Įkraunama...
Įkraunama...

Vyresnių mamyčių jaukus 149 kampelis

Pritūkau Lyžuka.MB rėkia,nesamones kreti,daug sudygo gėlių sausiukų visokių,jau nebe pikuoju visų,dalinu į visas puses.O išpikuotos,kad dėjo augti ir tik vienu sluoksniu laikau uždengųsi agroplėvele,atrodo joms labai patinka.Nežinau ką rasiu šiandien?Bet auga kaip ant mielių.O dar kiek ant palangių nepikuota. blink.gif blink.gif Sudygo viskas 100 procentų,gal ir daugiau.O va arbūzai sunkiai dygsta. ax.gif
Kaip bjauru pikuoti lobelijas,siūliukai kažkokie. bigsmile.gif bigsmile.gif
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Atsakyti
Sausiuku turbut Ingrida lysvemis augini/? Gi tiek ju reikia ir verbas ir visokias puokštes žiemines mirksiukas.gif
Atsakyti
Labas rytas.
Jo kelios lysvės sausiukų.
Su dukra susirašėme Vilniuje pliaupia,pas mus nei lašo. bigsmile.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Pas mus apsinaiuke, pomidorai pagelto šiltnamyje...oi kaip nenusiseke šiemet su jais man verysad.gif jaučiu šalnu pagavo, nepadejo nei žvakes, o radijatoriu per velai nunešiau verysad.gif angel_sadangel.gif angel_sadangel.gif angel_sadangel.gif
Atsakyti
Labas rytas.
Aš vis dar vežioju po kelioliką pomidorų iš namų balkono. ax.gif Vieną šiltnamį apsodinau,kiti du po pusę. ax.gif Nebevargsiu su trimis apšalusiais betaliuksais,rausiu lauk,kol jie atsigaus,yra tų pomidorų mirksiukas.gif
Atsakyti
Teisingai, Inridut 4u.gif
Savo vazoninį vis nešioju, nepalieku nakčiai, tik neaišku kiek kantrybės užteks.
Vėl išnešiau dalį augalų laukan, jau atgal nenešiu.
Palergonijos tokios nupiepusios, nežinau, lb noras išmest. kažkaip nesiseka man su jom. Ir nesugalvoju ką į lovelį sodint prie vitrinos, gal vėl fuksijas? Dar turguje nėra flensų pirkt, bent nepastebėjau.
Taip skaniai graikiškų braškių su grietine pavalgiau, apsiryjimas. Diedas subrokino, tai man teko dviguba porcija.
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotraukaLabas rytas.
Atsakyti
Labas rytas.
Atsakyti
Iš svyrančiu augalu tai iš žydinčiu vistik pelargonijos, iš nežydinčiu šlamutis ir dichondra yra nepralenkiami, tik šlamutis tai megsta karaliauti ir dazniausia jau kokiam rugpučio men sugeba kitus augaliukus nukankinti ir pats vienas išsiplesti, karta sodinau pelargonija i atskira vazona vazone smile.gif tai vistiek sunyko smile.gif

Sveikos ax.gif

Giega o tu balsuoji kur nors? smile.gif
Atsakyti
Labas rytas.
Sūnus su marčia UK balsavo paštu prieš savaitę. ax.gif
Atsakyti
Labas rytas.
Atsakyti