Įkraunama...
Įkraunama...

Vyresnių mamyčių jaukus 149 kampelis

QUOTE(Merii @ 2019 06 02, 16:09)
Laba laba, norėčiau su Irvel pasisveikinti  4u.gif

kad ji kitoj grupej gal? Ir aplamai senokai jau ten besirode unsure.gif

Sveikos vasarotojos, karščius praneša smile.gif pasišildysime atsakančiai smile.gif ....kas nedirbs tuo metu tongue.gif
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Atsakyti
QUOTE(Lyžuka @ 2019 06 03, 08:07)
karščius praneša smile.gif pasišildysime atsakančiai smile.gif ....kas nedirbs tuo metu tongue.gif

Niu taip, su visais skersvėjais, vėjaliais žemiau 35 nenumušu ax.gif , nafig sėdžiu visa šlapia ir apsnūdus. Gerai, kad pirkėjų nedaug, bet vėl blogai, ilgai laikas eina, nes nuobodu, kiek galima skaityti.
Neįsivaizduoju kokios turi būti sveikatos, kurios turguje ant saulės prekiauja. Nors šiaip jos ir žiemą prie minus dvidešimt dirba bigsmile.gif
Daktaras per teliką dar labiau pakūdęs. Nežiūrite per lrt? Man įdomu.
Atsakyti
Labas rytas.
Meri,tai dabar jau rodo senas laidas filmuotas.Čia daktariukas gal iš rudens taip atrodė? mirksiukas.gif
Mano mb fanas daktariuko,visada žiūri. mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IngridaB: 05 birželio 2019 - 06:11
mano mama irgi žiūri biggrin.gif ir vakare ir paskui diena kartojima ir viską stengias pagal ji daryt arba bent pakalba biggrin.gif

Sveikos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lyžuka @ 2019 06 05, 08:05)
mano mama irgi žiūri biggrin.gif ir vakare ir paskui diena kartojima ir viską stengias pagal ji daryt arba bent pakalba biggrin.gif

Sveikos smile.gif

Tai maniškis dar ir man kiša,kad taip elgčiausi. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(IngridaB @ 2019 06 05, 08:06)
Tai maniškis dar ir man kiša,kad taip elgčiausi. mirksiukas.gif

bet koks gedulas butų jeigu ta laidą nutrauktų kurti biggrin.gif, man tik šita jo asistente nepatinka, anoji žymiai geriau žiurejosi, o šita kokia tai medine mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Lyžuka @ 2019 06 05, 08:11)
bet koks gedulas butų jeigu ta laidą nutrauktų kurti biggrin.gif, man tik šita jo asistente nepatinka, anoji žymiai geriau žiurejosi, o šita kokia tai medine  mirksiukas.gif

MB neįtiko nei viena.O šita tai iš viso. blink.gif biggrin.gif
Atsakyti
tai mano mamai irgi anoj nepatiko, ale kai pamate šitą biggrin.gif sako anoj 100 kartų geriau , sako gal susipyko abu bigsmile.gif
Atsakyti
Kažkur skaičiau, kad ankstesnė vedėja rašo scenarijus laidai . Gal ir kartoja, bet man nematytos. Pabandysiu karpą pagal laidą naikint, tokia bjauri ant kaklo.
Kaip nebuvo pirkėjų, visi kas kur sulindę, o gal ir atostogos prasidėję, daug kas išvarę prie jūros ar į sodus.
Liko vienas lovelis neužpildytas, nesugalvoju ką sodint ar palikt ramybėje, nes ir taip pilna gėlių biggrin.gif
Keliu cukrų, vyras skanių bulkų parnešė.
Atsakyti
Labas rytas.
Na kažkaip netikiu ,kad ta vedėja rašytų scenarijus?Ji gi be medicininio mokslo?Man ji debilavota kažkiek? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(IngridaB @ 2019 06 06, 07:22)

Na kažkaip netikiu ,kad ta vedėja rašytų scenarijus?Ji gi be medicininio mokslo?Man ji debilavota kažkiek? ax.gif

biggrin.gif kodel toks įspūdis?

Merri padaryk koki mixą, pasodink svyrančių, kokia pelargoniją ar bakopa su begonija smile.gif

va mano derinukai
Atsakyti