komentaruose daugiau galima sužinot ..
Kad patyčios ten vyksta, tai faktas. Kaip ir visur kitur mokyklose. Blogiausia tai, kad ten baisiai nori direktorė ir mokytojai pasirodyt , kaip geriausi - tipo, viskas pas mus gerai, mes geriausiai mokomės, programos prieš patyčias. Tokie karjeristai. vaikai ten bijo atviraut apie tai. Mūsų kl. auklėtoja net pati vaikams užmeta visokių gražių žodelių. Nu ir ką jai padarysi? Nieko... Kažkas buvo pranešęs rajono Švietimo skyriaus vedėjui - nieko. Nes tą vedėją patį jau reik keist- užsisėdėjęs nuo seniausių laikų...
Skaičiau ir aš ir taip visur perša, kad pati netyčia, baisu
aga, suka uodegas
Vėliau gal paskelbs tikrąsias priežastis po tyrimų , bet kad dėl galvos skaudėjimo gėrė, tai tikrai netikiu. Gal tik ji pagąsdint norėjo ir padaugino, nežinodama koks poveikis ...
Zylėms lesyklėlių padariau, tai toookie tuntai atskrenda Taukų tai pastoviai prikabinta, bet mažiau būdavo paukštukų. Iš lesyklų pirmiausiai išgaudo moliūgo sėklas... nelukštentas Nuskrenda su sėkla į medį ir kapoja su snapu. Dažiausiai nukrenta į sniegą Ir saulėgrąžas nusineša, prispaudžia su nagais ir po truputį lesinėja . Smagu stebėt
Aš vakar sukišau narcizų gumbus į vazoną Rudenį buvau pirkusi ir pamiršusi Laiškus leidžia, tai gal ir pas mane greit žydės, ne tik pas Giegą
Vėliau gal paskelbs tikrąsias priežastis po tyrimų , bet kad dėl galvos skaudėjimo gėrė, tai tikrai netikiu. Gal tik ji pagąsdint norėjo ir padaugino, nežinodama koks poveikis ...
Zylėms lesyklėlių padariau, tai toookie tuntai atskrenda Taukų tai pastoviai prikabinta, bet mažiau būdavo paukštukų. Iš lesyklų pirmiausiai išgaudo moliūgo sėklas... nelukštentas Nuskrenda su sėkla į medį ir kapoja su snapu. Dažiausiai nukrenta į sniegą Ir saulėgrąžas nusineša, prispaudžia su nagais ir po truputį lesinėja . Smagu stebėt
Aš vakar sukišau narcizų gumbus į vazoną Rudenį buvau pirkusi ir pamiršusi Laiškus leidžia, tai gal ir pas mane greit žydės, ne tik pas Giegą
QUOTE(Para @ 2017 02 02, 07:04)
Sveikos visos Pariuk,a kokį cia taip skaitai ir as noriu nosį įkišt.Neturiu nuotaikos,ryt vaiko šimtadienis,nervinuos.Pasiskambijau vienai mamkai tai oje ta ir manikiūrus ir sukuosenas užsisakius,o as tai paprastai ruosiuos pasirodyt,kaip mokėsiu,taip pasidarysiu Ale galvoju,kad nepasirodyciau kaip pelenė Uzejau į pardę suknių paziūrėt,vien trikotažinės,užsidėjau...papai sau,šikna sau,žiūriu ir negaliu atsižiūrėt savęs Geriausiai kai niekur nereik eit.
https://www.dailasro...ibundrozes/roza
speju šita skaito
man tik trikotažines patinkakur kliošas yra i apačia
BJ kaip tau sekas?Aš pagalvojau, kaip turinti vos ne seneliu namus, kad galima bus pas tave pasikonsultuoti kokiais nors senu žmoniu psichologiniais klausimais
speju šita skaito
man tik trikotažines patinkakur kliošas yra i apačia
BJ kaip tau sekas?Aš pagalvojau, kaip turinti vos ne seneliu namus, kad galima bus pas tave pasikonsultuoti kokiais nors senu žmoniu psichologiniais klausimais
Labukas,
Lyžuka už mane atsakė, ačiū
Jokios programos prieš patyčias neveiks, jeigu namuose yra smurtas, tiek psichologinis tiek fizinis. Visi keiksmažodžiai, mušimai tiek vaikų, tiek žmonų-mamų. Ką mato, tą patys daro tiek namie, tiek kieme, tiek mokykloje. O dar aplinkui visi tyli nors mato. Kokioj vaikas aplinkoje užauga, toks ir žmogus bus. O kentėti reikia geriesiem. Ir nėr kur dingti
Lyžuka už mane atsakė, ačiū
Jokios programos prieš patyčias neveiks, jeigu namuose yra smurtas, tiek psichologinis tiek fizinis. Visi keiksmažodžiai, mušimai tiek vaikų, tiek žmonų-mamų. Ką mato, tą patys daro tiek namie, tiek kieme, tiek mokykloje. O dar aplinkui visi tyli nors mato. Kokioj vaikas aplinkoje užauga, toks ir žmogus bus. O kentėti reikia geriesiem. Ir nėr kur dingti
Labas rytas.
Nu ir ko šita tema ,liudi
Man tas latviu psl patiko, kad siunčia i lietuvos paštomatus , bet šį pavasarį kolkas iš anksto nieko nepirksiu, visko daug rudeni sodinus, žiuresiu kas ir kaip augs ir žydes , nebent ka atsodinti, nors tikiuosi tyliai ramiai, kad nieko nereiks
iš geliu dar norečiau pentiniu pilnaviduriu ir daug leliju , leliju laukiu lenkus svao sklepus atidarant , o pentinu gal šiai kur rasiu
Man tas latviu psl patiko, kad siunčia i lietuvos paštomatus , bet šį pavasarį kolkas iš anksto nieko nepirksiu, visko daug rudeni sodinus, žiuresiu kas ir kaip augs ir žydes , nebent ka atsodinti, nors tikiuosi tyliai ramiai, kad nieko nereiks
iš geliu dar norečiau pentiniu pilnaviduriu ir daug leliju , leliju laukiu lenkus svao sklepus atidarant , o pentinu gal šiai kur rasiu
QUOTE(Merii @ 2017 02 03, 19:53)
As irgi su nekantrumu laukiu kada galesiu sukisti rankas i zeme. Pertvarkysiu gelynus.
ne tu viena
As nelaukiu
Penktadienis,vyniuko diena
Penktadienis,vyniuko diena