Laba
Ačiū, Ingrida, Lyžuka už sveikinimus, gėles ir saldumynus. negaliu nieko ,,statyt" , nes telefonu nemoku
Šiandien alys užtinusios kaip pas čiukčią , alergija žiedadulkėms turbūt, nes daug lauke būnu. Peršti, ašaroja, bet negi kambary sėdėsiu, kai lauke taip gražu.
BJ, kas per ligos užpuolė šeimyną?
Žolia, sveikinimai
Ai, sekasi mums, šuo apsividuriavo kraujais, dukra apalpo, žentas paslikas su virusu, dukrai mokslai subinę degina, vienas stresas, dabar su pusženčiu abu dirbam tendemu, aš iš darbo organizuoju, jis tiekėjas. Apie save jau net nekalbu
Ai, sekasi mums, šuo apsividuriavo kraujais, dukra apalpo, žentas paslikas su virusu, dukrai mokslai subinę degina, vienas stresas, dabar su pusženčiu abu dirbam tendemu, aš iš darbo organizuoju, jis tiekėjas. Apie save jau net nekalbu
Labas rytas.
BJ- bj,GAL BENT PAGUOSIU,MAŽIUS GRĮŽO IŠ TURKiJOS,VISĄ SAVAITĘ PRAGULĖJĘS VIRŠBUTYJE SU ANGINA,NET gydytoją kvietė. Čia LT nuėjo pas gydytoją,pasidaryti kraujo tyrimo,sako nieko tau čia nėra.O ketvirtadienį į Ameriką reikia skristi,tai jei ten atkris?
Labukas
Su geguzes 1-darbo zmoniu svente As kaip LT irgi i darba neinu VArau iki pasto-vis siunciaus visokiu rubu,bet taip nelabai kas ir itiko..Tai vis po porcija atgal issiust reikia Ai,vis del to geriausia gyvai apsipirkt-is kart pasimatavai,matai tinka netinka
Siandien ryte biski persimatavau savo vasariniu rubu,manau prasisuksiu su turimais per atostogas Nes jau taip nerandu nieko grazaus pirkt..KAzkokia labai skarmaline mada-viskas su kvarbatkelem,pusta papusta,o tokie man labai netinka
Nupirkom mazajai ta smelio deze,dabar gailiuosi jau Smelio visur JAu nesakau,kad pieva smeliu nubarstyta,bet ir namai pilni
Sveikateles visiems Mes uz geros sav i Turkija varom,tikiuosi neprasirgsim
BJ, laikykitės jūs ten Ačiū už sveikinimus
Mes vis nebaigiam niekaip savo plotus išgrėbt po žiemos ... Buvau jau šakas išrinkusi, tai vėjai prilaužė dvigubai tiek Renkam, sukūrėm laužą ir deginam. Kol vėjuota buvo , tai bijojom ir degint, kai tiek gaisrų ant LT. Visur sausa, kaip parakas gali migom užsidegt. Na, bet jau pabaigon .
Darbo žmonių dieną švenčiam dirbdami
Mes vis nebaigiam niekaip savo plotus išgrėbt po žiemos ... Buvau jau šakas išrinkusi, tai vėjai prilaužė dvigubai tiek Renkam, sukūrėm laužą ir deginam. Kol vėjuota buvo , tai bijojom ir degint, kai tiek gaisrų ant LT. Visur sausa, kaip parakas gali migom užsidegt. Na, bet jau pabaigon .
Darbo žmonių dieną švenčiam dirbdami
aš vakar irgi taip pagalvojau, tikra darbo šventė, tik darbo dvigubai daugiau . Langus iššsivaliau, tik vienas beliko, paskui dukrai lėkiau bute padėt pasitvarkyt, nes nespėja, praktiškai namo tik į lovą tiesiai. Einu mažiukei kažką pietų ant greičio pagaminsiu ir darban
Sveikos
Papildyta:
veterinarų paslaugos, tai aš apakus
Čia irgi geros kontrolės reiktų
Sveikos
Papildyta:
veterinarų paslaugos, tai aš apakus
Čia irgi geros kontrolės reiktų
Labas rytas.
Sveikos
Bj ir ka šuniukui nustate?
aha kainos ju žiauru, be100 galima net durų nepraverti
Bj ir ka šuniukui nustate?
aha kainos ju žiauru, be100 galima net durų nepraverti
žarnyno bakterija, panašu ir dukrai ta pati persidavė, nes tarpais būdavo pablogėja ir vėl gerai, manėm gal ką suėdė, mažiukai juk viską ėda nuo žemės
Ždžiu, dabar kasdien vaikštom ant vaitų ir kasdien 35 eu Jau apie kainas tyliu
Ždžiu, dabar kasdien vaikštom ant vaitų ir kasdien 35 eu Jau apie kainas tyliu
buna kad duoda pritrauktus švirkštus patiems suleūist
i kur vežiojate?
tai kiek men šuniukui? čia tas firminis iš baltarusijos?
i kur vežiojate?
tai kiek men šuniukui? čia tas firminis iš baltarusijos?
QUOTE(giega @ 2019 05 01, 11:04)
Labukas
Su geguzes 1-darbo zmoniu svente As kaip LT irgi i darba neinu VArau iki pasto-vis siunciaus visokiu rubu,bet taip nelabai kas ir itiko..Tai vis po porcija atgal issiust reikia Ai,vis del to geriausia gyvai apsipirkt-is kart pasimatavai,matai tinka netinka
Siandien ryte biski persimatavau savo vasariniu rubu,manau prasisuksiu su turimais per atostogas Nes jau taip nerandu nieko grazaus pirkt..KAzkokia labai skarmaline mada-viskas su kvarbatkelem,pusta papusta,o tokie man labai netinka
arba su kvarbatkomis arba ala chalatai per prieki susegaos, tai kai dar kuri aukšta tai nieko ilgis o man jau iki kulniuku butu
na aš tik batais kolkas atsikandus, trejus pirkau ir visus gražinau, kolkias toks batų p9irkimo metodas sustabdytas , O ŠIAIP man labiausia p-asiteisine visokie miego rubai
Ingrida, kaip tavo sūnaitėlis?Išgijo? Aš pūlingą anginą tepy liugolio tirpalu ir antibiotikai, kas be ko
Lietaus tai tik dulksna pas mane
Lietaus tai tik dulksna pas mane