Įkraunama...
Įkraunama...

Vyresnių mamyčių jaukus 149 kampelis

vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Atsakyti
QUOTE(Merii @ 2019 05 29, 18:51)
Žaibų nemačiau, griausmų negirdėjau, matyt kietai miegojau. Laikrodžio nesuku, katė už žadintuvą  biggrin.gif
Šiandien vėl perkainavimai  ax.gif Rūkoriams nepatiks, ryt daugiau mokės.

vel brangsta cigaretes? Ai man tas pats, kažin turbut kartu ir alkoholis brangs? unsure.gif

Sveikos smile.gif
Atsakyti
Labukas

Ir man nerupi brangsta tos cigaretes ar pinga-niekas namie neruko mirksiukas.gif Bet pamenu kiek burbedavo zmones,kai pabrangindavom..
Atsakyti
užtat kaip alkoholis pas mus išbranges, žiauru smile.gif tos pačios 3x9 kiek buvo litais dabar jau eur kad kainuotu apie 35 lt butelis trauktines tai jau nežinau kokia ten super duper turetu buti unsure.gif
Atsakyti
Pabranginom Winstoną, LD, kol kas Philips Morris cigaretės žemesnės nei ant pakuotės rašoma, bet ne ilgam. Bambės, bet kur dėsis, kaip rūkė taip rūkys, jokios kainos nesustabdys. Na nebent iš romų kontrabandines pirks.
Atsakyti
Labas rytas.
Atsakyti
Labukas

Buvau uzsisakius zemuogiu daigeliu,nes is seklu man nedygsta.. Kad jus butumet mate,kaip atsiunte biggrin.gif Tokioj plokscioj dezutej,vos ne kaip vokas-tilpo i pasto dezute biggrin.gif Bet supakuota graziai,niekas nesusispaude,nesusitryne mirksiukas.gif
Dabar i vazona sukisau,reik zemiu nupirkt..
Atsakyti
moka pakuoti smile.gif

va pirmasis žiedas, spalva rausva, o motina jo smile.gif buvo gelsva, beveik geltona, gal dar pasikeis unsure.gif

https://scontent.fvn...amp;oe=5D97497A
Atsakyti
Labas rytas.
Atsakyti
Labas rytas.
Atsakyti
Laba laba, norėčiau su Irvel pasisveikinti 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas.