o čia mintis del arbatos
o karklu jau mačiau fb prideta nuotraukų pasprogusiu, matyt yra veitomis vis tik tas pavasaris
Labukas
Na va kalbos biski uzvedziau Verkiant zole nupjaut reikia.. kazkaip is rudens nenupjovem,o dabar arba laiko nera arba slapia ji.
Siandien nedirbu.. passi musu baiginejas,reikia keist.. o eile tik birzeliui.. bet tikrinom kasdien internete ir susigraibem .. mb uzvakar pridave,as siandien vaziuosiu
Na va kalbos biski uzvedziau Verkiant zole nupjaut reikia.. kazkaip is rudens nenupjovem,o dabar arba laiko nera arba slapia ji.
Siandien nedirbu.. passi musu baiginejas,reikia keist.. o eile tik birzeliui.. bet tikrinom kasdien internete ir susigraibem .. mb uzvakar pridave,as siandien vaziuosiu
QUOTE(giega @ 2019 02 14, 10:06)
Labukas
o jūs Giega kažka jauičat del to viso brexito, ar čia dar aplamai tik viskas spaudos ir poltiku lygmenyje?
tiesa čiatoks klausimas jei nenori neatsakinek ar jus turit uk pilietybę? ir aplamai ji sunkiai nesunkiai gaunama? Nes pvz mes turim draugus javtai jie ir dirba ten legaliai ir bustus už paskolas nusipirkė ten bet jokios pilietybes neturi ju ir net tikrai žinau be tos žalios kortos yra išvažiavę kažkada
QUOTE(Lyžuka @ 2019 02 14, 08:32)
o jūs Giega kažka jauičat del to viso brexito, ar čia dar aplamai tik viskas spaudos ir poltiku lygmenyje?
tiesa čiatoks klausimas jei nenori neatsakinek ar jus turit uk pilietybę? ir aplamai ji sunkiai nesunkiai gaunama? Nes pvz mes turim draugus javtai jie ir dirba ten legaliai ir bustus už paskolas nusipirkė ten bet jokios pilietybes neturi ju ir net tikrai žinau be tos žalios kortos yra išvažiavę kažkada
NA raso,kad uzsidarineja gamyklos,prekybos centrai..VA House of fraser uzdaro kelias pardes..Bet kaip jie skelbias ne del Brexito,o del to,kad visi internetu apsipirkineja ir neapsimoka laikyt tooookiu patalpu..
Pati asmeniskai dar nepajutau to brexito.
Pasai musu lietuviski,dvigubos pilietybes neturim.Kol ES,gyvent galim laisvai..PAskui reiks kazkokiu dokumentu..Bet kol kas dar nieko nesidarom,nes ko reikia keicias vos ne kasdiena...Va snekejo,kad reiks tokiu rezidentu korteliu,daug kas puole ju darytis,mokejo pinigus..DAbar tas pacias korteles uz dyka daro..Bet ar jos bus reikalingos,niekas dar nezino
Mes i UK atvarem kai LT dar ne europos sajunga buvo..Tada irgi reikejo visokiu leidimu darbui ir panasiai..DAbar UK ruosias iseit is ES..Na isgyvenom tada,isgyvensim ir dabar Mes cia jau 18m,namai irgi uz paskola nupirkti ir dar moket ir moket uz ja..
