Ryte buvo saulutė irgi taip apsidžiaugiau.
Ant šaldytuvo pasikabinau angliškus žodžius,mokytoja rekomendavo,eini ir matai prieš akis.Bet gi be akinių nieko nesimato.
o mokykloj tu anglu mokeisi? As - prancuzu, bet, kai girdziu prancuziskai, tai nors zodzius girdziu, o anglu kazkokia kose, kalba kaip su karsta bulve burnoj.
Sveikos panelės
visas kalbas pamiršus apart lietuvių , rusu aišku suprantu ir filmus žiuriu bet kai reikia pakalbet su TIKRAIS rusais jau sunkiau, liežuvis kliuna , užtat guodžia kad latviai ir estai dar blogiau už mus kalba, o jau kaip ju akcentas jaučias , O ANGLU SKAITYT viska galiu o kalbet nieko, nu čia kaip protingas šuo supranta bet nepasako
visas kalbas pamiršus apart lietuvių , rusu aišku suprantu ir filmus žiuriu bet kai reikia pakalbet su TIKRAIS rusais jau sunkiau, liežuvis kliuna , užtat guodžia kad latviai ir estai dar blogiau už mus kalba, o jau kaip ju akcentas jaučias , O ANGLU SKAITYT viska galiu o kalbet nieko, nu čia kaip protingas šuo supranta bet nepasako
QUOTE(sapniukass @ 2019 03 15, 10:38)
o mokykloj tu anglu mokeisi? As - prancuzu, bet, kai girdziu prancuziskai, tai nors zodzius girdziu, o anglu kazkokia kose, kalba kaip su karsta bulve burnoj.
Anglų mokiausi,bet mokytoja ištisai dekrete,mokė vokiečių mokytojas,nieko jis neišmokė. Paskui kai tokie pagrindai šaravojau pedagaškėje,kaip aš egzaminą išlaikiau,neįsivaizduoju.Skaitykite,kad mokausi iš naujo.
O kiek namų darbų uždavė.............. Kuo toliau tuo gražiau.
QUOTE(IngridaB @ 2019 03 15, 09:07)
Ryte buvo saulutė irgi taip apsidžiaugiau.
Ant šaldytuvo pasikabinau angliškus žodžius,mokytoja rekomendavo,eini ir matai prieš akis.Bet gi be akinių nieko nesimato.
Nu, Ingrida, svarbu, kad pakabinai tuos žodžius Jau vien tas faktas motyvacijos padaugina :mirksiukas
Meri, eritrolį naudok, vietoj cukraus, nejaučiu jokio poskonio, tinka diabetikams. Yra IKI pirkt alia Stevija , kaip cukraus pakelyje. Iš tikrųjų tos stevijos ten tik simboliškai. Telefe rašau, tai nemoku paveiksliuko įkelt.
O man labai atmintis suprastėjo.... Vis ruošiaus anglų mokytis, bet nelabai tikiu jau savim... Ką pasidedu, už 10 min nebežinau kur .O jei ką slepiu (pvz. nuo mažosios šokoladus), tai paskuinebent netyčia atrandu, pamirštu
Labas rytas.
Žolyte,galvoji pas mane ta atmintis blizga. Žiūriu kitos moterys taip gerai tuos sakinius sudeda ,aš vis bijau pasakyti ką ne taip.Nors mokytoja tokia šauni,sako kalbėkite svarbu netylėkite.O man baisu nesamonę pasakyti. Kad žinotumėte kiek namų darbų uždavė,sako nori darai nori ne.Sau gi.Bet gi norisi būti kruopščiai mokinei.O čia šiandien mamos gimtadienis,vaikai grįžta.Kada?Vakare jau ne galva.
Labas rytas.
Labukas
O kam jus ta anglu mokinates? Atminties lavinimui ar emigruot ruosiates??
Siaip geriausiai ismoksti bendraujant
QUOTE(giega @ 2019 03 17, 10:24)
Labukas
as truputi noreciau su marcia susikalbet Ji kelis zodzius lietuviskai ismokinta. Su danu kalba tikrai neprasidesiu.
Labas
Labas rytas.
Oi Ne Giega,lavinu atmintį.Mokytoja pataria mokytis kuo daugiau kalbų.
Labas rytas.