Lyzuka, tu tikrai Pitagoro nebeturi?
Meri, jei tureciau dukra vardu Juste, gautum nuo manes malku uz zmoniu vardu naudojima gyvunams
Labas
Tai čia iš veislyno tokiu vardu pavadinta. Žinau, kad negerai, bet dokumentinis vardas jos toks. Dar ir pavardę turi pana.
Bandžiau pervadinti, bet ne į vieną neatsiliepia. Sūnus net bandė man įrodyti, kad ji kurčia. Tai visi kaip nori ją šaukia. matyt tik iš intonacijos skiria, kad į ją kreipiamasi. Durna katė
Buvom biski lauke kol saulė. Ragint namo nereikėjo, matyt lapcėms šalta, nepratus.
Einu nert, lb gražūs siūlai violetiniai
Bandžiau pervadinti, bet ne į vieną neatsiliepia. Sūnus net bandė man įrodyti, kad ji kurčia. Tai visi kaip nori ją šaukia. matyt tik iš intonacijos skiria, kad į ją kreipiamasi. Durna katė
Buvom biski lauke kol saulė. Ragint namo nereikėjo, matyt lapcėms šalta, nepratus.
Einu nert, lb gražūs siūlai violetiniai
QUOTE(sapniukass @ 2019 02 10, 15:40)
Lyzuka, tu tikrai Pitagoro nebeturi?
Meri, jei tureciau dukra vardu Juste, gautum nuo manes malku uz zmoniu vardu naudojima gyvunams
Labas
Labas
man tada šakės,maniškė irgi žmonišku vardu
na, jei eidama isgirsciau kale saukiant mano vardu, nudobciau zvilgsniu
Labas rytas.
Aš tai kažkaip esu įpratus prie tokiu cirku, mano dede kažkada kaime visus gyvunus vadino žmogiškais vardais, šuo pvz buvo Povilas, karves: MArusia ir larisa ir t.t. katinas Jonas
Pitagoras gyvas visam savo gražume , čia apie prieš tai buvusį šunį , ten buvo dalmantino mišrūnas, begalo gražus ir mielas šuo
Pitagoras gyvas visam savo gražume , čia apie prieš tai buvusį šunį , ten buvo dalmantino mišrūnas, begalo gražus ir mielas šuo
NA bet yra zmogisku vardu,kurie grynai gyvuliski Pvz Aira.Nu suns vardas ir viskas.O FB turiu drauge Aira
KAzkada LT vaikstom su drauge Greta ir girdim saukia-Greta Greta DAiromes,jokiu pazistamu Ir atbega suo per pieva Greta
KAzkada LT vaikstom su drauge Greta ir girdim saukia-Greta Greta DAiromes,jokiu pazistamu Ir atbega suo per pieva Greta
Labas rytas.
Labas rytas.
Ilendu pasivaident,kad nebutu vien pusryciai
Pas mus tikras pavasaris Zydi jau ir krokai ir narcizai O siandien maciau,tikliau uzuodziau kazkoki labai skaniai kvepianti kruma SAkyciau jazminas,bet kazkaip netaip atrodo...
O siaip daug darbo,pavargstu labai..PAvargstu,nes vaziuoju kiekviena diena vis kitam rajone..O kai nezinai to rajono,tai gaunas kad vazineji ratais kvadratais...Eisiu anksti gult Gal knyga paskaitysiu
Pas mus tikras pavasaris Zydi jau ir krokai ir narcizai O siandien maciau,tikliau uzuodziau kazkoki labai skaniai kvepianti kruma SAkyciau jazminas,bet kazkaip netaip atrodo...
O siaip daug darbo,pavargstu labai..PAvargstu,nes vaziuoju kiekviena diena vis kitam rajone..O kai nezinai to rajono,tai gaunas kad vazineji ratais kvadratais...Eisiu anksti gult Gal knyga paskaitysiu
Giega, ir pas mus žydi narcizai puikiai , norfoje
Labas rytas.
Per tv rodė Kauno botanikos sode snieguolės žydi.MB klausia kur tavo snieguolės?Na kur tau dar visos po sniegu.Pas jas tulpės vazonuose žydi,man laiptinėje vazonuose tik nosis iškišę,frezijos išauginę lapus ilgiausius,bet žiedų nesimato.
Velykos šiemet vėlai,manau per jas jau pas visus ant stalų žydės gėlės.
Buvau nuklampojųsi pažiūrėti ir karklų,kačiukų dar irgi nesimato.Juodųjų serbentų pumpurai pabrinkę,nes į arbatą termosan skinu.