Įkraunama...
Įkraunama...

Vyresnių mamyčių jaukus 149 kampelis

vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Atsakyti
Nus ką švente ir jus smile.gif

Sveikos smile.gif

Oras pavasariškas , jau snieguoles žydi... wub.gif
Atsakyti
Labas rytas.
Atsakyti
Labukas

Jau vakar koks oras buvo wub.gif +16, silta saulyte wub.gif Net dviejuose parkuose pasivaiksciot buvom biggrin.gif
Palikom kieme toki zaisliuka suniuka.. lape nutysus i kita kiemo gala ir apmyzus dar blink.gif Ismest teko..ir jauciu ta pati lape man vis vienoj vietoj iskasa zole.. Ka ten butu galima papilt,papurkst ?
Atsakyti
QUOTE(giega @ 2019 02 18, 08:53)
Labukas

Jau vakar koks oras buvo wub.gif +16, silta saulyte wub.gif Net dviejuose parkuose pasivaiksciot buvom biggrin.gif
Palikom kieme toki zaisliuka suniuka.. lape nutysus i kita kiemo gala ir apmyzus dar blink.gif Ismest teko..ir jauciu ta pati lape man vis vienoj vietoj iskasa zole.. Ka ten butu galima papilt,papurkst ?

gražu turbut pas jus dabar? Žydi viskas ir žaliuoja bigsmile.gif

pas mus rūkas šiandien koks stiprus, kaip pienas per 10 m nieko nematyti smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyžuka: 18 vasario 2019 - 09:01
Labas rytas.
Atsakyti
Čia rytais dar šalnos, bet dieną gana šilta ir saulėta
labas 4u.gif
Atsakyti
LAbukas

QUOTE(Lyžuka @ 2019 02 18, 07:00)
gražu turbut pas jus dabar? Žydi viskas ir žaliuoja  bigsmile.gif

Zydi zydi biggrin.gif GAlvoju ar yra koks tarpas,kad kas nors nezydetu g.gif Pvz tos baltos saulutes pievose istisus metus zydi biggrin.gif
PAs mane jau rozes su gana nemazais lapukais biggrin.gif

QUOTE(*Bj* @ 2019 02 19, 08:21)
Čia rytais dar šalnos, bet dieną gana šilta ir saulėta
labas 4u.gif

VA va,ir pas mus rytas saltoki,net zole pabalus buna,bet diena iki +16 mirksiukas.gif

TAi jokiu patarimu del lapiu g.gif Na aisku,ju pas jus miestuose nera biggrin.gif O pas mus lapes vietoj valkataujanciu sunu,nes cia situ nera..
Atsakyti
QUOTE(giega @ 2019 02 19, 12:07)
LAbukas
Zydi zydi biggrin.gif GAlvoju ar yra koks tarpas,kad kas nors nezydetu g.gif Pvz tos baltos saulutes pievose istisus metus zydi biggrin.gif
PAs mane jau rozes su gana nemazais lapukais biggrin.gif
VA va,ir pas mus rytas saltoki,net zole pabalus buna,bet diena iki +16 mirksiukas.gif

TAi jokiu patarimu del lapiu g.gif Na aisku,ju pas jus miestuose nera biggrin.gif O pas mus lapes vietoj valkataujanciu sunu,nes cia situ nera..

man tos lapės gana egzotiškai atrodo, vaikai ankščiau, kur gyveno, tai kaimynė jas šerdavo. Sako, eik pastovėsi šalia biggrin.gif
Nu, man taip fainai atrodė ax.gif
Atsakyti
DAbar jau nebe egzotika tos lapes,nors kasdien ir nematau ju biggrin.gif KAi tik atvaziavau i Londona,einu anksti i darba,ziuriu suo bega,nu viens prie vieno,kaip lape..Grizus pasakoju SB,tai tas ir sako-lape ten ir buvo biggrin.gif Ilgai negalejau patiket,kad cia lapes taip paprastai laksto biggrin.gif
I musu kiemeli retai uzsuka jos..Yra iskapste geles,va dabar pievoj tas lopinelis uzkliuvo..Bet siaip visi laimynai aplink turi sunis,tai jos ir nelenda..Tik va dabar reciau tuos sunis i kiema leidzia,tai ir isdrasejo lapes..

Pas vienus pazistamus irgi kaimynai is kiemo bruzgyna padare,lapes ten gyveno..Lapiukai ant pasiures stogo sildydavos biggrin.gif PAcios lapes neprieidavo prie zmoniu,bet lapiukai gana arti prieidavo,jei maisto duodavai mirksiukas.gif
Atsakyti
giegut, sventa vieta tuscia nebuna. Ner sunu, turit lapes.

Labas
Atsakyti
Sveikos smile.gif

Giega o tu ne mieste gyveni?

Aš jau nelabai kuom stebiuos, jei pas mus prie pakankamai judrios gatves prūdeliuose gyvena laukiniu ančiu šeimyna, nelabai judrioj gatveje biggrin.gif po medžiu turi savo buveinę šeškas pasidarę, žodziu maišos ta gamta jau visiškai, o man lape pernai bile kiek vištu ir beje kaimynams taip pat išrėžė dienos metu... unsure.gif
Atsakyti