Labas rytas.
Giega taip gražiai aprašei.
O jūs su marčia angliškai kalbate?O tarpusavyje prie jos irgi angliškai?Su anūke kokia kalba kalbate?
Gal UK nebe sukote laikrodžių šiąnakt?
QUOTE(IngridaB @ 2019 03 31, 05:44)
Labas rytas.
Giega taip gražiai aprašei.
O jūs su marčia angliškai kalbate?O tarpusavyje prie jos irgi angliškai?Su anūke kokia kalba kalbate?
Gal UK nebe sukote laikrodžių šiąnakt?
Labukas
Sukiojam tuos laikrodzius...O siandien dar dirbu..
As ir sunus su ja snekam angliskai.. mb laisvai sneka lenkistai.. su anuke snekam lietuviskai,marti lenkisjai. vaikas supranta visom trim kalbom,nesneka dar nei viena
Labas rytas.
Giega jūs tikra internacionaline šeimyna
Žolia gavau tą kraiką , nu super mano akims žiūrint būtent toks kokio reikia nei per smulkus, nei per stambus, ir kaina gera, tik va arba reikia daug pirkti arba aukot atvežimui 20 eur
Sveikos
pas mus irgi ir +18 ir prieš saulę daugiau buvo bet jau vėjas niekadejas:D tiesiog nuo žemes kėlė
Žolia gavau tą kraiką , nu super mano akims žiūrint būtent toks kokio reikia nei per smulkus, nei per stambus, ir kaina gera, tik va arba reikia daug pirkti arba aukot atvežimui 20 eur
Sveikos
pas mus irgi ir +18 ir prieš saulę daugiau buvo bet jau vėjas niekadejas:D tiesiog nuo žemes kėlė
Labas rytas
oras visai nespetnas butu, jei ne tas vejas.
vakar einu pro nauja musu miestelio aikste ir savo akim netikiu - pastate masinoms apmokestinimo aparata Sviesaforu neturim, o apmokama aikstele turesim.
vakar einu pro nauja musu miestelio aikste ir savo akim netikiu - pastate masinoms apmokestinimo aparata Sviesaforu neturim, o apmokama aikstele turesim.
Labas rytas.
QUOTE(sapniukass @ 2019 04 01, 08:03)
Labas rytas
reiškia turtingas miestelis , kad bus iš ko darmokestį paimti
Sveikos ,
ui kokie šalti rytai pas mus stabiliai abu rytus -5
Laba
Lyžuka, bet juk tau nemokamai pristatė? Tai liuks, kad geras mulčas
o mano kaimuke šįryt - 7 ºC Gal net -8 ºC , tai ant ribos rodė termometras . Bėgau šiltnamin savo augintinių žiūrėt, tai ten - 5 °C ir ledas kibire Bet pakėliau agro - nesimatė, kad būtų nušalę pomidorų daugeliai, keturguba užkloju. Po persodinimo į vazonus nebenešiau namo, nes niekur nebetelpu su jais. Na, gal viskas bus gerai
Lyžuka, bet juk tau nemokamai pristatė? Tai liuks, kad geras mulčas
o mano kaimuke šįryt - 7 ºC Gal net -8 ºC , tai ant ribos rodė termometras . Bėgau šiltnamin savo augintinių žiūrėt, tai ten - 5 °C ir ledas kibire Bet pakėliau agro - nesimatė, kad būtų nušalę pomidorų daugeliai, keturguba užkloju. Po persodinimo į vazonus nebenešiau namo, nes niekur nebetelpu su jais. Na, gal viskas bus gerai
aha nemokamai, šiandien beje turi atvešti antra dali ir žiuriu ta proga pabrangino dar buvo 3,28 , patapo visi 4 eur už maiša
aš esu kažkada išnešus pomidorus tai ir sniego buvo ir šiaip naktys šaltos irgi tais agro pleveles patalais užklosčiau ir puikiai išgyveno
aš esu kažkada išnešus pomidorus tai ir sniego buvo ir šiaip naktys šaltos irgi tais agro pleveles patalais užklosčiau ir puikiai išgyveno
Labas rytas.
QUOTE(Lyžuka @ 2019 04 02, 08:31)
aha nemokamai, šiandien beje turi atvešti antra dali
Nematau logikos UZ mazesnio kiekio atvezima reikia moket...O cia per du kartus veza...
QUOTE(giega @ 2019 04 03, 09:43)
Nematau logikos UZ mazesnio kiekio atvezima reikia moket...O cia per du kartus veza...
pirma karta aš mokejau už atvežima , nes nepabandžius nedrįsau didesnio kiekio užsisakyti, o antras atvežimas buvo ala akcija jei užsisakai už 99 eur, atvežimas nemokamas, plius iškrovimas, nors man net nereikejo to iškrovimo ištrauke paletę ir viskas