Labas
lyja. Nesiruosiau niekur eit, bet ziuriu, kad druskos neberasta. Nusigyvenau
nus pagaliau prakiuro dangus pas mus
MAn iki pasto reikia nueit..Pirkau apatiniu intiku,keli tiko,keli netiko,reikia grazint Bet va irgi lietus kaupiasi..Ir masina planavau nusiplaut...Na gal neisilis labai
Savaitgaliui +26 zada Planuojam su palapinem i gamta lekt
Savaitgaliui +26 zada Planuojam su palapinem i gamta lekt
be druskos galiu gyventi ir aplamai kas pas mane svečiuojas dažnas išdrįsta pasakyt šiaip skanu būtų tik druskos truksta
Giega iš kur pirkai?
aš laiks nuo laiko iš to fb puslapio užsiperku kur kažkada BJ nukreipė ir aplamai kur ji dingus?
vakare jei nelis žolę sėsim
Giega iš kur pirkai?
aš laiks nuo laiko iš to fb puslapio užsiperku kur kažkada BJ nukreipė ir aplamai kur ji dingus?
vakare jei nelis žolę sėsim
QUOTE(Lyžuka @ 2019 05 28, 10:29)
Is Ann summers.Siaip dydziai atitinka,tik vieno liemenuko nepataikiau..NA ten super didelis push up,nenesioju tokiu
https://www.annsummers.com
Lyzuka, na druskos kaina mamo biudzeto nesuplonina, todel noriu skaniai valgyt As minimaliai druskos naudoju, bet ir ji kartais baigiasi.
Gerai, kad krūminės geltonos rožės neišmečiau, auga. Atsibodo ji man, kasmet prileiždžia ilgų dvimetrinių ūglių, paskui žiemą nušąla, nesvarbu ar dengsi ar ne, įkišau kur gali kaip nori elgtis.
Man Giega tavo rožynų krūmai akyse stovi, bet bet bet, man taip nesigavo, šiaurės vakarų pusė. Net stebiuosi, pirma raganė prigijo ir net auga. Mažai saulės.
Su druska tai amžina problema, per du kartus minimum nuperki, bet pirmiausia ko reikia, nereikia į kašę krenta.
Šiandien sugebėjau darbe ranką arbatinio garais nudegint. Užvirė, siekiau kavos ir taip gavosi. dar gerai, kad neišsiverčiau. kažkokia netikusi darausi
Man Giega tavo rožynų krūmai akyse stovi, bet bet bet, man taip nesigavo, šiaurės vakarų pusė. Net stebiuosi, pirma raganė prigijo ir net auga. Mažai saulės.
Su druska tai amžina problema, per du kartus minimum nuperki, bet pirmiausia ko reikia, nereikia į kašę krenta.
Šiandien sugebėjau darbe ranką arbatinio garais nudegint. Užvirė, siekiau kavos ir taip gavosi. dar gerai, kad neišsiverčiau. kažkokia netikusi darausi
mėgstu aštriai ir sūriai, vienas minusas, jei niekas nepagamina, tai ir nevalgau, sausas davinys tada
Šiaip vėl dirbu, birželio gale išvarau į DE, laikas čia šuoliais eina
Šiaip vėl dirbu, birželio gale išvarau į DE, laikas čia šuoliais eina
Labas rytas.
Na ką gavom atsakančiai lietučio, žaibų, griaustinių, žodžiu visas vasaros komplektukas pradundėjo šią naktį
Sveikos
Sveikos
Labas
pas mus labai graziai lijo, be garso ir vaizdo Bijau zaibu ir griausmu. Diena dar baikis, bet nakty..... Daugiabuty nebijau.
pas mus labai graziai lijo, be garso ir vaizdo Bijau zaibu ir griausmu. Diena dar baikis, bet nakty..... Daugiabuty nebijau.