Pasa sako nera sunku gaut..Uztenka but pragyvenus 5m,issilaikyt egzamina ir viskas.Apie 2000sv zmogui kainuoja..Ar reikalingas tas angliskas pasas NA tas brexitas tikrai mutina vandenis,bet daug anglioku stangias europinius pasus isigyt Su lietuvisku pasu net i Turkija be vizos vaziuoji,su anglisku reikia vizos-10sv kainuja
o tai vaikai jeigu lietuvaičiu ten gimę jau automatiškai tampa uk piliečiais kaip pvz JAV? ar tada tėvai parenka pilietybę? Aš tai galvoju anksčiau ar vėlaiu visa ta es išsilakstys kas sau čia tik tiek kad pirmiesiems kaip ir visur viskas pasunkinta
jetau kaip noriu vieno tokio chalatelio bet jau toks nerinuotas kažin ar mano amžiuje galima su tokiais
jetau kaip noriu vieno tokio chalatelio bet jau toks nerinuotas kažin ar mano amžiuje galima su tokiais
QUOTE(Lyžuka @ 2019 02 14, 08:54)
o tai vaikai jeigu lietuvaičiu ten gimę jau automatiškai tampa uk piliečiais kaip pvz JAV? ar tada tėvai parenka pilietybę? Aš tai galvoju anksčiau ar vėlaiu visa ta es išsilakstys kas sau čia tik tiek kad pirmiesiems kaip ir visur viskas pasunkinta
KAip gimes UK,lengviau gaut angliska pasa,bet tevai turi atitikt salygas.Turi bent vienas but pradirbes 5m..VAikai gali turet dvi pilietybes..Anglai lygtai(negarantuoju) leidzia dvi pilietybes turet,cia lietuviai,lenkai neleidzia..TAi iki 16m vaikas gali turet dvi,o paskui renkas kuria nors viena..Nors lygtai girdejus,kad jau gimusiems uzsieny vaikams,jau bus galima abi pilietybes pasilikt..
Musu mazoji lenkiuke,turi lenkiska pasa.TAda jie ruoses i Lenkija vaziuot,ji buvo greiciau gaut..Vis neuzsiima anglisko paso darymu..
GAlima galima As turiu kelis neriniuotus,tik nenesioju As is vis chalatu nenesioju O uz amziu,oi kaip MB velniu duotu KArtais as irgi ka paminiu-nu ne mano amziuj Tai oi kaip burba-o koks jau tas amzius,kas pasake,kad tokiam amziuj tik taip rengtis reikia
BJ, ar tu gyva?
Va kažka siuleisi parvešti man kai kai iš DE? Užreikė Jei aišku tu ten esi dabar?
Va kažka siuleisi parvešti man kai kai iš DE? Užreikė Jei aišku tu ten esi dabar?
QUOTE(Lyžuka @ 2019 02 14, 09:06)
BJ, ar tu gyva?
Neriniuoto chalatuko
QUOTE(giega @ 2019 02 14, 11:39)
Neriniuoto chalatuko
, oi ne čia vienas užsimane tokiu batu
https://www.aboutyou...felette-4026182
o jie i lt nesiunčia bet galvoju ir BJ bus tik klapatas paskui juos dar persiusti man
apsies ir su kitokiais
Papildyta:
https://www.doti.lt/...as-Isabel-Ecru/
arba
https://www.doti.lt/...uxe-Dusty-Rose/
Oi,tokius tai drasiai bet kokio amziaus nesiot gali Cia tik truputi paneriniuoti As tusiu pilnai is neriniu VA panasu
Bet ar nesioji chalatus?Nes man kazkaip gaila virs 100euru moket uz toki nenesiojama ruba..As gal koki satinini pasirinkciau..Pvz
https://www.annsumme...obe/107814.html
Bet ar nesioji chalatus?Nes man kazkaip gaila virs 100euru moket uz toki nenesiojama ruba..As gal koki satinini pasirinkciau..Pvz
https://www.annsumme...obe/107814.html
QUOTE(giega @ 2019 02 14, 12:32)
Oi,tokius tai drasiai bet kokio amziaus nesiot gali Cia tik truputi paneriniuoti As tusiu pilnai is neriniu VA panasu
į neriniu irgi žiurinejau , ale net nuorodos kelt čia nedrisau
nu žinok retsykiais nešioju , pvz vasara lauke, megstu ryte kavutes su chalatu pagert, arba savaitgali kai paštininke verčia iš lovos reikia staigiai užsimesti
Tai va toki,kai kas netiketai ateina,o tu dar neapsirengus,tai vonioj flanelini turiu..VAsara,kai silta,dar pakabinu satinini,bet uzsidejus realiai gal kokius 5x esu Bet siaip ryte atsikeliau,nusiprausiau,apsirengiau..KAzkaip nevaikstom mes su chalatais