Įkraunama...
Įkraunama...

Vyresnių mamyčių jaukus 149 kampelis

Aaaa,as galvojau -uzsisakei is kart uz tuos 99e,bet veze per du kart biggrin.gif
Kaip gerai,kad man tokiu kiekiu nereikia biggrin.gif Gal nupirksiu pora maisu tokiu spalvotu pjuvenu,kad po rozem atnaujint,bet is esmes gerai ir taip biggrin.gif Beje,mano rozes jau su pumpurais mirksiukas.gif

Planuoju pasodint pora serbentu krumu..Skaiciau,kad jie seseli megsta..O pas mane yra viena vieta,kur istisai seselis,nes tai nuo vienos tvoros puses jis krenta,tai nuo kaimynu medzio..Jei ir uzsviecia saule,tai tik koki pusvalandi..
Atsakyti
QUOTE(giega @ 2019 04 03, 09:52)
Aaaa,as galvojau -uzsisakei is kart uz tuos 99e,bet veze per du kart biggrin.gif
Kaip gerai,kad man tokiu kiekiu nereikia biggrin.gif

Tai va Giega, prieš prigimtį nepašokinėsi biggrin.gif, ir aš sutinku kad but visai neblogai vasarą gulėt pilva išvertus prieš saulute, bet prigimtis šaukia kvietkus liet biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

beje nupirko sunus bilietus i gran kanarijas tongue.gif , gegužį leksim 5 dienoms manau sočiai užteks
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyžuka: 03 balandžio 2019 - 09:58
I sala Gran Canaria ar i kokia kita?As pries kokia 14m pirma karta butent Gran Kanariojoj buvau,labai labai patiko,jau tada pasakiau,kad kada nors ten gyvensiu biggrin.gif Bet kai i Tenerife nuvariau,ten dar labiau patiko wub.gif Vnz visos Kanaru salos yra wub.gif Dabar labai i Lanzerote noriu..GAl rudeniop paleksim mirksiukas.gif
Atsakyti
aha i pačia gran canarija i Maspalomas miesteli
Atsakyti
QUOTE(Lyžuka @ 2019 04 03, 08:18)
aha i pačia gran canarija i Maspalomas miesteli

Ten yra smelio dykuma mirksiukas.gif 8km ilgio,placiausioj vietoj 2km..Visas smelis sunestas is Sacharos dykumos,kuri yra uz 100km jura..Ten visada vejas..Net jei jo ir nejauti,bet tik pasitiesi dekuti ir tuoj pat ji uznesa smeliu biggrin.gif
Mes nuomuodavomes masina,tai vaziuodavom i kita pliaza.
DAbar varau iki pardes,tikliau marti nori,kad ja iki stoties pavezciau,grizus daugiau papasakosiu mirksiukas.gif
Atsakyti
aš esu buvus ten jau 2 kartus, o į tenerifę tik ant to ugnikalnio ir į ta loros parka tik iš gran kanarijos buvom nuplaukę dienai, ala ekskursija tokia smile.gif, abu kartus gyvenom beverly park viešbutyje smile.gif, IR TAS KOPAS ŽINAU, ups, ten gultus galima nuomuotis ale kai pagaili pinigu tai ir mes gulėjom pusiau smelio užnešti smile.gif, las palmas gyvena mano pusseseres dukra, už vietinio ispano ištekus, per praktika susipažino o tokia teroro miestelyje buvusi bendradrabe, beje istorija i tavo Giega panaši iš pradziu londonas o paskui kanarai mirksiukas.gif

neturiu nuotrauku darbiniam kompe ryt jei nepamiršiu ka nors ikelsiu smile.gif
Atsakyti
Aaaaa,tai tu nebepirma karta biggrin.gif TAi ner ko tada pasakot,viska ir taip zinai,matei biggrin.gif
As Tenerifei i ugnikalni tik is 3x pasikeliau biggrin.gif Pirma karta kai buvom,kazkaip laiko pagailejom,tada Loro parkas,siam parkas,pliazai mirksiukas.gif Antra karta buvom su draugais-jie jau buvo buve Teidej(uznikalny) tai vel nebevaziavom biggrin.gif Ir va pernai siaip taip nuvykom biggrin.gif Irgi per vargus,nes tai oras blogas(pliaze saule kepina,o ten vejas,lietus ir nesikelia tas vagonelis..) tai as koja issisukau biggrin.gif biggrin.gif

Na ka,apvariau ir pardes.nupirkau pora serbentu krumu..KA ten reikia po saknim padet,kad geriau augtu?BAnano skura ar kiausa?
Atsakyti
QUOTE(giega @ 2019 04 03, 13:03)

Na ka,apvariau ir pardes.nupirkau pora serbentu krumu..KA ten reikia po saknim padet,kad geriau augtu?BAnano skura ar kiausa?

