Įkraunama...
Įkraunama...

Vyresnių mamyčių jaukus 149 kampelis

QUOTE(Lyžuka @ 2019 02 05, 12:44)
o birželi jau 20 m kai mano tevelis mires irgi atrodo dar tik vakar viskas buvo, pasitarem su vaikais ta proga atnaujinti kapavietę ale rajonas tolimas nežinau vietiniu meistrų, ta prasme patikimu...

Ate tu nuo Marijampoles gal ka parekomenduosi?

Aš tik dirbu ten. Tų kas darė mamyei, nebeiko, o kas dengiasi jų vardu, negaliu rekomnduot. Galiu tik pasakyti-bėkit nuo jų kuo toliau. (Gėlių g. 5)
Galiu paklausinėti kolegų, bet tai bus iš antrų lūpų. Skoniai labai skiriasi.
Atsakyti
QUOTE(ate42 @ 2019 02 05, 13:13)
Aš tik dirbu ten. Tų kas darė mamyei, nebeiko, o kas dengiasi jų vardu, negaliu rekomnduot. Galiu tik pasakyti-bėkit nuo jų kuo toliau. (Gėlių g. 5)
Galiu paklausinėti kolegų, bet tai bus iš antrų lūpų. Skoniai labai skiriasi.

Ačiū ir už tiek smile.gif

į šituos žiurinejau http://paminklaivisiems.lt/kontaktai/

ir kiti iš sasnavos km. matysiu ką priskaičiuos mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Lyžuka @ 2019 02 05, 13:17)
Ačiū ir už tiek smile.gif

į šituos žiurinejau http://paminklaivisiems.lt/kontaktai/

ir kiti iš sasnavos km. matysiu ką priskaičiuos  mirksiukas.gif

Tikrai nieko nepatarsiu. Nežinau. Sasnaviniai darė mano kaimynei paminklą. Toks.....serijinis, bet gal vaikai tokio prašė, negaliu atsakyt.
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Atsakyti
QUOTE(ate42 @ 2019 02 05, 14:57)
Tikrai nieko nepatarsiu. Nežinau. Sasnaviniai darė mano kaimynei paminklą. Toks.....serijinis, bet gal vaikai tokio prašė, negaliu atsakyt.

paminklo nekeisim tik nuimti tvorelę ir uždeti plokšte vakar kalbejau su tuo sasnaviškiu, visiškai nepatiko, jokiu kainu galutiniu, gali tiek kainuoti gali aniek, skaičiuoja visas smulkmenas, vos ne nuėjimą metrais iki kapavaities ir t.t. mirksiukas.gif

Sveikos ax.gif
Atsakyti
LAbukas

KAinos paminklu ir tvoreliu tai jo...Kazkada patys savom jegom,plovem paminkla tvorele(su kazkokia rugstim) tada pylem akmenukus ir tai sumokejom apvalia suma..O jei viska samde butume,tai turbut trigubai iseje butu..

JAuciuosi serganti...Reik eit vaistu ieskot,kad mazosios neuzkrest..
Atsakyti
Labas

giega, neisisirk 4u.gif
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Giega,laikykis. 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Giega siunčiam tau sveikatos mirksiukas.gif

Sveikos, kas sveikos smile.gif
Atsakyti
LAbukas

Aciu uz palinkejimus..Vakar pragulinejau visa diena,vaistu prigeriau..Siandien atsikeliau lygtai gerai jauciaus,pasakiau,kad ateinu i darba,o dabar vel galva skaudet pradeda..NA kalsiu dar porcija vaistu ir varysiu..Per savaitgali issigulesiu.
Atsakyti
QUOTE(giega @ 2019 02 07, 08:37)
LAbukas

Aciu uz palinkejimus..Vakar pragulinejau visa diena,vaistu prigeriau..Siandien atsikeliau lygtai gerai jauciaus,pasakiau,kad ateinu i darba,o dabar vel galva skaudet pradeda..NA kalsiu dar porcija vaistu ir varysiu..Per savaitgali issigulesiu.

tai biuletenio neimi? Ar darbe netoleruojami sirgimai? smile.gif

na pagaliau uk mano rubai pašte ėjo lygiai menesi, kartais iš kiniečiu greičiau ateina negu čia iš salu smile.gif...

kaip tau BJ tas stalas su kedemis jau išbandytas? Pasiteisno?
Atsakyti
Cia biuleteniu niekas nepripazista biggrin.gif Jei jau sergi ilgiau nei sav,tai tik tada gyd israso lapuka,bet niekas uz tai nemoka..Reikia kreiptis i valstybe...Vnz daugiau valahitos,nei naudos..TAi del to,kad galva suskaudo ar tempa uzkilo geriau siaip pasiimt laisva ir tiek..

Idomu,ko cia taip pastrigo tas siuntinys g.gif Nes savo vietinius tai visus labai greit gaunu..VA vakar viena uzsisakiau,ryt tureciau gaut mirksiukas.gif Cia tokia nauja (man biggrin.gif )parde isbandau,ziuresiu,kaip kokybe.
Atsakyti