Įkraunama...
Įkraunama...

Vyresnių mamyčių jaukus 149 kampelis

Uk zibutem turbut klimatas is vis netinka,nes ju cia net miskuose nera..Na nors ir rast toki tikra miska,kaip LT,bent aplink Londona,neimanoma..Nors ir vadinas miskas,bet jis vis tiek labiau i parka panasus..TAkeliai,jokiu skruzdelynu,jokiu voratinkliu..
Atsakyti
prasti tada miskai pas jus, Giegut ax.gif

Turiu kelmeli zibuciu, auga. Purienos labai slapiu pievu augalai, kiek is vaikystes prisimenu.

Labas
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Vat kodėl nenoriu niekur išvažiuoti iš LT. ax.gif
Atsakyti
Labas rytas.
Penktadienį dičkis su marčia buvo susitikime su Šimonyte Londone. bigsmile.gif Tai ką šiandien mes balsuosime? mirksiukas.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif Su pavasariu !
AŠ LABAI MYLIU LIETUVĄ ! Nu bet už ką balsuot prezidento rinkimuose, tai turbūt vėl paskutinę minutę apsispręsiu ax.gif Blaškausi tarp dviejų ir renku pliusus ir minusus , kaip toj dainuįkoj „krestiki - noliki " biggrin.gif Bet tik ne už tuos intelekto nesužalotus veikėjus ax.gif
Pagal senolių spėjimus, tai gamta nebus palanki šiemet: visos 3 pirmos kovo dienos apsiniaukusios ir šaltos, tai ir pavasaris, ir vasara beigi ruduo nekokie verysad.gif
Atsakyti
Ir vėl bus vienas iiilgas ilgas ruduo ir žiema, pavasario ir vasaros nebus mirksiukas.gif

Gulinėju, tiesiog nėra jėgų niekam. Biski panėriau, tiksliau padariau pradžią, akyse kaip smėlio pripilta, net lasai nepalengvina.
Atsakyti
zolia, kad meru rinkime Panevezy labai liudni kandidatai buvo. Vat Kupisky cieli du labai renkami.

Prezidento rinkimuose du kandidatus ismeciau ne nesvarscius ax.gif Apie kitus dar pagalvosiu ax.gif

Labas
Atsakyti
Sapniuk, tik du atmetei, o dalyvių ar ne 15 ? mirksiukas.gif Dar ilgai atmetinėt reiks smile.gif
Kaip sausėja rankos, net spec kremas su šlapalu nebepadeda. Reik ieškot taukmedžio sviesto, tas padėdavo man, bet pabaigus esu.
Inghrida, o tai Šimonytė net Londone renka balsuotojus ? blink.gif Plačiai moja mergina bigsmile.gif Bet man labai nepatinka jos draugystė su landsberginiu klanu .
Pas mane žibutės irgi neauga, prie ievos pasodinau, bet tiūk lapeliai žalsvuoja, žiedų nėr buvę. unsure.gif
Atsakyti
Labas rytas.
Žolyte,aš irgi vien dėl to paties nerinksiu Šimonytės. ax.gif
Atsakyti
Labas 4u.gif
Jau tas anūkas kaip ant Nausėdos varo, bjauru ir klausytis. Vnž, ką nors išrinksim, svarbu angliškai susikalbėtų su kt valstybių politikais biggrin.gif
Mūsų rajonas neišrinko mero, eisim dar kartą. Ir socialdemokratai perpus mažiau balsų taryboj gavo, nei turėjo, gal baigsis švogerių UAB karaliavimas.
Lyja. Toks liūdnas vaizdas pro langą verysad.gif Reiks virtuvėj kuistis, ką nors skanaus gamint, tada lyg ir prašviesėja biggrin.gif
Atsakyti
zolia, po tavo tokiu pasisakymu visai prezidento nerinksiu ax.gif

Panevezy du i antra tura isejo, uz kuriuos net baisiausiam sapne nesiruosiau balsuot rolleyes.gif

Kupisky senasis su seniunu, as maniau kitaip ax.gif

Labas
Atsakyti
O tai ką jau tokio parašiau, kad neisi visai? biggrin.gif
Niekaip iki virtuvės nenueinu, priaugau prie kėdės biggrin.gif Reik pietus ruošt.
Atsakyti