tai vistiek Giega papasakok, kas tau patiko, kas ne, nes visiems gi skirtingai smile.gif, mes matai i ta teide važiavom jau kaip iš šitos salos nusipirke ekskursija tada , dar žinau gundėmes kur i afrika su lektuvu nuskraidina, ten kažkokie čiabuviai pašoka ir vel namo, bet mb tada buvo prieš, sako negru aš ir čia mačiau, na ta prasme gran kanarijoje o ir kaina man atrodo aukšta buvo, nepatiko tik kur buvom tokiam ala vesterne po atviru dangumi kur tipo vakariečiai arklius gaude, plėšikus vaidino, namai kartoniniai, o o tas pagrindinis raitelis labai jau nevikriai jodinejo biggrin.gif

NEŽINAU DEL PADEJIMO, TIK GIRDEJAU KAD SODInant bijunus reikia pinigu po šaknimis deti , kiek idesi tiek žiedu bus tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Lyžuka @ 2019 04 03, 11:19)
nepatiko tik kur buvom tokiam ala vesterne po atviru dangumi kur tipo vakariečiai arklius gaude, plėšikus vaidino, namai kartoniniai, o o tas pagrindinis raitelis labai jau nevikriai jodinejo biggrin.gif

NEŽINAU DEL PADEJIMO, TIK GIRDEJAU KAD SODInant bijunus reikia pinigu po šaknimis deti , kiek idesi tiek žiedu bus tongue.gif

Sioux city biggrin.gif O mums kaip tik ten visai patiko biggrin.gif Ir programa nebloga buvo,ir vaikai po tuos padarytus namus,kalejimus,barus palakste biggrin.gif Ir edykla tokia padori biggrin.gif KAs nustebino,kad zmoniu tai tikrai daug,o gauni ne vienkartines lekstes ir irankius,o tikrus mirksiukas.gif

Mes dar plaukem povandeniniu submarinu.NA kaip pirmam kartui,tai gal ir nieko,bet is esmes,tai nelabai ka ziuret ten yra biggrin.gif SAla tai vulkanine,jokios povandenines gamtos..Atplaukem prie kazkokio nuskendusio laivo,zuvyciu paziurejom ir viskas..
Dar prakstiakai visose kelionese mes plaukiam kokiu laivu..TAi pirma karta biski apgavo mus-sake,kad bus tik kelios seimos laive,o ten kai sulaipono apie 60 zmoniu,tai parsieit nebuvo kur biggrin.gif Tai kitais metais jau prtingesni buvom,jau susiradom kur tikrai tik mes (na musu 12 zmoniu buvo biggrin.gif ) plaukem mirksiukas.gif

Mes irgi apsistodavom MAspalomase,bet paciam,mieste,iki juros pavaziuot reikdavo.Bet visada nuomuojam masina.TAi vaziuodavom i Arquinequn pliaza-ten baltas uzveztinis smeliukas mirksiukas.gif Jis musm arciausiai budavo biggrin.gif
Atsakyti
ir mes mašina nuomuodavomes smile.gif

Giega tu anglu kalbos specas, gal gali išversti kaip čia tiksliai reiktų daryt:

For seed germination of Alchemilla alpina sow at 65F for 3 weeks then move to Fridge for 3 to 5 weeks, return to 65F were germination will occur in two weeks. Light helps germination so surface sow.

Atsakyti
QUOTE(Lyžuka @ 2019 04 03, 13:26)
ir mes mašina nuomuodavomes smile.gif

Giega tu anglu kalbos specas, gal gali išversti kaip čia tiksliai reiktų daryt:

For seed germination of Alchemilla alpina sow at 65F for 3 weeks then move to Fridge for 3 to 5 weeks, return to 65F were germination will occur in two weeks. Light helps germination so surface sow.

Toks ir specas biggrin.gif KAs tas 65f tai tikrai nezinau..Alchemilla alpina,kaip suprantu irgi kazkoks augalo pavadinimas..Vnz,kad sudygtu,reikia pirmiau palaikyt saldytuve 3-5 savaites.Tada grazinti i ta 65F(cia gal zeme kazkokia g.gif ) sudygt turetu per 2 sav..Sviesa padetu,tai reikia sodint pavirsiui..Nu as taip suprantu biggrin.gif
Atsakyti
Nu ačiu Giega ir už tiek, čia rasakila tokia yra žemauge smile.gif, ir man va idomiausia 65f cia gal koks tipo savaites skaičius?

Sveikos smile.gif

o tam vesterne jokiu maistu mųums nedave, tik stalus mačiau ilgus biggrin.gif, dabar galvoju turbut ne su ta programa buvom bilietus nusipirke bigsmile.gif
Atsakyti