Įkraunama...
Įkraunama...

Vyresnių mamyčių jaukus 149 kampelis

Laba 4u.gif
Ačiū, Ingrida, Lyžuka už sveikinimus, gėles ir saldumynus. negaliu nieko ,,statyt" , nes telefonu nemoku biggrin.gif
Šiandien alys užtinusios kaip pas čiukčią unsure.gif , alergija žiedadulkėms turbūt, nes daug lauke būnu. Peršti, ašaroja, bet negi kambary sėdėsiu, kai lauke taip gražu. ax.gif
BJ, kas per ligos užpuolė šeimyną?
Atsakyti
Žolia, sveikinimai 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Ai, sekasi mums, šuo apsividuriavo kraujais, dukra apalpo, žentas paslikas su virusu, dukrai mokslai subinę degina, vienas stresas, dabar su pusženčiu abu dirbam tendemu, aš iš darbo organizuoju, jis tiekėjas. Apie save jau net nekalbu
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
BJ- 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif bj,GAL BENT PAGUOSIU,MAŽIUS GRĮŽO IŠ TURKiJOS,VISĄ SAVAITĘ PRAGULĖJĘS VIRŠBUTYJE SU ANGINA,NET gydytoją kvietė. bigsmile.gif bigsmile.gif Čia LT nuėjo pas gydytoją,pasidaryti kraujo tyrimo,sako nieko tau čia nėra.O ketvirtadienį į Ameriką reikia skristi,tai jei ten atkris? bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif
Atsakyti

Labukas

Su geguzes 1-darbo zmoniu svente biggrin.gif As kaip LT irgi i darba neinu biggrin.gif VArau iki pasto-vis siunciaus visokiu rubu,bet taip nelabai kas ir itiko..Tai vis po porcija atgal issiust reikia biggrin.gif Ai,vis del to geriausia gyvai apsipirkt-is kart pasimatavai,matai tinka netinka mirksiukas.gif
Siandien ryte biski persimatavau savo vasariniu rubu,manau prasisuksiu su turimais per atostogas biggrin.gif Nes jau taip nerandu nieko grazaus pirkt..KAzkokia labai skarmaline mada-viskas su kvarbatkelem,pusta papusta,o tokie man labai netinka biggrin.gif

Nupirkom mazajai ta smelio deze,dabar gailiuosi jau biggrin.gif Smelio visur biggrin.gif JAu nesakau,kad pieva smeliu nubarstyta,bet ir namai pilni biggrin.gif

Sveikateles visiems 4u.gif 4u.gif Mes uz geros sav i Turkija varom,tikiuosi neprasirgsim ax.gif
Atsakyti
BJ, laikykitės jūs ten 4u.gif Ačiū už sveikinimus 4u.gif
Mes vis nebaigiam niekaip savo plotus išgrėbt po žiemos ... Buvau jau šakas išrinkusi, tai vėjai prilaužė dvigubai tiek mad.gif Renkam, sukūrėm laužą ir deginam. Kol vėjuota buvo , tai bijojom ir degint, kai tiek gaisrų ant LT. Visur sausa, kaip parakas gali migom užsidegt. Na, bet jau pabaigon .
Darbo žmonių dieną švenčiam dirbdami biggrin.gif
Atsakyti
aš vakar irgi taip pagalvojau, tikra darbo šventė, tik darbo dvigubai daugiau biggrin.gif . Langus iššsivaliau, tik vienas beliko, paskui dukrai lėkiau bute padėt pasitvarkyt, nes nespėja, praktiškai namo tik į lovą tiesiai. Einu mažiukei kažką pietų ant greičio pagaminsiu ir darban
Sveikos 4u.gif
Papildyta:
veterinarų paslaugos, tai aš apakus blink.gif
Čia irgi geros kontrolės reiktų unsure.gif
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Atsakyti
Sveikos smile.gif

Bj ir ka šuniukui nustate?

aha kainos ju žiauru, be100 galima net durų nepraverti unsure.gif
Atsakyti
žarnyno bakterija, panašu ir dukrai ta pati persidavė, nes tarpais būdavo pablogėja ir vėl gerai, manėm gal ką suėdė, mažiukai juk viską ėda nuo žemės
Ždžiu, dabar kasdien vaikštom ant vaitų ir kasdien 35 eu unsure.gif Jau apie kainas tyliu blink.gif
Atsakyti
buna kad duoda pritrauktus švirkštus patiems suleūist
i kur vežiojate?
tai kiek men šuniukui? čia tas firminis iš baltarusijos?
Atsakyti
QUOTE(giega @ 2019 05 01, 11:04)
Labukas

Su geguzes 1-darbo zmoniu svente biggrin.gif As kaip LT irgi i darba neinu biggrin.gif VArau iki pasto-vis siunciaus visokiu rubu,bet taip nelabai kas ir itiko..Tai vis po porcija atgal issiust reikia biggrin.gif Ai,vis del to geriausia gyvai apsipirkt-is kart pasimatavai,matai tinka netinka mirksiukas.gif
Siandien ryte biski persimatavau savo vasariniu rubu,manau prasisuksiu su turimais per atostogas biggrin.gif Nes jau taip nerandu nieko grazaus pirkt..KAzkokia labai skarmaline mada-viskas su kvarbatkelem,pusta papusta,o tokie man labai netinka biggrin.gif

arba su kvarbatkomis arba ala chalatai per prieki susegaos, tai kai dar kuri aukšta tai nieko ilgis o man jau iki kulniuku butu unsure.gif

na aš tik batais kolkas atsikandus, trejus pirkau ir visus gražinau, kolkias toks batų p9irkimo metodas sustabdytas biggrin.gif, O ŠIAIP man labiausia p-asiteisine visokie miego rubai mirksiukas.gif
Atsakyti
Ingrida, kaip tavo sūnaitėlis?Išgijo? Aš pūlingą anginą tepy liugolio tirpalu ir antibiotikai, kas be ko ax.gif
Lietaus tai tik dulksna pas mane verysad.gif
Atsakyti