Įkraunama...
Įkraunama...

Vyresnių mamyčių jaukus 149 kampelis

vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Prieš porą savaičių dičkis su marčia buvo Tenerifėje,per savaitę viena tik saulėta diena buvo.Va tau ir oras. bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Labukas

QUOTE(Lyžuka @ 2019 04 04, 06:00)
Nu ačiu Giega ir už tiek, čia rasakila tokia yra žemauge smile.gif, ir man va idomiausia 65f  cia gal koks tipo savaites skaičius?

Sveikos smile.gif

o tam vesterne jokiu maistu mųums nedave, tik stalus mačiau ilgus biggrin.gif,  dabar galvoju turbut ne su ta programa buvom bilietus nusipirke  bigsmile.gif

Nu bandau sugalvot,bet neisderinu to 65F,nei jokiai savaites dienai,nei menesiui,nei kazkam panasaus..LAbiausiai pagal teksta atrodo,kad bus kazkokia zeme..

Va prie tu ilgu stalu ir valgem bigsmile.gif O tai niekas nevalge?GAl kokios kelios programos buna g.gif Nes pas mus tai grynai edykla buvo biggrin.gif PAsiimi lekste,eini pro toki kaip bufeta ir ten krauna viska tau i ta lekste biggrin.gif Desrele,vistos ketvirti,kepsni...Bulves virtos,bulves keptos,darzoves...Va kakartot tai nepamenu ar buvo galima,bet kai tiek visko prikrove,tai ir taip nesuvalgem biggrin.gif biggrin.gif O gerimai tai irgi laisvai mirksiukas.gif 2 buteliai vyno jau is kart ant stalo stovejo,o paskui bare ka nori ir kiek nori geri mirksiukas.gif Viskas i kaina iskaiciuota buvo.Uz bilieta mokejom brangokai..Suaug lygtai po 60,vaikams ar po 40...
Bet cia mes buvom pries kokia 14m,gal pasikeite kazkas...

QUOTE(IngridaB @ 2019 04 04, 06:18)

Prieš porą savaičių dičkis su marčia buvo Tenerifėje,per savaitę viena tik saulėta diena buvo.Va tau ir oras. bigsmile.gif  bigsmile.gif  bigsmile.gif

blink.gif Tikrai kad nepasiseke..
Mes tik kai kovo men buvom,tai taip kas antra diena..Viena saule kepina,kita debesuota,bet nelyja.TAi per debesuota diena kazkur vaziuojam-Loro parkas,Siam...O per grazia-pliaze gulim biggrin.gif
O va draugai karta net sniego gavo Tenerifej biggrin.gif Tiesa,kalnuose biggrin.gif Pliaze vistiek silta buvo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Lyžuka @ 2019 04 04, 07:00)
Nu ačiu Giega ir už tiek, čia rasakila tokia yra žemauge smile.gif, ir man va idomiausia 65f  cia gal koks tipo savaites skaičius?

Sveikos smile.gif

o tam vesterne jokiu maistu mųums nedave, tik stalus mačiau ilgus biggrin.gif,  dabar galvoju turbut ne su ta programa buvom bilietus nusipirke  bigsmile.gif

Labas rytas,
67f-temperatūra farengeitais. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ate42 @ 2019 04 04, 07:58)
Labas rytas,

wow,gyvenime nebuciau pagalvojus bigsmile.gif mes kai celsiju naudojam,tai ne nemastau apie kitokius..
Atsakyti
QUOTE(ate42 @ 2019 04 04, 08:58)
Labas rytas,

na va atėjo ate ir apšvietė D, dabar atrodo akurat biggrin.gif
Atsakyti
Labas rytas.
Atsakyti
nus ka mergaites smile.gif SAVAITGALIS smile.gif

Žolia jau lauko baldais apsipirkusi gales degintis smile.gif, aš tai noečiau kokios sofutes, kad irsedet ir gulet but galima ale jau jų kainos doh.gif ir dar kažina ar ju tu paklotu neperlyja ar kas kart sunešinet reiktu unsure.gif
Atsakyti
LAbukas

Siemet musu planuose pirkt tokia supyne-sofa biggrin.gif KAinos pas mus nuo 100 iki keliu simtu sv..Man uzteks ir uz 130-radau tokia nebloga mirksiukas.gif Negaliu ikelt,nes pele sugedus,o be jos nemoku ax.gif
Atsakyti
Aš senukuose pasimatavau biggrin.gif TOKI KRESLA SUPAMA ala krepšį ant stovo tai paskui vos sūnus ištraukė biggrin.gif nu jau bais nepatogus išlipti o ir ten jame tabaluoti speju greit atsibostu smile.gif

va kažkas tokio

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyžuka: 05 balandžio 2019 - 10:06
QUOTE(Lyžuka @ 2019 04 05, 09:05)
Aš senukuose pasimatavau biggrin.gif TOKI KRESLA SUPAMA  ala krepšį ant stovo tai paskui vos sūnus ištraukė biggrin.gif nu jau bais nepatogus išlipti o ir ten jame tabaluoti speju greit atsibostu smile.gif

Drauge turi,kaifuoja vis dar biggrin.gif Kad nelaikyt per ziema lauke,tai jis pas juos salione stovejo biggrin.gif Ten grynai jos vieta buvo biggrin.gif Dabar pasikeite baldus,bet ji ilgisi to kabamo krepsio biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(giega @ 2019 04 05, 10:08)
Drauge turi,kaifuoja vis dar biggrin.gif Kad nelaikyt per ziema lauke,tai jis pas juos salione stovejo biggrin.gif Ten grynai jos vieta buvo biggrin.gif Dabar pasikeite baldus,bet ji ilgisi to kabamo krepsio biggrin.gif

tai va cia kaip kam aš tai va tokio norečiau pagulet biggrin.gif

ARBA

IR KARŠTĄ naktį lauke miegot bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyžuka: 05 balandžio 2019 - 10:31
grazu man tie pinti baldai,bet pas mane gana aukstas stalas,tai prie ju kedes labiau tinka..O ir kedes ir dar sofa,nu nera tiek vietos biggrin.gif Bet supynei sofai gale kiemo vietos uztektu mirksiukas.gif
Atsakyti