Įkraunama...
Įkraunama...

Vyresnių mamyčių jaukus 149 kampelis

eisiu, eisiu ir net uz Simonyte balsuosiu ax.gif
nieko tu cia neparasiai nepadoraus, viskas gerai, kiek zmoniu, tiek nuomoniu 4u.gif
Atsakyti
pas mus senasis meras suvienu vos ne pirma karta girdima pavarde biggrin.gif išejo į antra turą...

aš irgi už Šimonytę, visi kiti tik baisiau...dar balsuotojos sake du referendumai bus kartu
Atsakyti
Lyzuka, friends.gif
jau maniau temoje esanti balta varna, as/
Atsakyti
QUOTE(sapniukass @ 2019 03 04, 13:43)
Lyzuka,  friends.gif
jau maniau temoje esanti balta varna, as/

oi ne, patikėk, čia ir juodų varnų užskrenda dažnokai biggrin.gif
Atsakyti
Nu ką jau balta varna. Aš ne prieš Šimonyte, o prieš anūką biggrin.gif Šimonytė kaipo tokia man tinka. Ji nekalta, aplinka kalta rolleyes.gif Įdomu, kodėl ji nesikėlė savarankiškai, o konservų stumiama-remiama? Gal jūs žinot kodėl?
Atsakyti
QUOTE(žollia @ 2019 03 04, 15:27)
Nu ką jau balta varna. Aš ne prieš Šimonyte, o prieš anūką  biggrin.gif  Šimonytė kaipo tokia man  tinka. Ji nekalta, aplinka kalta  rolleyes.gif Įdomu, kodėl ji nesikėlė savarankiškai, o konservų stumiama-remiama? Gal jūs žinot kodėl?

gal tiesiog didesni pinigai bus skirti reklamai iš partijos fondo? Kam jai lesti savus ar ieškoti rėmėjų, juos įtikinėti kai jau yra kojnė prikišta paruoštų? smile.gif Ji kaip ten bebūtų ekonomistė tongue.gif

bet apart jos nematau kitu nors kažkiek realesniu kandidatų, plius manau dalis nubyres kaip nesurinkę tu butinų parašų, ypač tie keistuoliai kur su galva negerai mirksiukas.gif
Atsakyti
Dėl merų tikrai pasimetųsi.Kad ir Poviliukas klasiokas,bet nebe patinka jis man.Tai net nežinau ar tenueisiu sugadinti biuletenio? ax.gif
Atsakyti
tai vat, Ingridel, ir as baisioj sumaisty del mero blink.gif Bet jau geriau Rytis, nei Poviliukas....
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Atsakyti
SU ųužgavenemis smile.gif

VCelokai jos šiemet:)

Giega, kaip pas jus vyksta/nevyksta ta blynu valgymo švente smile.gif

ir aplamai idomu kodel blynu, arčia jie seniau toksdeficitas budavo, kad jeis užsigavet reikejo mirksiukas.gif

vartotojo įkelta nuotrauka

praryčiau nekramčius biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyžuka: 05 kovo 2019 - 08:09
LAbukas

Tokio dalyko,kaip uzgavenes,cia UK nezino.Bet blynu diena yra-irgi siandien biggrin.gif TAip ir vadinas-Pancake day mirksiukas.gif

O kada siemet Velykos?
Atsakyti
velykos 21 balandio, realiai buna po 7 savaičiu , įskaitant šitą, po užgaveniu mirksiukas.gif
Atsakyti