Įkraunama...
Įkraunama...

Vyresnių mamyčių jaukus 149 kampelis

mus kiemas didelis tin va ten kur baldai jau bais kadagys išsikerojo reiks pakirst apatines šakas

vartotojo įkelta nuotrauka

va šita stala užsisakem tongue.gif iš lenku parves
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyžuka: 05 balandžio 2019 - 10:36
MAno stalas is Ikejos..Sakau,be peles nemoku ikelt..Jis ir taip nemazas,laisvai 6-8 zmones suset gali,o dar pasiilgina,tada 10-12 suseda mirksiukas.gif
Dabar jau baliu apmazeje pas mus,bet buvo tarpas-kaip savaitgalis,taip visi pas mus biggrin.gif
Atsakyti
Labas rytas.
Atsakyti
Labukas

Savaitgalis,vel nei vienos nebus biggrin.gif

MB dirba siandien..KAzkur iki pietu..Bet kol gris is kito Londono galo..VAlgyt nieko negamisniu,eisim pas draugus i svecius mirksiukas.gif VA toks mano savaitgalis biggrin.gif
Atsakyti
Nmaie ir aš kol kas.Laukiu mažojo,grįžta,pas tėvą padangas pasikeisti.Jūms gerai nėra žieminių-vasarinių. mirksiukas.gif
Iškepiau vištą,priviriau daržovių sriubos,trupininį,kuršėnų vyniotinį,kepa keksiukai.Gal iki miško palėksime,oras-pasaka. wub.gif
Atsakyti
Labas rytas.
Atsakyti
Labas

Lyzuka, labai nespetnas stalas 4u.gif

Saulutes nera. Vakar vyras atveze isplautus rubus, drednus. Sudzioviau pas kaiminka ant sniuro. Idomu kiek laiko praeis kol jie isdzius.
Atsakyti
Lyžuka, gražus stalas. Man namie toks tiktų biggrin.gif
Atsakyti
Labas rytas.
Atsakyti
QUOTE(IngridaB @ 2019 04 06, 09:49)
Nmaie ir aš kol kas.Laukiu mažojo,grįžta,pas tėvą padangas pasikeisti.Jūms gerai nėra žieminių-vasarinių. mirksiukas.gif
Iškepiau vištą,priviriau daržovių sriubos,trupininį,kuršėnų vyniotinį,kepa keksiukai.Gal iki miško palėksime,oras-pasaka. wub.gif

ir tiek suvalgote? biggrin.gif

taigis galima detis universalias, tuo labiau kai jau žiemos ne kažka mirksiukas.gif
QUOTE(sapniukass @ 2019 04 07, 10:03)
Labas

Lyzuka, labai nespetnas stalas 4u.gif

Saulutes nera. Vakar vyras atveze isplautus rubus, drednus. Sudzioviau pas kaiminka ant sniuro. Idomu kiek laiko praeis kol jie isdzius.

nus džiovino tai idealiai, aš viska jau laukan nešiau, džiovykles net nejungiau mirksiukas.gif

Sveikos smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyžuka: 08 balandžio 2019 - 07:09
Lyžuka,sudėjau viską vaikams.Vakar trupininį kepiau vėl.Galvojau iš šaldiklio,kad juodieji serbentai,o pasirodo maltos mėlynė.Apsivalgymas koks pyragas. wub.gif wub.gif wub.gif Valgysime su tėvu visą savaitę.
Kol tėvas gyvas,gerai žiemą dygliuotos padangos. ax.gif
Atsakyti
o tai sakai su dygliuotomis geriausias saugumas? unsure.gif

mes irgi keičiames bet žiuriu jau darbe daug kas ant universaliu perėje yra...na aišku kažkiek ir pasitaupo
Atsakyti