Aciu uz sveikinimus 26m jau tam suniukui
Varau i darba,vakare truputi paminesim
BJ matei toj grupėj fb kur tu pirkais visus tuos triumph daiktelius akcijos rimtos eina iki 50 proc viskam
Lyžuka, 28 Kov 2019 - 09:05, paraÅ�Ä—:
Lyžuka, 28 Kov 2019 - 09:05, paraÅ�Ä—: Aha Giega su gimtadieniu , maniškiui tiek pat jau pernai birželi stuktelėjo
BJ matei toj grupėj fb kur tu pirkais visus tuos triumph daiktelius akcijos rimtos eina iki 50 proc viskam
apsirūpinau jau, liemenuką ir dvejus trususu nusipirkau, man dar pigiau buvo, kaip gerai klientei
*Bj*, 28 Kov 2019 - 10:14, para�ė:
*Bj*, 28 Kov 2019 - 10:14, paraÅ�Ä—: apsirūpinau jau, liemenuką ir dvejus trususu nusipirkau, man dar pigiau buvo, kaip gerai klientei
, o aš dar geriau prieš akcijas "spėjau" apsirūpinti
o tai kaip pastoviai klientei dar dave nuolaidu?
Lyžuka, 28 Kov 2019 - 10:18, paraÅ�Ä—:
Lyžuka, 28 Kov 2019 - 10:18, paraÅ�Ä—: , o aš dar geriau prieš akcijas "spėjau" apsirūpinti
pirmadieni ji man jau pigiau pardavė, nieko ten ypatingno, 50 centų daugiau nuleido
*Bj*, 28 Kov 2019 - 10:25, para�ė:
*Bj*, 28 Kov 2019 - 10:25, paraÅ�Ä—: pirmadieni ji man jau pigiau pardavė, nieko ten ypatingno, 50 centų daugiau nuleido
na bet tai vis į kišenę o ne priešingai
ar i Lt tau siunčia? nes žiuriu dar pas jas siuntimas apie 3 eur susidaro
Lyžuka, 28 Kov 2019 - 10:33, paraÅ�Ä—:
Lyžuka, 28 Kov 2019 - 10:33, paraÅ�Ä—: na bet tai vis į kišenę o ne priešingai
atsiunčia sąskaitą visada moku euras, bet siuntimas tai tikrai mažiau, persiunčiau tau pasižiūrėti. ten nelabai suprantu, jų puslapiai keli, prekiauja tos pačios gal. nesusigaudau, nes prekės tai tokios pačios
*Bj*, 28 Kov 2019 - 10:37, para�ė:
*Bj*, 28 Kov 2019 - 10:37, paraÅ�Ä—: atsiunčia sąskaitą visada moku euras, bet siuntimas tai tikrai mažiau, persiunčiau tau pasižiūrėti. ten nelabai suprantu, jų puslapiai keli, prekiauja tos pačios gal. nesusigaudau, nes prekės tai tokios pačios
man tai atrodo tos pačios čia visur cia kaip tas doti.lt ir dar kažkoks yra ju abiejuose prekes vienodos yra
Labas rytas.
Labas rytas.
Vakar siandien +18 pas mus TA proga vakar nupirkom mazajai smelio deze,tai kapstes vakar visa diena Smelio pilnos akys,ausys,burna Nu kazkaip maniskaii mazai ka kiso i burna...O sita,nors valgo labai tvarkyngai,nieko neapsipila,neapsidrabsto,nu bet taip viska i burna kisa...Spjaudo ta smeli,bet vistiek kastuviuka pasemus ragauja..Ir kaip atpratint
Siandien nors dar rytas vesokas,bet jau irgi smelio dezej
MB dirba prie juros,iki jo vaziavimo 1,5h,tai galvojam gal palekt,pasivaiksciot ten Tik va mazoji lekia ten kur jai reikia,tai gal uzteks ir vietinio parko su vsokiom ciuozyklom ir supynem