Įkraunama...
Įkraunama...

Vyresnių mamyčių jaukus 149 kampelis

QUOTE(Lyžuka @ 2019 05 02, 07:39)
buna kad duoda pritrauktus švirkštus patiems suleūist
i kur vežiojate?
tai kiek men šuniukui? čia tas firminis iš baltarusijos?

aštuoni mėn., jo ta firminė biggrin.gif , pažėk fb pridėjau foto
QUOTE(žollia @ 2019 05 02, 15:13)
Ingrida, kaip tavo sūnaitėlis?Išgijo?  Aš pūlingą anginą tepy liugolio tirpalu ir antibiotikai, kas be ko ax.gif
Lietaus tai tik dulksna  pas mane verysad.gif

Vilniuj irgi purškė, tiek, kad šilčiau buvo, bet dangus tai juodas juodas buvo ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Bj*: 02 gegužės 2019 - 16:36
QUOTE(žollia @ 2019 05 02, 16:13)
Ingrida, kaip tavo sūnaitėlis?Išgijo?  Aš pūlingą anginą tepy liugolio tirpalu ir antibiotikai, kas be ko ax.gif
Lietaus tai tik dulksna  pas mane verysad.gif

Ačiū Žolyte.
Išskrido šįryt,dar pakalbėjome telefonu,sakė nuo antibiotikų,trečių pasijautė geriau gali kalbėti ir gerti bent.Na gal kalbėti galės?Reiks konferencijoje kalbėti sekmadienį.Labiausiai bijo kondicionierių,nes Los Andžele+25,Las Vegase +33.O jis neperneša kondicionieriaus net mašinoje. ax.gif
Dukra paskambino,sako nu gavote lietaus.Ryte papurškė ir tiek,kasiau žemę,tai net nepanašu.O sako Vilniuje palijo? blink.gif
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Atsakyti
Labas rytas.
Atsakyti
Labas rytas.
Su švente Mamytės.
Atsakyti
Su musu svente, mielosios 4u.gif

tokios grazios Ingridos pusryciu nuotraukos, kad labai noriu i Turkija, kur silta jura ir kaitri saule, mazi birzeli istaikysiu.

Labas
Atsakyti
Labas rytas.
Atsakyti
aha pastebejau tokios gaiviai vasariškos nuotraukos smile.gif

o švente gerai smile.gif vaikas nusivede į prancūzu restorana "delikatesu" paragauti, tipo austrių, varliu kojeliu ir pan. dalykų, tai dar gerai kad buvo menu ir kuklesniu patiekalu kaip keptos dorados ir pan. o tai bučiau likus nevalgius , vynas ju patiko naminis tipo bet i galva gerai veikia ir skonis yra mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyžuka: 06 gegužės 2019 - 06:50
Labas rytas.
Persiorentuoju į vasaros laiką.Vakare pusę dešimt nulūžau,ryte-pusę šešių atsikėliau,įsijungiau filmą,pamezgiau,kol mb atsikėlė. ax.gif
Atsakyti
aš jau nežinau i koki laika persiorentavus iš vakaro užmiegu anksti paskui nuo kokiu 3 nakties prasivartau smile.gif, anakrt jau norejau jungtis seriala "damušt" žiuret, bet tai paskui diena kaip šlapiu maišu tvota bučiau mirksiukas.gif

šiemet pastebejot kokie rinkimai idomus visa savaite galima išankstiniu balsuot mirksiukas.gif
Atsakyti
Labas rytas.
Šiąnakt kaukt,staugt norėjosi kaip tirpo rankos su skausmu. bigsmile.gif bigsmile.gif Na dar šiandien susikasti pienių pievą,jau pabaigti,ne daug liko. mirksiukas.gif
Atsakyti
o ką pritrukot lysviu? Aš tai dar to pačio sklypelio sunkia apdirbu na kokiais moliugais cukinijomis užsodinu dali ... smile.gif

džiaugiuos braškes užkasusi nuo tokiu šalniu joms amen butu šiemet

tai tai ranku sanariuose kokie tai vaikštantys skausmai, tai vienos rakos per alkune skauda, tai kitos iš peties...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyžuka: 08 gegužės 2019 - 06:47