Įkraunama...
Įkraunama...

Vyresnių mamyčių jaukus 149 kampelis

pas mus savaitgalis žiauriai šaltas, na ne kosmosas kažkoks diena apie -1-0 bet jau toks žvarbus vejas, kad vakar nuėjau mašina nusiplaut tai nors ir su šiltu vandeniu atgrubau rankas verysad.gif

Sveikos

o ryte šiandien rukas buvo stiprus, dabar išsisklaide. lyg lietus eina...na migal tokia ...

daugiau nieko gero smile.gif, apartu nusibodusiu reklamu apie merus ir t.t. biggrin.gif..

Bj o kaip tu balsuosi?
Atsakyti
QUOTE(Lyžuka @ 2019 02 25, 10:21)
pas mus savaitgalis žiauriai šaltas, na ne kosmosas kažkoks diena apie -1-0 bet jau toks žvarbus vejas, kad vakar nuėjau mašina nusiplaut tai nors ir su šiltu vandeniu atgrubau rankas verysad.gif

Sveikos
o ryte šiandien rukas buvo stiprus, dabar išsisklaide. lyg lietus eina...na migal tokia ...

daugiau nieko gero smile.gif, apartu nusibodusiu reklamu apie merus ir t.t. biggrin.gif..

Bj o kaip tu balsuosi?

nebalsuosiu, neleido man internetu užsiregistruoti, sako tokiu asmens kogu ir pavarde nėra blink.gif
Nu, nėra ir nereik biggrin.gif
Atsakyti
tai jau galima ir internetu balsuot?

mums tai irgi jokiu balsavimo lapeliu neatnešė, o tik bendra visiems kažkoki popiergali su pirmininkes telefonu, tipo dabar jau tu koreteliu nereikia smile.gif...vakar vienas i merus kandidatas vaikščiojo tai tik sumete i dežutes agitacijas ir nusliukino biggrin.gif
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Atsakyti
LAbukas

Oi kokie zieminiai puodeliai biggrin.gif PAs mus +20 vakar ir siandien mirksiukas.gif Tiesa ryte tik +1..Bet jau tikras pavasaris.Per radija sake,kad 199kazkelintais vasario pabaigoj buvo +18,vakar silciau buvo mirksiukas.gif Rekordine siluma mirksiukas.gif
Atsakyti
šiaip jau ir pas mus jaučias, kad žiema pareityje smile.gif, realiai dabar iki kaledu dar buna tokia žiemiška nuotaika o p-askui jau visi svaigstam pavasariu smile.gif, žiuriu fb irgi tik seklos, sodinimai ir kitas panašus sujudimas vyksta bigsmile.gif
Atsakyti
Tie tokie temperatūrų skirtumai labai per sveikatą kerta, bet nieko nepadarysi, gamta daro savo. Labas rytas 4u.gif
Aį tai retai išlendu balsuoti, nes neturiu nuomonės, tai koks skirtumas ar eisi ar ne, lai daugiau suprantantys reiškiasi. Na dar būtų internetu, tai dar balsuočiau, o dabar gaila laiko stumdytis eilėje. Viena išeiginė ir ji man lb trumpa.
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Atsakyti
Laba 4u.gif Tai jau šiandien galima eit balsuot iš anksto? Aš niekad neinu į savo seniūniją, savivaldybėj patogiau iš anksto prabalsuot ax.gif Tik problemėlė maža- nėr už ką biggrin.gif Bet reik nueit , kad bent jau prieš tuos, kurių nenoriu pabalsuot.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo žollia: 27 vasario 2019 - 08:24
LAbukas

Nebalsuosiu ir as..Zinau,kad buvo galima internetu,bet neuzsiregistravau..O ir nezinau nei uz ka,nei ries ka..Visiskai neseku LT politikos..
Atsakyti
QUOTE(žollia @ 2019 02 27, 08:22)
Laba 4u.gif  Tai jau  šiandien galima eit balsuot  iš anksto? Aš niekad neinu į savo  seniūniją, savivaldybėj patogiau iš anksto prabalsuot ax.gif  Tik problemėlė maža- nėr už ką biggrin.gif  Bet reik nueit ,  kad bent jau prieš tuos, kurių nenoriu pabalsuot.

aš už dabartini balsuosiu, nes palyginus su prieš tai buvusiu vis kažkokia pažanga, o visi kiti arba pagarsėję jau iš neigiamos puses arba iš vis nežinia iš kur išdygę mirksiukas.gif

tai vfa žiuriu iki 20 val galima prabalsuoti reiks ir man kuria diena nulekt
Atsakyti
kaip saulė šviečia smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyžuka: 27 vasario 2019 - 11:49