Įkraunama...
Įkraunama...

Vyresnių mamyčių jaukus 149 kampelis

LAbukas

Aciu uz sveikinimus 4u.gif 4u.gif 26m jau tam suniukui biggrin.gif
Varau i darba,vakare truputi paminesim mirksiukas.gif
Atsakyti
giega, su švente 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Aha Giega su gimtadieniu smile.gif, maniškiui tiek pat jau pernai birželi stuktelėjo smile.gif

BJ matei toj grupėj fb kur tu pirkais visus tuos triumph daiktelius smile.gif akcijos rimtos eina iki 50 proc viskam mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Lyžuka @ 2019 03 28, 09:05)

Lyžuka, 28 Kov 2019 - 09:05, paraÅ�Ä—:

Lyžuka, 28 Kov 2019 - 09:05, paraÅ�Ä—:

Aha Giega su gimtadieniu smile.gif, maniškiui tiek pat jau pernai birželi stuktelėjo smile.gif

BJ matei toj grupėj fb kur tu pirkais visus tuos triumph daiktelius smile.gif akcijos rimtos eina iki 50 proc viskam  mirksiukas.gif

BJ matei toj grupėj fb kur tu pirkais visus tuos triumph daiktelius smile.gif akcijos rimtos eina iki 50 proc viskam  mirksiukas.gif

biggrin.gif apsirūpinau jau, liemenuką ir dvejus trususu nusipirkau, man dar pigiau buvo, kaip gerai klientei tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(*Bj* @ 2019 03 28, 10:14)

*Bj*, 28 Kov 2019 - 10:14, para�ė:

*Bj*, 28 Kov 2019 - 10:14, para�ė:

biggrin.gif apsirūpinau jau, liemenuką ir dvejus trususu nusipirkau, man dar pigiau buvo, kaip gerai klientei  tongue.gif

biggrin.gif apsirūpinau jau, liemenuką ir dvejus trususu nusipirkau, man dar pigiau buvo, kaip gerai klientei  tongue.gif

biggrin.gif, o aš dar geriau prieš akcijas "spėjau" apsirūpinti tongue.gif

o tai kaip pastoviai klientei dar dave nuolaidu?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyžuka: 28 kovo 2019 - 10:19
QUOTE(Lyžuka @ 2019 03 28, 10:18)

Lyžuka, 28 Kov 2019 - 10:18, paraÅ�Ä—:

Lyžuka, 28 Kov 2019 - 10:18, paraÅ�Ä—:

pirmadieni ji man jau pigiau pardavė, nieko ten ypatingno, 50 centų daugiau nuleido biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*Bj* @ 2019 03 28, 10:25)

*Bj*, 28 Kov 2019 - 10:25, para�ė:

*Bj*, 28 Kov 2019 - 10:25, para�ė:

pirmadieni ji man jau pigiau pardavė, nieko ten ypatingno, 50 centų daugiau nuleido biggrin.gif

na bet tai vis į kišenę o ne priešingai biggrin.gif

ar i Lt tau siunčia? nes žiuriu dar pas jas siuntimas apie 3 eur susidaro
Atsakyti
QUOTE(Lyžuka @ 2019 03 28, 10:33)

Lyžuka, 28 Kov 2019 - 10:33, paraÅ�Ä—:

Lyžuka, 28 Kov 2019 - 10:33, paraÅ�Ä—:

atsiunčia sąskaitą visada moku euras, bet siuntimas tai tikrai mažiau, persiunčiau tau pasižiūrėti. ten nelabai suprantu, jų puslapiai keli, prekiauja tos pačios gal. nesusigaudau, nes prekės tai tokios pačios
Atsakyti
QUOTE(*Bj* @ 2019 03 28, 10:37)

*Bj*, 28 Kov 2019 - 10:37, para�ė:

*Bj*, 28 Kov 2019 - 10:37, para�ė:

atsiunčia sąskaitą visada moku euras, bet siuntimas tai tikrai mažiau, persiunčiau tau pasižiūrėti. ten nelabai suprantu, jų puslapiai keli, prekiauja tos pačios gal. nesusigaudau, nes prekės tai tokios pačios

man tai atrodo tos pačios čia visur cia kaip tas doti.lt ir dar kažkoks yra ju abiejuose prekes vienodos yra mirksiukas.gif
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Atsakyti
LAbukas

Vakar siandien +18 pas mus bigsmile.gif TA proga vakar nupirkom mazajai smelio deze,tai kapstes vakar visa diena biggrin.gif Smelio pilnos akys,ausys,burna biggrin.gif Nu kazkaip maniskaii mazai ka kiso i burna...O sita,nors valgo labai tvarkyngai,nieko neapsipila,neapsidrabsto,nu bet taip viska i burna kisa...Spjaudo ta smeli,bet vistiek kastuviuka pasemus ragauja..Ir kaip atpratint g.gif
Siandien nors dar rytas vesokas,bet jau irgi smelio dezej biggrin.gif
MB dirba prie juros,iki jo vaziavimo 1,5h,tai galvojam gal palekt,pasivaiksciot ten g.gif Tik va mazoji lekia ten kur jai reikia,tai gal uzteks ir vietinio parko su vsokiom ciuozyklom ir supynem biggrin.gif
Atsakyti