LAbukas
As kai paziuriu kainas LT,tai...Net parskrist i LT kainuoja brangiausiai Nu pvz i kokia Ryga tom pat dienom gerokai pigiau...Tiek,kad gaila laiko vaziuot dar is Rygos i Kauna...Tai spjauni ir perki brangesni bilieta...
O jei i Lenkija,tai is vis kapeikos kainuoja..Nu bet tik i LT ir kainos pasakiskos...
QUOTE(giega @ 2017 01 31, 18:56)
LAbukas
As kai paziuriu kainas LT,tai...Net parskrist i LT kainuoja brangiausiai Nu pvz i kokia Ryga tom pat dienom gerokai pigiau...Tiek,kad gaila laiko vaziuot dar is Rygos i Kauna...Tai spjauni ir perki brangesni bilieta...
O jei i Lenkija,tai is vis kapeikos kainuoja..Nu bet tik i LT ir kainos pasakiskos...
matyt prie pinigo Lt žmonės
Papildyta:
QUOTE(bjaurybe @ 2017 01 31, 17:36)
mergos, neturiu jėgų nei ginčytis
leisk gyvenimui tekėti sava vaga
QUOTE(Lyžuka @ 2017 01 31, 16:04)
Siaip turi..Tikrai nemazai turi..LT labai daug juodu pinigu plaukioja..MAno beveik visi LT draugai bedarbiai,o ir namus statos ir i keliones vaziuoja Aisku,nepamirsta paverkt,kad brangu,bet bet...Juk jei niekas nepirktu tokiom kainom,tai greitai jas sumazintu...
QUOTE(sapniukass @ 2017 01 31, 11:15)
Nagi aišku, mums tik balius svarbiausia
Papildyta:
QUOTE(burbuline @ 2017 01 31, 17:39)
Bj,tai kur dingsta jos(jėgos) ir kaip tada joginies,kas cia vyksta su tavim
Na alia moteros akylos
Papildyta:
QUOTE(giega @ 2017 01 31, 18:56)
LAbukas
Pasaku šalis
Papildyta:
QUOTE(Lyžuka @ 2017 01 31, 19:04)
Sutinku
Labas rytas.
Nu ir kur visos?
Labas rytas
Labas rytas
QUOTE(Lyžuka @ 2017 02 02, 06:39)
Skaitau latviu roziu tinklapi, nuo pat ankstyvo ryto
Labuks
QUOTE(Para @ 2017 02 02, 07:04)
Ir ka ten gero padavė?
Aš kolkas laikausi , laukiu kol lenkai savo sklepus atidarys su visokiom lelijom ir t.t. , o del rožiu pernai daug užsipirkau, žiuresiu kaip peržiemojo, o ir vietos kolkas nesugalvojau naujos kur sodinti
Labas rytas.
Labas rytas
O mūsų mokykloj nelaimė - mergaitė nusinuodijo Sako, kad dėl patyčių. Kol kas nepatvirtinta tai... Mano dukros paralelinėj klasėj... Kažkoks debesis Lietuvą užgulęs laiko
Su sėja kol kas nesirūpinu dar , tik ant juoko valgydama Pienolo Vesuvijo pomiko sėklų įmečiau į gėlės vazoną, tai žiūriu išdygo 2 daigai. Kur dėt tokioj ankstybėj juos
O mūsų mokykloj nelaimė - mergaitė nusinuodijo Sako, kad dėl patyčių. Kol kas nepatvirtinta tai... Mano dukros paralelinėj klasėj... Kažkoks debesis Lietuvą užgulęs laiko
Su sėja kol kas nesirūpinu dar , tik ant juoko valgydama Pienolo Vesuvijo pomiko sėklų įmečiau į gėlės vazoną, tai žiūriu išdygo 2 daigai. Kur dėt tokioj ankstybėj juos
Labukas
Zolia Skaiciau Delfy apie ta mergaite...Liudna...Nors delfy raso,kad gal nesamoningai nusinuodijo,galva skaidejo ir padaugino vaistu...
PAs mus tikras pavasaris-saulyte taip graziai sviecia,silta Ai,cia kada sakiau,kad nematau zydinciu narcizu,tai jau maciau,jau pradejo zydet ant to mano ankstyvojo ziedo Dar ne masiskai,bet jau nemazai prasiskleidusiu
Zolia Skaiciau Delfy apie ta mergaite...Liudna...Nors delfy raso,kad gal nesamoningai nusinuodijo,galva skaidejo ir padaugino vaistu...
PAs mus tikras pavasaris-saulyte taip graziai sviecia,silta Ai,cia kada sakiau,kad nematau zydinciu narcizu,tai jau maciau,jau pradejo zydet ant to mano ankstyvojo ziedo Dar ne masiskai,bet jau nemazai prasiskleidusiu