Labas rytas.
Labas rytas.
Ingrida, bijok Dievo sekmadienio pusrycius su sampanu pradet
Vakar kazkaip sugebejau seivamedzio prisiskint, bet reikejo jau labai tikrint ar nebyra ziedai.
Prie ezero ciobreliu pasiskyniau, jau dziuvimo procese.
Apniuke, vesoka.
Labas
Vakar kazkaip sugebejau seivamedzio prisiskint, bet reikejo jau labai tikrint ar nebyra ziedai.
Prie ezero ciobreliu pasiskyniau, jau dziuvimo procese.
Apniuke, vesoka.
Labas
o as kaip tik apsidziaugiau sekmadienio pusryciais su sampanu Liuks
Merii,o kur tas baltas katinukas su juoda uodegyte??
Mes tvarka uzsiemem.. vienam kamb biski baldus perstumdem,sunesem i palepe daug nenesiojamu rubu,batu..
Merii,o kur tas baltas katinukas su juoda uodegyte??
Mes tvarka uzsiemem.. vienam kamb biski baldus perstumdem,sunesem i palepe daug nenesiojamu rubu,batu..
Nėra mano Čiaumuko, metai su viršum, neužtenka, kad sirgo leukemija, priedo kažkokių cheminių medžiagų buvo kraujyje. Bandėm visaip jį gelbėti, bet... Iki šiol gailinu, toks gerietis buvo, kasryt į lovą pusryčius nešdavo, tai slieką, tai pelę, net šikšnosparnį buvo atitempęs. Toks jaunutis, nė dviejų metų, o toks tragiškas likimas.
Dabar auginu meino meškėnę, Puiki katytė, bėglė, jau negaliu nė minutei nusisukt, tuoj pabėga iš sodelio. Negaliu aš be gyvūnų, Mirus Čiaumukui bandžiau nuo konteinetio atsinešti katuką, bet būk tu gudrus pagauti, jau tokie nedrąsūs.
Giega, o tu kito katinėlio neįsitaisei? Juk liūdna be jų.
Dabar auginu meino meškėnę, Puiki katytė, bėglė, jau negaliu nė minutei nusisukt, tuoj pabėga iš sodelio. Negaliu aš be gyvūnų, Mirus Čiaumukui bandžiau nuo konteinetio atsinešti katuką, bet būk tu gudrus pagauti, jau tokie nedrąsūs.
Giega, o tu kito katinėlio neįsitaisei? Juk liūdna be jų.
man irgi geriau šampanas su vaisiais vietoj bulkučių
Sveikos
Aha pamenu kaip Merri katinukas pamire , gaila tu augintiniu....
Sveikos
Aha pamenu kaip Merri katinukas pamire , gaila tu augintiniu....
Labukas
Kai Merii apie leukemiha parase,prisiminiau ir as..
Patys kol kas negalvojam apie nauja katinuka.. Dabar turiu ir taip kas namus vercia
Kai Merii apie leukemiha parase,prisiminiau ir as..
Patys kol kas negalvojam apie nauja katinuka.. Dabar turiu ir taip kas namus vercia
Katino pirkt vaikui nereikia, reikia pirkt tik sau, arba rast.
Pas mane buvo labai suderinta vaikas ir katinas. Nebuvau as isprotejusi motina, vaikui buvo pasakyta: neliesk, paglostyt prie manes tik galejo.
Pas mane buvo labai suderinta vaikas ir katinas. Nebuvau as isprotejusi motina, vaikui buvo pasakyta: neliesk, paglostyt prie manes tik galejo.
Aš užaugau su katinais ir šunimis , šunis tik retsykiais i triobą ileisdavo, na žiemai kai naktys šaltos, o paskui jau i lauką, dabar galvoju turbut jam dar blogiau padarydavo , o del kačiu tai kaip ir kiekvieno gyvio negalima buvo skriausti ir tasyti už kur pakliuvo taip buvau išmokinta ir nei akiu išdraske nei šiaip kažkokia apdraskyta buvau, beje ir mano vaikai visad prie kačiu buvo
Žolia skaičiau kitoj temoj kad šuniukai pjaunas, čia normalu, nusistatys hierachija ir apsiramins, kolkas galima viena su pavadeliu kur pririšti, na geriau ta agresyvesne, arba netgi abi arba kai pjausnas vandeniu perlieti irgi gerai padeda, atvesina , per pora savaičiu viskas išsispres pamatysi šiaip reikia parodyti, kad žmogus joms vadas o ne jos pačios
Sveikos
Žolia skaičiau kitoj temoj kad šuniukai pjaunas, čia normalu, nusistatys hierachija ir apsiramins, kolkas galima viena su pavadeliu kur pririšti, na geriau ta agresyvesne, arba netgi abi arba kai pjausnas vandeniu perlieti irgi gerai padeda, atvesina , per pora savaičiu viskas išsispres pamatysi šiaip reikia parodyti, kad žmogus joms vadas o ne jos pačios
Sveikos