Įkraunama...
Įkraunama...

Vyresnių mamyčių jaukus 149 kampelis

QUOTE(Lyžuka @ 2019 04 17, 08:23)
biggrin.gif nu stengsiuos neprikimšt, beto nenusimato svečiu o ir pačios nebent kur tik šiaip išlysoim pasivaikščioti, sunus jaudabar i Italija išskrides negrįš

Bj kur tavo velykos bus?

LT, jei spėsiu, turėjau jau kely būt, o panašu be nakties neišvažiuosiu, prieš šventes daug siuntinių, nespėja unsure.gif

QUOTE(giega @ 2019 04 17, 08:50)
Labukas

Uk laisvadieniu per Velykas vos ne daugiau mei per Kaledas biggrin.gif Ir penktad laisva,ir pirmad laisva biggrin.gif o dar orus grazius zada bigsmile.gif Varysiu kur prie juros svest mirksiukas.gif

pamiršau aš jau ką reiškia savaitgaliai ar šventės, čia visos dienos vienodos ax.gif

QUOTE(Lyžuka @ 2019 04 17, 09:08)
Penktadienis daug kur laisva, mes net iš bankų gavom pranešimus kad pavedimu nepersius  į kitas šalis penktadieni tipo kažkokia jų europinė asociacija nedirba  mirksiukas.gif

nedirba ir čia, tiek katalikiškose, tiek evangeliškose žemėse ax.gif
Atsakyti
Žiuriu iki tai dirbs kaip visada tik viena norfa dar kažkiek leidžia darbuotojams pailset smile.gif, nors šiaip pvz pas mus paukštynai duonos kepykla irgi varo tradiciškai 3 pamainomis ....arba kas apsaugoje dirba jokiu švenčiu jei darbas pagal grafiką nusimato
Atsakyti
PAs mus sekmad ir taip pardes tik nuo 11-16h dirba,tai va penktad ir pirmad irgi tokiu grafiku dirbs..Bet kaip ir sakai-daug darbu yra kur dirba pilnu pajegumu..KAvines visokios,restoranai,apsauginiai..Gydytojai,autiku taxu vairuotojai..
As dirbau maisto gamyboj,tai mano darbo savaite prasidedavo sekmad..Bet vellykinis sekmad jau ir man laisvas budavo,tai i darba eidavau pirmad,kai kitiems laisva budavo biggrin.gif

NA ka,ir siandien man laisva biggrin.gif Tvarka darau biggrin.gif Nurengiau patalus..Isskalbsiu ir pacia kaldra,nes oras nuostabus,spes isdziut mirksiukas.gif Zadu dar spintas pereit..Maudimkes jau ryte persimatavau biggrin.gif biggrin.gif Nu nieko,apsoliuciai nieko grazaus nerandu pirkt..NA dar laiko truputi turiu iki atostogu,bet jei ka,tai senos bus gerai biggrin.gif
Atsakyti
Aš irgi kokio atviro norečiau bet ryškiu spalvu nieko gero nerandu ryškesnio už tokį:

vartotojo įkelta nuotrauka
žiurinejau bet neaišku kaip naturoje toks
Papildyta:
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyžuka: 17 balandžio 2019 - 09:53
Tas antras grazus,bet ziurint is kur ji siuncia.. Visokiuose lievuose puslapiuose randu neblogu,bet bijau siustis.. esu gavus,kad tik ispakavau ir. el supakavau biggrin.gif Pati su paprasta siuvimo masina pasiut toki galeciau biggrin.gif O nuotraukose ohoho koks buvo biggrin.gif
Atsakyti
abu iš ten pat:

https://www.doti.lt/...avy-Multicolor/

o siunčiais jie daugumoj iš lenkų, o lenkai turbut iš kiniečiu biggrin.gif

nors rašo italų gamintojas mirksiukas.gif

beje gal atsimeni toki juoda gipiūrinį chalata norejau pirkti tai jau išpirko ir be manes biggrin.gif o kiti skystoki tokie bent nuotraukose atrodo
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyžuka: 17 balandžio 2019 - 10:20
Na gal ka dar rasiu biggrin.gif Gundo viena maudimke,neypatingai brangi,gal rizikuot atsisiust.. Dar tokia parde River island pas mus yra. Siaip as jos nelabai megstu,bet uzmaciau vitrinoj neblogu maudimkiu.. Tik tada labai matuotis tingejau.. reiks kada prisiruost issimatuot viska..
Atsakyti
Mano veidas kaip nusausėjo, neturiu supratimo, nuo ko. Gal nuo Lorealio krempudros? Ko gero teks keisti. Anksčiau ta BTB visai nieko buvo. Su amžiumi labai kapiliarai išryškėjo, noriu juos slėpti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Merii: 17 balandžio 2019 - 18:53
NA ka,issimatavau visas to River island maudimkes biggrin.gif Tos,kurios grazios ant pakabos buvo,apsirengus nieko gero..Tokia vientisa matavaus,bet kazkoks pasiuvimas berysio..I ploti placiau,nei i ilgi blink.gif Bet nusipirkau kita vientisa maudimke.Nesu labai ja patenkinta,bet reikejo ir vientisos,tai sita geriausias variantas is visu kiek maciau(nebutinai River islando)DAr toki kombinezona pasiemiau..KAzkada turejau,keikiaus,nes kai i tulika reikia,turi nusirengt nuogai biggrin.gif Bet kazkaip sugunde biggrin.gif

NA ka,lauke oras graziausias.Mazoji visa diena smely prasikapste,tai namus galima antra karta siurbliuot biggrin.gif
Atsakyti
Dičkis su marčia irgi išsinuomavo butą su pirtimi ir burbuline vonia prie jūros UK.Sakė penktadienį su draugais dažys kiaušinius,o savaitgaliui maus prie jūros,sakė palaipys kalnais. ax.gif Nesėdi jaunimas namie,ne taip kaip mes.MB sesuo siūlė velykų švęsti važiuoti į mišką,bet žada lietų,o ir vaikai grįš kelioms tik valandoms. ax.gif Tai pasedėsime namie,giminės kaip kasmet sueis. mirksiukas.gif Kaip per mamos gimtadienį švogeris pasakė,kad aš surišu giminę per šventes.Susirenka vis pas mus. bigsmile.gif Na čia man buvo pagyrimas. mirksiukas.gif
Atsakyti
Labas rytas.
Atsakyti
Labukas

Na aisku,jei oras blogas,ka ten miskuose veiksi.. Bet pas mus zada +22 bigsmile.gif Tikrai leksim kur i gamta mirksiukas.gif
Vienais metais labai fainai tokia kelione pasidarem.. Vaziavom 4 masinom,15 zmoniu biggrin.gif pasitiesem dekucius,susidejom maistus,dauzem kiausus mirksiukas.gif
Bet daznai Velykos sutampa su draugu gimkem,tai vis i balius einam..
Atsakyti