Įkraunama...
Įkraunama...

Vyresnių mamyčių jaukus 149 kampelis

QUOTE(Lyžuka @ 2019 02 27, 11:49)
kaip saulė šviečia smile.gif

sviecia wub.gif

reik eit i savivaldybe i isankstini balsavima.

Labas
Atsakyti
QUOTE(sapniukass @ 2019 02 27, 12:32)
sviecia wub.gif

reik eit i savivaldybe i isankstini balsavima.

Labas

bet vistiek šalta smile.gif, per pietus iškišau nosį tai supratau, kad darė ne pavasaris pasmus bigsmile.gif
Atsakyti
na bet graziau nei ziema.

prabalsavau, net viena forumiete radau sarase, kilstelejau ja auksciau.
Atsakyti
QUOTE(sapniukass @ 2019 02 27, 15:18)
na bet graziau nei ziema.

prabalsavau, net viena forumiete radau sarase, kilstelejau ja auksciau.

tai tu už Kupiškį ar panevežį balsavai? Skaičiau kad dabar galima visose savivaldybese balsuot , o gyventi visai kitur
Atsakyti
QUOTE(Lyžuka @ 2019 02 27, 15:30)
tai tu už Kupiškį ar panevežį balsavai?  Skaičiau kad dabar galima visose savivaldybese balsuot , o gyventi visai kitur

uz Panevezi, as ten registruota virs 30 metu. Pas mus Kupisky balsavo kupiskenai, kurie rinkimu diena nebus,
Atsakyti
Tai vaikai visada balsuoja iš anksto Vilniuje. mirksiukas.gif
Po pietų buvo atšilę,taip gera. wub.gif
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
Paskutinė žiemos dienelė , rytoj pavasaris. Balsavau vakar jau, tad ramu. Gerai, kad pažiūrėjau ale debatus mūsų rajono kandidatų. Bože bože... Nors pati partija man ir nepatinka, bet meras gal ir geras bus , vistik viceministru žmogus dirba. ax.gif O buvau galvojusi apie opozicijos kandidatę, pasirodo, vien tik šūkavimai iš jos ir susireikšminimas. Dirbt nebus jai kada - reiks ginčytis su visais ir save aukštint biggrin.gif Tai va, pakeičiau nuomonę prieš pat balsavimą.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo žollia: 28 vasario 2019 - 09:11
aš tai už dabartini pasiliksiu vis tik... nes geriau nera už ka smile.gif o kalbet sugeba gražiai visi, vakar atsiverčiau rajonini laikrašti tai visų kalbos prasideda iš tu pačiu žodziu: padarysiu, pakelsiu, padidinsiu biggrin.gif ir dar tokius nerealius dalykus biggrin.gif kad tik žmogus iš kitos planetos jais gali patiketi
Atsakyti
Labas rytas.
Atsakyti
Labukas

Su pavasariu

KAip man patinka zibutes wub.gif KAzkada bandziau cia pas save pasisodint,bet neprigijo kazkodel...
Atsakyti
Aš irgi turiu kelis krūmelius pasodinus, tai skursta ko tais irgi, matyt reikia joms miško ir jo žemės, ne darželiu augalas smile.gif ir raktažoliu, ir purienų buvau miškiniu iterpus pora metų dar parodė gyvybę ir išnyko verysad.gif
Atsakyti