Įkraunama...
Įkraunama...

Vyresnių mamyčių jaukus 149 kampelis

Lyzuka, tu tikrai Pitagoro nebeturi?

Meri, jei tureciau dukra vardu Juste, gautum nuo manes malku uz zmoniu vardu naudojima gyvunams ax.gif

Labas
Atsakyti
Tai čia iš veislyno tokiu vardu pavadinta. Žinau, kad negerai, bet dokumentinis vardas jos toks. Dar ir pavardę turi pana.
Bandžiau pervadinti, bet ne į vieną neatsiliepia. Sūnus net bandė man įrodyti, kad ji kurčia. Tai visi kaip nori ją šaukia. matyt tik iš intonacijos skiria, kad į ją kreipiamasi. Durna katė biggrin.gif
Buvom biski lauke kol saulė. Ragint namo nereikėjo, matyt lapcėms šalta, nepratus.
Einu nert, lb gražūs siūlai violetiniai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sapniukass @ 2019 02 10, 15:40)
Lyzuka, tu tikrai Pitagoro nebeturi?

Meri, jei tureciau dukra vardu Juste, gautum nuo manes malku uz zmoniu vardu naudojima gyvunams ax.gif

Labas

man tada šakės,maniškė irgi žmonišku vardu biggrin.gif
Atsakyti
na, jei eidama isgirsciau kale saukiant mano vardu, nudobciau zvilgsniu biggrin.gif
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Atsakyti
Aš tai kažkaip esu įpratus prie tokiu cirku, mano dede kažkada kaime visus gyvunus vadino žmogiškais vardais, šuo pvz buvo Povilas, karves: MArusia ir larisa biggrin.gif ir t.t. katinas Jonas bigsmile.gif

Pitagoras gyvas visam savo gražume mirksiukas.gif , čia apie prieš tai buvusį šunį , ten buvo dalmantino mišrūnas, begalo gražus ir mielas šuo unsure.gif
Atsakyti
NA bet yra zmogisku vardu,kurie grynai gyvuliski biggrin.gif Pvz Aira.Nu suns vardas ir viskas.O FB turiu drauge Aira mirksiukas.gif
KAzkada LT vaikstom su drauge Greta ir girdim saukia-Greta Greta biggrin.gif DAiromes,jokiu pazistamu biggrin.gif Ir atbega suo per pieva biggrin.gif Greta biggrin.gif
Atsakyti
Labas rytas.
Atsakyti
Labas rytas.
Atsakyti
Ilendu pasivaident,kad nebutu vien pusryciai biggrin.gif

Pas mus tikras pavasaris bigsmile.gif Zydi jau ir krokai ir narcizai bigsmile.gif O siandien maciau,tikliau uzuodziau kazkoki labai skaniai kvepianti kruma bigsmile.gif SAkyciau jazminas,bet kazkaip netaip atrodo...
O siaip daug darbo,pavargstu labai..PAvargstu,nes vaziuoju kiekviena diena vis kitam rajone..O kai nezinai to rajono,tai gaunas kad vazineji ratais kvadratais...Eisiu anksti gult biggrin.gif Gal knyga paskaitysiu biggrin.gif
Atsakyti
Giega, ir pas mus žydi narcizai puikiai bigsmile.gif , norfoje biggrin.gif
Atsakyti
Labas rytas.
Per tv rodė Kauno botanikos sode snieguolės žydi.MB klausia kur tavo snieguolės?Na kur tau dar visos po sniegu.Pas jas tulpės vazonuose žydi,man laiptinėje vazonuose tik nosis iškišę,frezijos išauginę lapus ilgiausius,bet žiedų nesimato. bigsmile.gif bigsmile.gif
Velykos šiemet vėlai,manau per jas jau pas visus ant stalų žydės gėlės. bigsmile.gif
Buvau nuklampojųsi pažiūrėti ir karklų,kačiukų dar irgi nesimato.Juodųjų serbentų pumpurai pabrinkę,nes į arbatą termosan skinu. bigsmile.gif
Atsakyti