Įkraunama...
Įkraunama...

Vyresnių mamyčių jaukus 149 kampelis

vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Atsakyti
Labas rytas.
Giega,kaip pas jus ten mitingas vakar?Pas mus per žinias sakė apie milijoną buvo susirinkę žmonių. bigsmile.gif bigsmile.gif
Atsakyti
LAbukas

Oi koks savaitgalis-vien pusryciai biggrin.gif

Aga,raso,kad virs milijono zmoniu buvo mirksiukas.gif As nedalyvavau,bet maciau kelis mitinguotojus-viena visa melynai apsirengus ir zvaigzdutem apsiklijavus,kiti irgi su veliavom ir plakatais ejo..
Siaip tai jau juokinga su tuo brexitu...Nei pakarti,nei paleisti...Atidejo porai savaiciu..Nu ka pakeis tos dvi sav,jei per 2 metus nesugebejo susitart...
Atsakyti
Tai to kanapių aliejaus daug kur yra, pvz, indų ploviklyje, skalbinių minkštiklyje ir šiaip daug kur.
Manau pagyvenę kitaip, gryžę nemokės išgyventi mūsų sąlygomis. Juk praktiškai esame atsilikę net nuo lenkų, ką ten lyginti su kitais.
Atsakyti
Labas rytas.
Man anglų Mei jau gaila.Pamėlųsi net. blink.gif blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IngridaB: 25 kovo 2019 - 07:08
Sveikos smile.gif

Koks nuostabus oras buvo savaitgalį wub.gif Kiek visko lauke nuveikiau, ir dar kiek liko nuveikti tongue.gif
Atsakyti
Žolia, mačiau kitoj temoj rašei, kad hamaką iš kinu siunties? Ar patenkinta pirkiniu? KAip kaina jo? Ir gal nuoroda pasidalintum mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyžuka: 25 kovo 2019 - 08:48
Lyžuka, pirkau iš čia
Kolkas dar nežinau, kaip bus, kai pakabinsim. Atrodo tvirtas. 4u.gif
Vakar ir aš tiek nusikaliau, kad vakare lovoj nei apsiverst, nei rankų kur dėt - viskas sopuliuose ax.gif Ir kava lauke buvo skani rolleyes.gif O šiandien, va, lyja...

Atsakyti
Labas rytas.
Atsakyti
QUOTE(žollia @ 2019 03 25, 14:43)
Lyžuka, pirkau iš čia 
Kolkas dar nežinau, kaip bus, kai pakabinsim. Atrodo tvirtas.  4u.gif 
Vakar ir aš tiek nusikaliau, kad vakare lovoj nei apsiverst, nei  rankų kur dėt - viskas sopuliuose ax.gif Ir kava lauke buvo skani  rolleyes.gif  O šiandien, va, lyja...

ačiū, ale aš susimašiau galvojau apie ta kur su kojomis ala lova biggrin.gif, bet žiuriu ten aplamai sodo baldai pigiau žymiai tik kai kuriu atvežimo kaina nesveika smile.gif

Sveikos smile.gif

užsiprekinau mųulčio pilsiu visur gal mažiau ravet reikes mirksiukas.gif

Atsakyti
Kiek tu pirkai mulčo, kad tau veltui veža? Pažiūrėjau, tik nuo 99 € veltui atveža, nes jau ir man gal REIKIA biggrin.gif Senukuose panaši kaina nefrakcionuoto pušų mulčo.
Atsakyti
QUOTE(žollia @ 2019 03 26, 08:55)
Kiek tu pirkai mulčo, kad tau veltui veža?  Pažiūrėjau, tik nuo 99 € veltui atveža, nes jau ir man gal REIKIA  biggrin.gif  Senukuose panaši kaina nefrakcionuoto pušų mulčo.

https://pigu.lt/lt/s...mp;mid=17751325

ir

https://pigu.lt/lt/s...mp;mid=21385815

tai už tiek ir pirkau mirksiukas.gif

nu bet seniuosedaratvežimas kosminis ir iškrovimas turbut eitu, nes kažkada pirkau iš senuku šilauogems daug durpes, tai vairuotojas iškalbejo, kodel iškrovimo paslugos neužsisakem

ir bet kai aš žiurejau ju psl pušies žieve tik nuo 5 eur prasideda pas juos unsure.gif
Atsakyti