Pritūkau Lyžuka.MB rėkia,nesamones kreti,daug sudygo gėlių sausiukų visokių,jau nebe pikuoju visų,dalinu į visas puses.O išpikuotos,kad dėjo augti ir tik vienu sluoksniu laikau uždengųsi agroplėvele,atrodo joms labai patinka.Nežinau ką rasiu šiandien?Bet auga kaip ant mielių.O dar kiek ant palangių nepikuota. Sudygo viskas 100 procentų,gal ir daugiau.O va arbūzai sunkiai dygsta.
Kaip bjauru pikuoti lobelijas,siūliukai kažkokie.
Labas rytas.
Sausiuku turbut Ingrida lysvemis augini/? Gi tiek ju reikia ir verbas ir visokias puokštes žiemines
Labas rytas.
Jo kelios lysvės sausiukų.
Su dukra susirašėme Vilniuje pliaupia,pas mus nei lašo.
Pas mus apsinaiuke, pomidorai pagelto šiltnamyje...oi kaip nenusiseke šiemet su jais man jaučiu šalnu pagavo, nepadejo nei žvakes, o radijatoriu per velai nunešiau
Labas rytas.
Aš vis dar vežioju po kelioliką pomidorų iš namų balkono. Vieną šiltnamį apsodinau,kiti du po pusę. Nebevargsiu su trimis apšalusiais betaliuksais,rausiu lauk,kol jie atsigaus,yra tų pomidorų
Teisingai, Inridut
Savo vazoninį vis nešioju, nepalieku nakčiai, tik neaišku kiek kantrybės užteks.
Vėl išnešiau dalį augalų laukan, jau atgal nenešiu.
Palergonijos tokios nupiepusios, nežinau, lb noras išmest. kažkaip nesiseka man su jom. Ir nesugalvoju ką į lovelį sodint prie vitrinos, gal vėl fuksijas? Dar turguje nėra flensų pirkt, bent nepastebėjau.
Taip skaniai graikiškų braškių su grietine pavalgiau, apsiryjimas. Diedas subrokino, tai man teko dviguba porcija.
Savo vazoninį vis nešioju, nepalieku nakčiai, tik neaišku kiek kantrybės užteks.
Vėl išnešiau dalį augalų laukan, jau atgal nenešiu.
Palergonijos tokios nupiepusios, nežinau, lb noras išmest. kažkaip nesiseka man su jom. Ir nesugalvoju ką į lovelį sodint prie vitrinos, gal vėl fuksijas? Dar turguje nėra flensų pirkt, bent nepastebėjau.
Taip skaniai graikiškų braškių su grietine pavalgiau, apsiryjimas. Diedas subrokino, tai man teko dviguba porcija.
Labas rytas.
Labas rytas.
Iš svyrančiu augalu tai iš žydinčiu vistik pelargonijos, iš nežydinčiu šlamutis ir dichondra yra nepralenkiami, tik šlamutis tai megsta karaliauti ir dazniausia jau kokiam rugpučio men sugeba kitus augaliukus nukankinti ir pats vienas išsiplesti, karta sodinau pelargonija i atskira vazona vazone tai vistiek sunyko
Sveikos
Giega o tu balsuoji kur nors?
Sveikos
Giega o tu balsuoji kur nors?
Labas rytas.
Sūnus su marčia UK balsavo paštu prieš savaitę.
Labas rytas.