Įkraunama...
Įkraunama...

Vyresnių mamyčių jaukus 149 kampelis

Sveikos smile.gif

vien valgiai smile.gif
Atsakyti
LAbukas

NA kad dar ir siokiu tokiu pokalbiu yra biggrin.gif

Vakar dirbau,grizau kaip ir normaliai,bet uosviene proanuke ziurejo,tai su ja pabendraut..TAda visi is darbu grizo,vel nebuvo kada prie kompo prisest..
Siandien panasus maratonas,tik,kad uosvienes nebus biggrin.gif

Turbut koks miezis ant akies auga..Nezinau,niekad gyvenime nesu turejus...Toks kazkoks spuogiukas ant apatinio voko..
Atsakyti
Labas

giegut, nemalonus tas miezis, paprasyk, kad kas spjautu tau netycia, cia toks liaudiskas gydymo budas.

Pradejau vel anglu mokytis, is naujo, neaisku kiek uzsidegimas tesis biggrin.gif Jei viskas bus gerai su manim, nuo rudens eisiu i trecio amziaus universiteta anglu klb. mokytis, nuo nulio. tongue.gif
Atsakyti
Seniau toks prietaras buvo, jei miežis, tai turi kas nors špygą parodyti ir nustoja augt, paprašyk vyro, gal suveiks biggrin.gif
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Atsakyti
QUOTE(Merii @ 2019 03 20, 06:33)
Seniau toks prietaras buvo, jei miežis, tai turi kas nors špygą parodyti ir nustoja augt, paprašyk vyro, gal suveiks  biggrin.gif

o pas mus sakydavo, kad padalkomis smile.gif , na apačia sijono, suknios reikia nusivalyt ta miežį smile.gif

žodziu Giega visus išbandyk gal kuris ir pades smile.gif
Atsakyti
visą paauglystę prasikankinu su miežiais, trūkdavo, pūliai bėgdavo, nepadėjo nei paspjaudymai, nei mielės, vienintelis rusiškas akims tepaliukas gelbėdavo hidrokortizonas, Bet jis jau sunkesniems atvejams. Būna dar tokie , kaip miežiai kieti augliukai, jie baltyminiai, susidaro virš ar po vokais. Tuos tenka pjauti arba man su adata tiesiai į miežį leido vaistus ax.gif
Atsakyti
LAbukas

Vaje,BJ,kaip baisiai tu cia blink.gif
As nezinau ar ten is tikro miezis biggrin.gif Spuogiukas visai mazuliukas.Skaudejo tik 1d..Nesimato,nei kad koks pulinys butu,nei kas panasaus..KAd miezis cia tik as nusprendziau,nes nu kas dar ant voko buna g.gif Kiek skaiciau simptomu,tai man nei jokio traiskanu,nei puliu,nei akiu paraudimu nera...GAl tik siaip kokia blakstiena sudurniavo..Nes va jau antra diena kaip nieko nebeskauda,niekas nedideja..Nors tas spuogiukas dar yra.
Atsakyti
QUOTE(giega @ 2019 03 20, 11:13)
LAbukas

Vaje,BJ,kaip baisiai tu cia blink.gif
As nezinau ar ten is tikro miezis biggrin.gif Spuogiukas visai mazuliukas.Skaudejo tik 1d..Nesimato,nei kad koks pulinys butu,nei kas panasaus..KAd miezis cia tik as nusprendziau,nes nu kas dar ant voko buna g.gif Kiek skaiciau simptomu,tai man nei jokio traiskanu,nei puliu,nei akiu paraudimu nera...GAl tik siaip kokia blakstiena sudurniavo..Nes va jau antra diena kaip nieko nebeskauda,niekas nedideja..Nors tas spuogiukas dar yra.

nesuk galvos, lukterk, gal pats ir dings ax.gif
Atsakyti
Labas rytas.
Atsakyti
Laba 4u.gif
Kas naujesnio, kas geresnio ? mirksiukas.gif Pastrigo šiluma kažkur rolleyes.gif Šiandien lygiadienis, smagu. O aš sukuos toj kasdienybėj, nieko naujo, nieko įdomaus. Dukrai paauglystė, man stresas biggrin.gif Na dar pomidorai įsijungė į tą ritmą biggrin.gif Kažkaip šiemet ir tie manęs nedžiugina. Gal tas saulės ir šviesos trūkumas čia taip veikia, bet tuoj tuoj bus vasara bigsmile.gif
Niekaip nesuprantu vieno dalyko. Sako, kad LT negalima kanapių preparatais prekiaut. Nu bet prekiauja hmm.gif Tai čia nelegalu, čto li? My Webpage
Atsakyti
Labas rytas.
Atsakyti