Įkraunama...
Įkraunama...

Vyresnių mamyčių jaukus 149 kampelis

QUOTE(giega @ 2019 02 14, 12:42)
Tai va toki,kai kas netiketai ateina,o tu dar neapsirengus,tai vonioj flanelini turiu..VAsara,kai silta,dar pakabinu satinini,bet uzsidejus realiai gal kokius 5x esu biggrin.gif Bet siaip ryte atsikeliau,nusiprausiau,apsirengiau..KAzkaip nevaikstom mes su chalatais ax.gif

kainos žiuriu to psl geros, tik pasirinkimas nedidelis naktiniu ir chalatų, kita ten truputį orentacija bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lyžuka @ 2019 02 14, 10:46)
kainos žiuriu to psl geros, tik pasirinkimas nedidelis naktiniu ir chalatų, kita ten truputį orentacija  bigsmile.gif

To kur imeciau?Ann summers?Jo,ten labiau apatiniai,liemenukai ir panasiai mirksiukas.gif Nebloga kokybe lyginant su kaina mirksiukas.gif
Sito dar gana nebloga kokybe.DAug liemenuku is cia turiu,naktiniu.LAbai daznai nemazas nuolaidas padaro mirksiukas.gif
https://www.pourmoi....ightwear/wraps/

O is sitos pardes turiu ta satinini chalatuka,panasu i sita tik mano be neriniu ir tokius pat naktinius..
https://www.bouxaven.../...=4&start=43
Atsakyti
Ačiū, Giega, namuose pastudijuosiu, bet kiek užmečiau akį vistiek Lietuva su kainomis perspjauna visus biggrin.gif
Atsakyti
NA LT brangiausia salis biggrin.gif Juk net daina yra-Lietuva brangi,musu tevyne biggrin.gif biggrin.gif

Bet ten tavo silkiniai chalatukai,jie ir pas mus panasiai kainuotu..NAktinius silkinius suprantu-naturalus pluostas,bet chalatukas..GAli but ir paprastesnis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(giega @ 2019 02 14, 13:48)
NA LT brangiausia salis biggrin.gif Juk net daina yra-Lietuva brangi,musu tevyne biggrin.gif  biggrin.gif

Bet ten tavo silkiniai chalatukai,jie ir pas mus panasiai kainuotu..NAktinius silkinius suprantu-naturalus pluostas,bet chalatukas..GAli but ir paprastesnis biggrin.gif

aš turiu naktinukus 70 proc šilko tai nieko ypatingo, labai jau kiekvienas siulelis linkes kur nors užkibit iš istitraukyti šonai greit nusiburbuliavo, nežinau, gal ten tik etiketėje tas šilkas biggrin.gif o chalata turiu lyg poliesterio toki tai labai atstojes yra , gal šitei butu labiau priglude smile.gif

šiap dar i šita žiurinejau biggrin.gif
https://www.intymipa...-Chanell-Black/
bet irgi kaina "lietuviška" biggrin.gif
Atsakyti
Gal kad 70% g.gif nes as turiu 100%, tai nesipesioja visiskai..

Bet su tokiu chalatuku nenuleksi pastininkei duru atidaryt biggrin.gif nebent pastininkui kai vyro ner namie biggrin.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lyžuka @ 2019 02 14, 12:06)
BJ, ar tu gyva?

Va kažka siuleisi parvešti man kai kai iš DE? Užreikė smile.gif Jei aišku tu ten esi dabar?

poryt ten varau
Ko tai įmetus į krepšelį kaina padidėja ax.gif , pasirodo tik 46 išmierai akcija

QUOTE(giega @ 2019 02 14, 12:39)
Neriniuoto chalatuko bigsmile.gif

doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Bj*: 14 vasario 2019 - 19:56
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Kadangi su mb jau n metų miegame skirtinguose kambariuose,tai tokį nėriniuotą chalatą net nežinau kur reiktų nešioti? mirksiukas.gif biggrin.gif Turiu šilkinį,tai nepamenu kada vilktąsi?Geriausia šiltas frotinis ir vakare kai šalta ir rte kol valgau pusryčius prie kompo. mirksiukas.gif Senatvė.................... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(giega @ 2019 02 14, 14:32)
Gal kad 70% g.gif nes as turiu 100%, tai nesipesioja visiskai..
Bet su tokiu chalatuku nenuleksi pastininkei duru atidaryt biggrin.gif nebent pastininkui kai vyro ner namie biggrin.gif  bigsmile.gif

mano paštininkė labai miela mergina tai aš kartais aplamai su naktiniais tik išlendu ką pasirašyt, nors dabar sutarem, kad ji pasirašines už mane bigsmile.gif , o vyro aš neturiu mirksiukas.gif tai šitas punktas man neaktualus, nebent vasara užmatytu kaimynka per tujas ir kokiu š aplietų biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

QUOTE(*Bj* @ 2019 02 14, 19:53)
poryt ten varau
Ko tai įmetus į krepšelį kaina padidėja ax.gif , pasirodo tik 46 išmierai akcija
doh.gif

apraminau jau su tais batais biggrin.gif

nu ir kas čia per doh.gif gražus daiktas, plius visi tokie gifiurai man aplamai patinka smile.gif

o tikro šilko rubu tai kažkada dar mano mamai prisiunte giminaite iš usa tai dar ir aš buvau prisiderinus prie jų mirksiukas.gif , nors tas šilkas toks keistas plonytis bet tikrai kaip Giega rašo nei nusiburbuliavo nei kažkaip kitaip apsinešiojo smile.gif
Atsakyti
o man trikotažas, medvilnė, jokių gifiurų, siuvinėjimų ar šiaip pribinbasų nemėgstu rolleyes.gif
Chalatą išsitraukiu porą kart metuose, kai tikrai šalta, o taip tiesiai iš treningų į vonią ir iš vonios su pižama į lovą biggrin.gif
Kai svečiuojasi žentas, tai tas primokintas dukters, kad reik atsargiai pro duris eiti, nes mes čia prie vyrų nepratę, nuogos lakstom. tai jis ir guli ilgai, kol mes ten neapsirengiam visos bigsmile.gif
Atsakyti
LAbukas

KAzkada darem pizamu vakareli.KAdangi mano naktiniai trumpuciai ir neriniuoti,tai teko pirktis pizama.Nusipirkau falneline biggrin.gif NA,kad jau nusipirkau,galvoju reikia ir miegot,kaip tik labai saltos dienos buvo..Ir ka-prilipau prie lovos biggrin.gif biggrin.gif Vertiesi,kaldra visa vercias su tavim..Vnz,geriau trumpi slidus naktinukai ir kojines,jei salta,nei ta flaneline pizama biggrin.gif
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Su švente.
Atsakyti