyti