QUOTE(Lyžuka @ 2019 01 25, 10:33)
šuo kažkaip per pora dienu pamirė
ar tas vilkiukas?
QUOTE(Lyžuka @ 2019 01 29, 10:29)
tai padėjėja matau tuoj bus ir tel ir kompa okupavus
spek kam čia reikia to sniego, va jau skaičiau kelininkai pabaigė smėlį, eilini karta neapskaičiavo
mane jau užknisa, išėjimas iš namų gaunasi toks ekstremalus jau, gatvės dar nuvalytos, bet kiemai ir šaligatviai kaip čiuožyklos
QUOTE(giega @ 2019 01 31, 12:41)
Siandien nedirbu,turim reikalu,tai tuoj leksim su MB..Bet man visai patiktu 2d dirbt 1 laisva,vel 2 dirbt ir savaitgalis
man aplamai pamaininis darbo grafikas labiau patinka
Papildyta:
QUOTE(Lyžuka @ 2019 01 25, 10:33)
šuo kažkaip per pora dienu pamirė
ar tas vilkiukas?
QUOTE(Lyžuka @ 2019 02 07, 14:30)
tai biuletenio neimi? Ar darbe netoleruojami sirgimai?
na pagaliau uk mano rubai pašte ėjo lygiai menesi, kartais iš kiniečiu greičiau ateina negu čia iš salu

...
kaip tau BJ tas stalas su kedemis jau išbandytas? Pasiteisno?
žinok, negaliu atsidžiaugti, primink foto, kad padaryčiau. Dabar vaikai tą kambarį užėmę, ryt išvažiuos ir nufotkinsiu
QUOTE(giega @ 2019 02 07, 20:22)
Cia biuleteniu niekas nepripazista

Jei jau sergi ilgiau nei sav,tai tik tada gyd israso lapuka,bet niekas uz tai nemoka..Reikia kreiptis i valstybe...Vnz daugiau valahitos,nei naudos..TAi del to,kad galva suskaudo ar tempa uzkilo geriau siaip pasiimt laisva ir tiek..
iš vienos pusės gerai, kai tikrai reik porą dienų, tai patogu, bet rimčiau ir ilgiau susirgus, tai kaži
QUOTE(giega @ 2019 02 08, 12:12)
Buna,kad tie patys vaistai parduodami ri be recepto ir kainuoja pigiau nei 8sv..TAi vaistininkai saziningai ir pasiulo siaip juos nusipirkt,o ne pagal recepta
nu blyn, pas mus gydytojai, tai mėgsta kišti receptus, bet aš išmetu dažniausiai, o jei dar mokėt reikt už šiukšles, jiems juk nepasakysi
QUOTE(Lyžuka @ 2019 02 08, 12:37)
turbut kiekvienoj šali skirtinga tvarka

, pas mus dabar irgi jau praktiškai viskam reikia receptu, nors jei vaistai nekompensuojami tai jokiu ten pigiau nebuna, tik tiek kad vaistininkai darlabai pro pirštus i tai žiuri ir dauguma vaistu parduoda be jokiu receptu, na antibiotikai yral sugriežtinta
dabar sakė lyg rusiškose jau irgi uždraudė pardavinėt, aš ten rusiškus antibus pirkdavau
Papildyta:
QUOTE(giega @ 2019 02 07, 09:37)
LAbukas
Aciu uz palinkejimus..Vakar pragulinejau visa diena,vaistu prigeriau..Siandien atsikeliau lygtai gerai jauciaus,pasakiau,kad ateinu i darba,o dabar vel galva skaudet pradeda..NA kalsiu dar porcija vaistu ir varysiu..Per savaitgali issigulesiu.
o pas mus masinė poliklinikose apgultis, kaip tyčia reikia pas gydytojus, laiko labai nėra, kad laukt, tai ir sėdi su sergančiais kartu