Įkraunama...
Įkraunama...

Vyresnių mamyčių jaukus 149 kampelis

vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Atsakyti
Labas rytas.
Atsakyti
Labas rytas.
Atsakyti
Labukas

Su atvelykiu 4u.gif
Ar dazet dar kiausiniu?? As tai ne biggrin.gif Nors siandien lygtai ir rusu velykos,reiktu uosvius pasveikint biggrin.gif Mb tai su manim visas sventes svencia,antra karta jau nebe biggrin.gif
Atsakyti
Labas

nebedazau marguciu ax.gif Kai uosviai buvo gyvi, tai svesdavom rusiskas Velykas, Stary novy god, tiksliau sededavom prie nukrauto stalo. Anyta ukrainiete, bet daug metu Rusijoj pragvenus, tai noredavo tokias sventes svest.
Atsakyti
Labas rytas.
Žolyte,dar kartelį triskart valio,su šente.
Atsakyti
Sveikos smile.gif

ar dar užsukate čia kas? Man vakar teko dalyvauti laidotuvese stačiatikių...neiprastos sakyčiau, tuo labiau kad net to popo nebuvo, nes pas juos tipo dabar velyku visa savaite ir per ja nelaidoja popai unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Lyžuka @ 2019 04 29, 07:00)
Sveikos smile.gif

ar dar užsukate čia kas? Man vakar teko dalyvauti laidotuvese stačiatikių...neiprastos sakyčiau, tuo labiau kad net to popo nebuvo, nes pas juos tipo dabar velyku visa savaite ir per ja nelaidoja popai  unsure.gif

Labai jau susireiksmine popai biggrin.gif Ka daryt mirusiam, kad jo popas neaptarnauja? As su popo dalyvavimu buvau tik anytos laidotuvese, buvo idomu visa ceremonija stebet, net dalyvaut.

Labas
Atsakyti
laba, užsukam, tik laiko stoka. Mano šeimyna visa iškritę, vos spėju suktis su ligoniais. Dar teko dirbt eit, nu kaip tyčia unsure.gif
Atsakyti
tai laidoja be popo tik tokia moteris kažkokias ten rimtas pareigas užimanti baznyčioje nešė jų kryželį ir smilke apie karsta ir maldas atkalbejo, o jau tos "atpievanijos" bus tik po savaites ir 40 dienu neliesti kapo unsure.gif ai dar karstas buvo kitaip apsuktas...

aš praeita savaitę išejau atostogu ir kaip pavyzdinga sodros klientėbiggrin.gif ATSIRGAU VISAS DIENAS NEimdama nedarbingumo...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyžuka: 29 balandžio 2019 - 13:36
Labas rytas.
Atsakyti
Žolia paveluoti sveikinimai 4u.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyžuka: 30 balandžio 2019 - 06:54