eisiu, eisiu ir net uz Simonyte balsuosiu
nieko tu cia neparasiai nepadoraus, viskas gerai, kiek zmoniu, tiek nuomoniu
pas mus senasis meras suvienu vos ne pirma karta girdima pavarde išejo į antra turą...
aš irgi už Šimonytę, visi kiti tik baisiau...dar balsuotojos sake du referendumai bus kartu
aš irgi už Šimonytę, visi kiti tik baisiau...dar balsuotojos sake du referendumai bus kartu
Lyzuka,
jau maniau temoje esanti balta varna, as/
jau maniau temoje esanti balta varna, as/
QUOTE(sapniukass @ 2019 03 04, 13:43)
oi ne, patikėk, čia ir juodų varnų užskrenda dažnokai
Nu ką jau balta varna. Aš ne prieš Šimonyte, o prieš anūką Šimonytė kaipo tokia man tinka. Ji nekalta, aplinka kalta Įdomu, kodėl ji nesikėlė savarankiškai, o konservų stumiama-remiama? Gal jūs žinot kodėl?
QUOTE(žollia @ 2019 03 04, 15:27)
Nu ką jau balta varna. Aš ne prieš Šimonyte, o prieš anūką Šimonytė kaipo tokia man tinka. Ji nekalta, aplinka kalta Įdomu, kodėl ji nesikėlė savarankiškai, o konservų stumiama-remiama? Gal jūs žinot kodėl?
gal tiesiog didesni pinigai bus skirti reklamai iš partijos fondo? Kam jai lesti savus ar ieškoti rėmėjų, juos įtikinėti kai jau yra kojnė prikišta paruoštų? Ji kaip ten bebūtų ekonomistė
bet apart jos nematau kitu nors kažkiek realesniu kandidatų, plius manau dalis nubyres kaip nesurinkę tu butinų parašų, ypač tie keistuoliai kur su galva negerai
Dėl merų tikrai pasimetųsi.Kad ir Poviliukas klasiokas,bet nebe patinka jis man.Tai net nežinau ar tenueisiu sugadinti biuletenio?
tai vat, Ingridel, ir as baisioj sumaisty del mero Bet jau geriau Rytis, nei Poviliukas....
Labas rytas.
SU ųužgavenemis
VCelokai jos šiemet:)
Giega, kaip pas jus vyksta/nevyksta ta blynu valgymo švente
ir aplamai idomu kodel blynu, arčia jie seniau toksdeficitas budavo, kad jeis užsigavet reikejo
praryčiau nekramčius
VCelokai jos šiemet:)
Giega, kaip pas jus vyksta/nevyksta ta blynu valgymo švente
ir aplamai idomu kodel blynu, arčia jie seniau toksdeficitas budavo, kad jeis užsigavet reikejo
praryčiau nekramčius
LAbukas
Tokio dalyko,kaip uzgavenes,cia UK nezino.Bet blynu diena yra-irgi siandien TAip ir vadinas-Pancake day
O kada siemet Velykos?
Tokio dalyko,kaip uzgavenes,cia UK nezino.Bet blynu diena yra-irgi siandien TAip ir vadinas-Pancake day
O kada siemet Velykos?
velykos 21 balandio, realiai buna po 7 savaičiu , įskaitant šitą, po užgaveniu